Březňátka 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10566
15.7.13 17:44

@Elena87 no teda, tak hlavně hodně štěstí. To je krása, dvojčátka. Moc gratuluju a přeju hodně sil, ať se prckové udrží. Jsou to bojovníci, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
15.7.13 21:02

@Elena87 Teda, dvojčátka, krása :D Tak ať je vše ok, drž se a i prcci se budou držet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
15.7.13 21:13

@Elena87 mate dvojcatka prirozenym pocetim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.7.13 22:08

@Alowen Děkuji, snažím se myslet pozitivně, ale seběhlo se toho nějak moc a nějak rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.7.13 22:09

@Dreezy Děkuji, snad máš pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.7.13 22:11

@gabulesul6 JJ, přirozeně, je to trochu paradox, snažili jsme se marně víc jak rok a už jsme byli po létě objednaní do CARu a najednou tohle :) Manžel sice v rodině dvojčata má, ale až z nějakého dalekého kolena, tak nás ani nenapadlo, že by se mohlo zadařit i nám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
16.7.13 08:58

@Elena87 to je krasny :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
16.7.13 22:09

Ahoj holky, můžu se k vám přidat?? Dnes jsem ráno měla jen dušíčka a večer už byl viditelný růžový. Dnes jsem 10DPO. Ale měla jsem OV posunutou tak zítra čekám(nečekám) MS. test jsem dala na stránky měření bt a ovulace tak když tak kukněte. neumím to sem přetáhnout ale ráno bude doufám zase pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
17.7.13 08:16

Pěkné ráno holky, tak dnes pozitivní 4 testy. :potlesk: :potlesk: BT 37.3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
17.7.13 08:23

@Jeanettka gratulace :potlesk: koukám, že už jsi zasloužená matka, to je paráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
17.7.13 08:59
@Alowen píše:
@Jeanettka gratulace :potlesk: koukám, že už jsi zasloužená matka, to je paráda :hug:

Děkuji, no to jsem :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poblázněná snažilka
17.7.13 09:52

Ahojky holky :-)
ráda bych se k Vám také přidala :-) první pozitivní tt jsem měla 28.6.
Včera jsem byla u gynekologa, a mám potvrzeno 6+1 takže dnes 6+2 embryjko měří 4,4mm a srdíčko mu tluče jako o závod :-)
v pátek se chystáme do Chorvatska autobusem, tak doufám, že bude vše ok aže si nebudu muset nic vyčítat.
Byla bych ráda, kdybych tady mohla s někým trošku srovnávat :-) přeci jen internet je takovej všeobecnej, ale zkušenosti jinejch maminkej jsou moc fajn:-)

• Citovat
  • Upravit
5354
17.7.13 09:55

Holky, tady už se tak moc nediskutuje :) Máme to rozdělené pro prvo a vícemaminky :)
Odkaz na prvomatky: https://www.emimino.cz/…ankovani/44/#…
Vícematky mají odkaz někde vzadu v diskuzi, nebo se dá přímo najít jejich skupina :) Tak se přidejte, kam je libo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
19.7.13 09:54

Ahoj holky, tak se k Vám po dnešním testu přidávám. A sama ještě nevím, co bude, čekáme třetí miminko, do toho dodělávám školu, miminko v plánu nebylo, ale po prasknutém kondomu v Chorvatsku je nejspíš zaděláno. S manželem po prvním rozhovoru padlo slovo potrat ale já bych si chtěla miminko nechat… :( Je tady někdo, kdo také čeká třetí miminko? TP by měl být dle MS 27. března, a kdyby se narodilo o 2 dny dříve, tak by se narodilo na manželovy narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
19.7.13 21:47

@micha.bello myslim,ze by bylo hezke mit takhle deti u sebe po dvou letech :). Zalezi na tom, co manzel, a jak byste to zvladli…mne kdyby se to nekdy stalo, tak bych nedokazala jit na potrat, to vim, ale to je vec presvedceni, je to na kazde zene, jak se rozhodne,…preju stastne rozhodnuti :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí