Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zuby asi jsou na celý život trápení..........chjooooooo, ale je to na bednu, jak je protivný i sám na sebe ![]()
kači, dávej pozor, ještě chvilku počkej, pak se napápneš…
ty stěry? snad jo…teď je toho prý hodně, tak i proto jsem nervózní, aby třeba nakonec neměl toník, co ty…ať už je jaro a léto…
víš co raději s ním zajdi k lékaři.Za to nic nedáš.A jak je tobě?????? ![]()
já ji zavolám, ať tam zbytečně nelozím, mezi nemocné…
já? já chrchlu a soplím, ale už jsem dneska mnohem lepší…já na to nemyslím a ta nemoc sama opadne…
raději…já ji prostě zažeru ![]()
j.s. píše:
já ji zavolám, ať tam zbytečně nelozím, mezi nemocné…
já? já chrchlu a soplím, ale už jsem dneska mnohem lepší…já na to nemyslím a ta nemoc sama opadne…raději…já ji prostě zažeru
a já se z tebe poseru............ne ne to už raději neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]()
teď si dávám caro a šlehačku, mám dneska našmatláno do aleluja… že na mě nejde vidět, že jsem buřt? ![]()
tam jsem ještě světlá, asi jsem to trochu s mamkou přepískla tu barvu…jsem moc tmavá ![]()
j.s. píše:
teď si dávám caro a šlehačku, mám dneska našmatláno do aleluja… že na mě nejde vidět, že jsem buřt?
to je fotka z jaké doby.Ne teď že ne.Kde jsi pro boha nechala Edíka???????????????????
![]()
M.Lucka píše:
Hoď sem fotku Jani ať vidime jak se barva povedla
jo a šupej...................
![]()
j.s. píše:
teď si dávám caro a šlehačku, mám dneska našmatláno do aleluja… že na mě nejde vidět, že jsem buřt?
Jani, buřt určitě nejsi. Šlehačky si dej, kolik sneseš. Já ji nemůžu, je to sladké a tučné … to by byla zase kolika
. Taky jsem z toho procházení nějaká ušlá.
j.s. píše:
posílám, snad to jde vidět…mě když fotí manžel![]()
Já tam moc tmavé nevidím …