Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
7.10.10 09:41

čau Lopezko :mrgreen: a Tej a všichni ostatní…tady je hnusně :poblion: a já teď vstávala.Ty noci jsou čím dál horší…vůbec nespím jestli jsem spala 2 hodiny za celou noc…a až malý odešel do školy tak jsem usla až do teď.Alespoň něco…jak se spí vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.10.10 09:42

jo a Lopezka ty jsi Tej pěkně vyděsila co ji čeká.......... :mrgreen: ale už toho nech...... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.10.10 09:46

ahojky holky, jani neděs tady prvorodičky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale s těmi prsy má janička pravdu jako pro mě kojit byl horor, tak už jsem to pak nedávala, ale u druhého bych chtěla kojit strašně moc tak doufám že to půjde. Já se pustila do úklidu atd… Už to tu vypadalo hrozně. Včera chlopek někde položil klíče tak jsme je hodinu hledali. Jsem myslela že ho :cert: :cert: :cert: bordelář jeden. No a noc jsme měli katastrofální malý se co 5 minut budil a kňoural a chvílemi se dusil kašlem. Přes den nic ani nezakašle a v noci tohle.
Tej ty kila neřeš kdo chce tak to pak shodí ikdyž já měla depku včera že se do ničeho nevlezu ale????Kašlu na to přece se tím nebudu zatěžovat. Počkej co budeme říkat měsíc před porodem když už teď plašíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
7.10.10 09:47

kači já taky nespím celou noc buď bantuje malý nebo se prostě v lůžku převaluju a spím jakoby napůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.10.10 09:52

Megg: k těm výpočtům, jak jsem byla v Podolí, tak dle ms mi mimi vycházelo větší…o něco, a dr mi řekla, že to přepočítávat nebude že to berou +- 7 dní a do toho se vejde. Tečka…víc se se mnou nepatlala. Já jdu v úterý na triple testy + utz a poradnu tak se teším, teoreticky budem 16tt či 16 + 1či2, tak uvidíme zda se ukáže zda to bude kluk či holčička. Osobně myslím, že holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.10.10 10:02

já jsem podle ms 18+0 a podle UTZ 18+2 ale termín porodu mi neupravil zatím…a vysvětloval mi , že když jsem 18+1 tak jsem už v 19 týdnu ne v osmnáctém…a příští týden v úterý jdu na UTZ a to už budou kulatiny 20 tt :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.10.10 10:16

Jani Lopezka jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty nás bavíš :mrgreen: :mrgreen: No tak mě se odjakživa vše třepalo jak těm oplácaným černoškám v klipech :lol: :lol: Celá Ozyna akorát bílá :lol: :lol:
Jo a s tím co bude nestrašte :mrgreen: :mrgreen:
Já jsem dnes 19+5 podle PM, stačí juknout na můj profil a vím :mrgreen: :mrgreen:
Jsem chtěla vzít chlopkovi šusťáky že je budu nosit…mám moc krátné nohy. Aifel jeden vyschlý :-? Tož abych si sehnala někde… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
7.10.10 10:26

Dobré ráno,
u nás je zase zataženo, včera pár kapek sprchlo ale prádlo mi proschlo, doma dojde.
Jdu prát další.

Káči:
teď už spím lépe ale jen že piju meduňku s mátou, jinak jsem spala asi dvě hodiny denně a celou noc se drbala, je to od jater nestíhají tu zátěž. Tak nesolím a je to lepší, měla jsem to i minulé těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.10.10 10:35
Tejchi píše:
Jani Lopezka jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty nás bavíš :mrgreen: :mrgreen: No tak mě se odjakživa vše třepalo jak těm oplácaným černoškám v klipech :lol: :lol: Celá Ozyna akorát bílá :lol: :lol:
Já jsem dnes 19+5 podle PM, stačí juknout na můj profil a vím :mrgreen: :mrgreen:
Jsem chtěla vzít chlopkovi šusťáky že je budu nosit…mám moc krátné nohy. Aifel jeden vyschlý :-? Tož abych si sehnala někde… :wink:

Tej já koukala na tvůj metřík a máš tam 19+5 a 152 dnů do porodu…my máme 18+0 a máme 152 dnů do porodu…jen o dva dny méně než ty… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.10.10 10:36
kacafazolka píše:
Tejchi píše:
Jsem chtěla vzít chlopkovi šusťáky že je budu nosit…mám moc krátné nohy. Aifel jeden vyschlý :-? Tož abych si sehnala někde… :wink:
Tej já koukala na tvůj metřík a máš tam 19+5 a 152 dnů do porodu…my máme 18+0 a máme 152 dnů do porodu…jen o dva dny méně než ty… :nevim: :nevim: :nevim:

pardon mi máme 154 dny atermín o dva dny později než ty já tomu nerozumíííííííííííííííííííím
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.10.10 10:41

Kači co píše měřík je svaté :mrgreen: :mrgreen: Nevím já to nepočítala a nezkoumala. Já aspoň vím jaký jsem týden :mrgreen: :mrgreen:
Jinak s tím spaním, no když nejdu přez den tak v noci spím v pohodě, ani jak můj vstává do práce tak hned zas usnu, ale jak zdřímnu přez den, tak pak jak jde můj do ráce tak dvě hodiny čumákuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.10.10 10:44
Tejchi píše:
Kači co píše měřík je svaté :mrgreen: :mrgreen: Nevím já to nepočítala a nezkoumala. Já aspoň vím jaký jsem týden :mrgreen: :mrgreen:
Jinak s tím spaním, no když nejdu přez den tak v noci spím v pohodě, ani jak můj vstává do práce tak hned zas usnu, ale jak zdřímnu přez den, tak pak jak jde můj do ráce tak dvě hodiny čumákuju :mrgreen:

no jo co píše metřík..........., ale abychom tě nevyšouply podle tvého metříku do úňorátek 2011 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , bo podle týdnu se nám do březňátek nevejdeš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.10.10 10:54

No podle PM mám termín 26.2. a podle UTZ 8.3.
Kači stačí říct a já pujdu :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
7.10.10 10:57
Tejchi píše:
Kači stačí říct a já pujdu :mavam: :mavam:

tak když je to nerozhodně tak můžeš zůstat :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.10.10 10:58
kacafazolka píše:
Tejchi píše:
Kači stačí říct a já pujdu :mavam: :mavam:
tak když je to nerozhodně tak můžeš zůstat :dance: :dance: :dance:

Nezapomeň že únor má v 2011 jen 28 dní, takže jsem spíš v březnu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original