Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jednou mi řekl že si mě vezme až budeme staří až mi bude chybět pár zubů prsa až budu mít ke kolenům a že už ani plno našich známýcg nebude a že tím ušetříme za hostinu.
tak mu řekni, že o svatbu nestojíš a uvidíš jak mu to začne hlodat v hlavičce..............
![]()
on mi říká já vím že si mě nevezmeš tak se tě ani neptám. Má pro všechno vysvětlení. Je to takové moje jelito. On se i na dítě připravoval 4 roky, tak teď už se asi 8 let připravuje na svatbu
![]()
tak to tak za 16 let máš v kapse, ale možná že překvapí Peti ................
![]()
Kači já už jdu taky do hajan. Malý zas bude v šest čilý a mi se nebude chtít vstávat tak se měj a pěkný zbytek večera.
![]()
já ještě budu čekat do 11 hod. na hOnzu apak spát.Ríša má prázdniny tak můžu chrupkat dlouho jupííííííííí
krásné sny a dobrou noc
![]()
Dobré ráno holky, tak já včera nakonec usla až po půl noci. Myslela jsem že se zblázním prostě ne a ne usnout. A to ještě malý ráno vstával s tatínek v 5:15 ještě štěstí že se mu podařilo usnout a vstávali jsme před chvilkou.
No Peti, já se včera šla lehnout a přečetla jsem asi dvě kapitoly a zavíraly se mi oči
![]()
S tou svatbou, mě by tedy štvalo kdyby i moje děti měly mít jen jeho příjmení
Jsou to i moje děti ![]()
Jinak taky všem KRÁSNÉ RÁNO!!!! ![]()
Mě by to osobně štvalo, mít s ním děti a nic ![]()
Tož budu držet palce
![]()
Já bych naschvál nahodila že druhé dítě bude mít příjmení po mě…že po něm už má první. By mu to začlo šrotovat v hlavě třeba
To já si zas řeknu na rovinu, buť a nebo
![]()
Ahojky, vsechny vas zdravim, teda vy jste toho zas popsaly. Maly se ted diva na skolku a ja pujdu dat pracku, zas nam nejak preteka kos. Dneska budou na obed jen spagety, tak aspon nemusim stat cele dopo u plotny.
Vsem kdo jde na kontrolu, tak at dojdou s dobryma zpravickama.
Pohladte pupicky a opatrujte se.
tej to jsem též zkusila a víš co mi na to řekl že klidně. On je na takové věci pomalý on do nich musí jakoby dozrát. Ale snad po druhém už mu to konečně docvakne úplně a bude svatba