Poradna duly
Jana Čurdová
@Elena87 no teda, tak hlavně hodně štěstí. To je krása, dvojčátka. Moc gratuluju a přeju hodně sil, ať se prckové udrží. Jsou to bojovníci, uvidíš ![]()
@Elena87 Teda, dvojčátka, krása
Tak ať je vše ok, drž se a i prcci se budou držet ![]()
@Alowen Děkuji, snažím se myslet pozitivně, ale seběhlo se toho nějak moc a nějak rychle…
@gabulesul6 JJ, přirozeně, je to trochu paradox, snažili jsme se marně víc jak rok a už jsme byli po létě objednaní do CARu a najednou tohle
Manžel sice v rodině dvojčata má, ale až z nějakého dalekého kolena, tak nás ani nenapadlo, že by se mohlo zadařit i nám ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?? Dnes jsem ráno měla jen dušíčka a večer už byl viditelný růžový. Dnes jsem 10DPO. Ale měla jsem OV posunutou tak zítra čekám(nečekám) MS. test jsem dala na stránky měření bt a ovulace tak když tak kukněte. neumím to sem přetáhnout ale ráno bude doufám zase pozitivní.
@Jeanettka gratulace
koukám, že už jsi zasloužená matka, to je paráda ![]()
@Alowen píše:
@Jeanettka gratulacekoukám, že už jsi zasloužená matka, to je paráda
Děkuji, no to jsem
![]()
Ahojky holky ![]()
ráda bych se k Vám také přidala
první pozitivní tt jsem měla 28.6.
Včera jsem byla u gynekologa, a mám potvrzeno 6+1 takže dnes 6+2 embryjko měří 4,4mm a srdíčko mu tluče jako o závod ![]()
v pátek se chystáme do Chorvatska autobusem, tak doufám, že bude vše ok aže si nebudu muset nic vyčítat.
Byla bych ráda, kdybych tady mohla s někým trošku srovnávat
přeci jen internet je takovej všeobecnej, ale zkušenosti jinejch maminkej jsou moc fajn:-)
Holky, tady už se tak moc nediskutuje
Máme to rozdělené pro prvo a vícemaminky ![]()
Odkaz na prvomatky: https://www.emimino.cz/…ankovani/44/#…
Vícematky mají odkaz někde vzadu v diskuzi, nebo se dá přímo najít jejich skupina
Tak se přidejte, kam je libo ![]()
Ahoj holky, tak se k Vám po dnešním testu přidávám. A sama ještě nevím, co bude, čekáme třetí miminko, do toho dodělávám školu, miminko v plánu nebylo, ale po prasknutém kondomu v Chorvatsku je nejspíš zaděláno. S manželem po prvním rozhovoru padlo slovo potrat ale já bych si chtěla miminko nechat…
Je tady někdo, kdo také čeká třetí miminko? TP by měl být dle MS 27. března, a kdyby se narodilo o 2 dny dříve, tak by se narodilo na manželovy narozeniny.
@micha.bello myslim,ze by bylo hezke mit takhle deti u sebe po dvou letech
. Zalezi na tom, co manzel, a jak byste to zvladli…mne kdyby se to nekdy stalo, tak bych nedokazala jit na potrat, to vim, ale to je vec presvedceni, je to na kazde zene, jak se rozhodne,…preju stastne rozhodnuti
.