Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kači kukni na tohle http://www.facebook.com/video/video.php?… Maras
![]()
A já už fakt idu, paaa
![]()
Dobré ráno holky, tak já si včera odskočila a už mě tu podsedl chlopek zas ty jeho loďky. Dneska se chystáme na celé dopoledne ke tchýni. Takže nemusím nic. Tak se tu mějte krásně papa
![]()
Dobré ráno holky, mám na vás dotaz. Když pracuju na dohodu, mám nárok na nemocenskou nebo ne??? Účetní mi řekla, že se to od roku 2009 změnilo, tak bych si to ráda ověřila, jestli mě jen nechce oškubat. ![]()
Ahojky pupici, nam nesel net a vy jste toho tolik napsaly ![]()
U nas ani nic noveho neni, vsechno porad dokola, mela bych jit neco delat, ale hrozne se mi nechce.
Jeee dobré ráno od pribiňáčku a rohlíku
Tak jsem se vážila po ránu a mám 78, no taky žádná sláva, takže musím se s dr. domluvit zda mi povolí to kolo ![]()
Chytám se k zubarce do Ovy…tož jim do lna, protože určitě mi bude vratat, tak ať pak vydržím bez jídla. Takže jablíčko, banán a mandarinky
![]()
ahoj já byla na tom 4D UTZ je to šílené až jsem plakala
zkusím to tu nějak dostat, ale asi až k večeru.Mám toho zase dneska požehnaně.Jdu na tu zkoušku šatů tak mi držte pěsti ať se do nich vlezu ![]()
Ahoj holky, právě jsem se vrátila od zubaře. Dopadlo to docela dobře, odstraňoval mi jen zubní kámen, úplně to nesnáším. Kdybych si zuby čistila každou hodinu, tak se bude stále vracet
. Mám mírný zánět dásní, tak mi na to doporučil nějaký corsodyl gel či roztok, záleží, co bude. Tak uvidím, jaký zázrak dokáže
.
Kri12 píše:
Dobré ráno holky, mám na vás dotaz. Když pracuju na dohodu, mám nárok na nemocenskou nebo ne??? Účetní mi řekla, že se to od roku 2009 změnilo, tak bych si to ráda ověřila, jestli mě jen nechce oškubat.
Kri: jestli pracuješ na dohodu o provedení práce, tak nárok na nemocenskou nemáš. Jestli ale pracuješ na dohodu o pracovní činnosti, tak potom nárok máš
.
ahoj holky,
ke kontrolám a k zubářům gratuluju, že vše dopadlo dobře, já ze zubaře mám hrůůůzu…Kači a je to kačenka? ![]()
a my se dneska byli poprvé stříhat, vůbec nebrečel, je šikula, že ? ![]()
j.s. píše:
ahoj holky,
ke kontrolám a k zubářům gratuluju, že vše dopadlo dobře, já ze zubaře mám hrůůůzu…Kači a je to kačenka?
a my se dneska byli poprvé stříhat, vůbec nebrečel, je šikula, že ?
Malý je nádherný ![]()
j.s. píše:
ahoj holky,
ke kontrolám a k zubářům gratuluju, že vše dopadlo dobře, já ze zubaře mám hrůůůzu…Kači a je to kačenka?
a my se dneska byli poprvé stříhat, vůbec nebrečel, je šikula, že ?
Malý je nádherný ![]()
mekelka píše:Kri12 píše:Kri: jestli pracuješ na dohodu o provedení práce, tak nárok na nemocenskou nemáš. Jestli ale pracuješ na dohodu o pracovní činnosti, tak potom nárok máš
Dobré ráno holky, mám na vás dotaz. Když pracuju na dohodu, mám nárok na nemocenskou nebo ne??? Účetní mi řekla, že se to od roku 2009 změnilo, tak bych si to ráda ověřila, jestli mě jen nechce oškubat..
Mekelko no právě že mám DPČ, takže to si tu účetní teda podám.
Děkuju.