Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
6.10.10 19:57

Ahoj devcata, byva vam nektere jeste spatne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.10.10 20:01

čau holky, všem ke kontrolám gratuluji a těm co mají nějaký problém:hlavu vzhůru vše bude o.k.
Hele dělala jsem lívance podle Janči -recept co dnes poslala a fakt jsou výbornééééééééééééé :dance: zkuste to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.10.10 20:01

Spatně ani ne, ale spala bych od rána do večera… hlavně když mš v práci ještě vystresujou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.10.10 20:04
Lucza píše:
Spatně ani ne, ale spala bych od rána do večera… hlavně když mš v práci ještě vystresujou :-(

vykašli se na ně a jdina nemocenskou......já mám vycházky od 14 do 20 hod.-musela jsem ho ukecat.....ale dá se to…akorát nemůžu jet za bráškou do Berouna což mě sere.....a za sestřičkou taky nemůžu ........ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.10.10 20:13

Kačko ten receptík mě taky zaujal…tak někdy jak skáknu do obchodu. Smažila jsi tona oleji??
Holky, kolik už jste tak přibraly. Já dnes začla nějak fakt stresovat…to z těch starých kalhot, co mi kdysi padaly ze zadku a teď jsou na knap :-? :-? A známá mi ještě řekne v klidu, já měla váhu 54, než rodila měla 89 a po 7 měsících od porodu má 65 a to pro mě není ok. Boože :zed: :zed: já vím že to tak má být, ale mám strach že ze mě bude dýně(jako bych už nebyla :lol: :lol: ) Koblih mi říká že v klidu pak to vyjezdíme na kole :lol: Je fakt že v práci jsem byla 8 hodin na nohou a chodila v kuse bez sednutí, linkový provoz, jezdili jsme občas na kole, chodili po lese a teď sedím doma, teď už naštěstí nemusím jen ležet!!! Do lesa sama nejdu, mám strach kdyby se mi něco stalo že se nikoho nedovolám a muž má namě čas jednou za sto let. :cry: Nechci být tlustá, ať mi roste jen bříško :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.10.10 20:14

Lucza a ty val na nemocenskou a nečekej do kontroly. Těhotenství má být v klidu, tak šup šup a můžeš nynat kdy chceš!!! Že Kačko!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.10.10 20:15

Já jdu zas kukat na telku do pelíšku, tak paaa :mavam: :mavam: Zase zítra, sejdeme se jako obvykle!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.10.10 20:20

No asi na tom holky něco bude… v práci si sklidím svůj stůl a pak jim řeknu papa

Jenže na 5.11. jsme pozvaný na zabijačku a moc tam chci jet, páč jsem to našim ještě neřekla že jsem těhu… to by mě musela doktorka na víkend pustit, prý to ale jde, jen se nahlásí jiný pobyt na dobu určitou a je to…

Tak holky… a je to vyřízenééé… už se těším k mudr :-) :-)

Přeji Vám též dobrou noc. Jdu čučet na poštu pro tebe :-) trošku si pobrečet :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.10.10 20:29

tej: jo na oleji.Jdu taky do hajan a mám 5 kg nahoře ale neřeším to pak to shodím........krásné sny a zítra berušky pa pa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
6.10.10 20:59

Luczo: když jsem věděla, že mě už doktorka do práce nepustí, tak jsem si taky byla uklidit stůl, posbírala jsem si všechny své švestky a jsem doma. Už
to neřeším. Jen nevím, co se mnou bude, až se budu chtít vrátit, protože, to mi můj nadřízený nebyl schopen říct.
A neboj se, kontrola na těhotné nechodí a už vůbec ne o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
6.10.10 21:57

Omlouvám se asi jsem to špatně napisinkovala koukal jestli mimi bije srdíčko asi i počítal ajoj a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.10.10 07:24

Nádherné ráno těhulky. :mrgreen: :mrgreen:
Lucza nevím zda na zabijačku jedeš na celý víkend. Ale my když měli oslavy, tak si u mě sestřička jen poznačila že poruším vycházky nebo co a v pohodě, ale my to měli jen jeden den.
Mekelko…kontroly chodí, ne moc, ale chodí. A oni ani nekdy pořádně neví co je z člověkem kterého jdou kontrolovat. Náhoda je svině :think:
Radši so to domluv Luczo s doktorkou…řekni že ten víkend máte nějaké oslavy nebo něco a že to chceš jako oznámit rodině, a když ti napíše jak mě že porušíš vycházky tak už je myslím i jedno zda tam spíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.10.10 08:32

dobré ránko :mavam: já jdu dneska na kontrolu a jak budu v nemocnici, tak za babičkou, je to s ní čím dál tím horší, leží tam bezmocná, nemluví, jenom jí očka mihají, je to hrozné :cry: :cry: :cry: vůbec to nezvládám,…teda je to v tom těh. dobrá zkouška…
jo a váhu vůbec neřešte, mimi se pak potřebuje obalit tukem a kde ho vezme, přece jim nechcete škodit, a pokud nebudete po porodu spát a budete kojit, tak ty kila letí, že můžete jim mávat :mavam: a teji bude hůř, vypadjí ti vlasy, budou bolet prsa a bradavky, že si to nedovedeš ani představit, než se malý naučí hezky pít a sestřičky ti s něma budou ještě tak pěkně třepat, popraskají vytahají se ti prsa…a tak dál a tak dál :-P ale pro ty mrňousky to přece stojí za to no ne ? :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.10.10 09:04

Aaaaaaaaa dost Jani…už mi nic neříkej!!! Ok, smíříla jsem se s tím že příbírám a ostatnímu nech čas :lol: :lol: A dnes jsem si dala povinnou procházku na kopec, kuknout na houby. Jen nevím zda to stihnu a kdy, dopoledne určitě nee.
Taky je u vám tak krásně, sice zima jak v rusku, ale sluníčko svítí. Podzim jak má být… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.10.10 09:12

ne, u nás je mlha a tak pochmurno, ale třeba odpoledne bude líp…
ono je těhotenství krásné, ale taky té ženské toho hodně vezme, ale to je příroda…
tak si to užívej, i ty kilečka, mě jak u toníka narostl zadek, tak se mi líbil víc, než ten žádný, co jsem měla :) byl takový kulatý, pevný, takový jak má lopezka hahááá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí