Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
6.10.10 15:57

Tej a ty jsi doma na neschopence?? Plánuji, že také půjdu, v práci je to na palici a navíc šéf mi dává jasně znát že se mu to mé těhu vůbec nelíbí a nejraději by mě tam už neviděl, a to nemluvím o mých debilních kolegyních!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.10.10 16:00

Luczo já jsem hned od začátku, u nás vůbec těhoné nesmí být. A je to lepší, jak jem unavená zdřímnu…no až na tu mou rostoucí prdelku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.10.10 16:02

Tu pak zase vyběháš za mrňousem, takže s tím bych vůbec nezneklidňovala :-))

A jaké máš prosím tě vycházky? Pokud se smím ptát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
6.10.10 16:03

Čau holky, vy teda jedete, já nějak nestíhám ani číst. Byla jsem na kontrole a snad OK, děloha prý roste, dle vyšetření, UZ mi udělat odmítl. Tak ho uvidím ve 20tt.

Nevíte některá na které stránce byly ty výpočty na určení pohlaví, nemůžu to najít.

My měli k obědu čočku s párkem. teď jsem dala zadělat na vánočku, tak půjdu plétst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.10.10 16:07

Magg odkaz na diskuzi, kde jsem vložila odkaz na mou diskuzi k tomuhle tématu :lol:
https://www.emimino.cz/…bulek-51764/
Snad chápeš, v téhle je jeden nějaký výpočet a druhý příspěvek je z mým odkazem a tam byly tři. Tak zkus :lol: :lol:
Luczo mám od 8-12 a od 14-18. Celkem to jde, ale někdy by se mi hodilo přez oběd a v zimě bych chtěla dýt, tak do 20…ráda chodím na procházky a okukuju Vánoční výzdoby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
6.10.10 16:18

Tej díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.10.10 16:31

Tej díkys, pročítám si různé diskuze na netu a zjistila jsem že vše je jen na domluvě s lékařem. Že ti může dát od rána do večera apod. Tak uvidím s čím pochodím, ráda bych si užívala těhu doma a vklidu… Nenávidím tu svou práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.10.10 16:41

Lucza já taky svou práci nesnáším, tak jsem ráda že jsem doma!! Tak jsi zajdi za doktorem a užívej si těhotenství v klidu!!! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
6.10.10 16:48

Tej, ty se máš, tak dlouhé vycházky. Já mám jen odpoledne od 14-18 hodin. Že je nemám dopoledne mi nevadí, protože dlouho spím, ale brala bych je delší :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.10.10 17:00

Jdu tam 21.10. tak to už vydržím, teď jsem doma s chřipkou tak se válím, ale do pondělka jdu do práce :-(

A pak se musím domluvit s přítelem, že budu doma, aby to s ním neseklo. Chtěl abych chodila ještě listopad..ale uvidím jak přežiju těch několik dní do kontroly u mudr. a pak se rozhodne. Však přítel nemusí vědět že jsem si o to zažádala sama, prostě mu řeknu že mudr. rozhodla a tečka :-) Jéééé to by byl klídek…hezky procházky s pejskem… nakupování výbavičky a milion věcíííí… Pak válení na chalupě, no sakra… od listopadu jsem doma tečka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 17:02

Ahoj holky,já mám vycházky od 8.OO do 20.00 od začátku,což je super.Ovšem od dnešního dne to moc nevyužiju,protože jsem začala trochu krvácet,důvodem je nízko uložená placenta.Nemá tady někdo podobný problém?Takže klid,téměř nic nedělat a hodně ležet,ještě si zavádím Utrogestan a doufám,že vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.10.10 17:07

Jeee ty se máš, tak dlouhé vycházky!! A musela jsi je nějak složitě konzultovat s lékařem??

S tou placentou ti nepomohu, já ji mám po poslední KO vysoko v pravo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
6.10.10 17:09

Ahoj strašpytlíku: měla jsem stejný problém. Krvácela jsem celkem 5×, ležela jsem s tím i v nemocnici. Naštěstí to vždy přešlo. Je fakt, že nesmím nic nosit, žádný sex a hodně odpočívat - to dodržuju. Utrogestan jsem zaváděla jen ze začátku, když přišlo krvácení, tak jsem ho polykala, aby se to krvácení ještě nezhoršilo. Brala jsem ho až do 14 tt. Placentu mám taky nízko - proto mohlo být to krvácení. Prý se zvedne, tak uvidíme :-) . Hlavu vzhůru a šetři se :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 17:13

Vůbec,napsal mi je rovnou sám,od začátku mi bylo dost blbě se zvracením,bohužel občas zvracím i ted.To jsem už 16+4.Asi na mě kouknul a říkal si,ta stejně daleko nepůjde,tak jí můžu dát celodenní vycházky.Je fakt,že jsem stejně furt bydlela na záchodě,maximálně se svezu s manželem na chvilku do města :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 17:17

Ahoj Mekelko,díky za povzbuzení,zrovna jsem ted psala,že už jsem 16+4 a protože občas stále zvracím,Utrogestan mohu jen zavádět.Mám ho od soboty.Zajímá mě,jaké domácí činnosti děláš?Je mi jasné,že mytí oken,těžké věci jsou zákaz,ale co luxování,zametání,věšení prádla?dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí