Březňátka 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
258
11.7.13 17:19

@Petula155 @Alowen dekuju moc :kytka:
@Elizabethie dekuju a gratuluju k pozitivnimu testu, at se vse vyviji jak ma :pankac:
@JANÝNEK… ahojky, covece to asi myslel celou dutinku, ja totiz v 5+0 mela dutinku 7mm, tak to by spis odpovidalo. Hlavne, ze je vse tam kde ma, zadna cysta nebo hematom nas nedostanou :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
11.7.13 17:32

@almondka
no já si rávě myslim taky :lol:
máš recht :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
12.7.13 08:38

@Alowen klidně se přidám, ale já už nejsem prvnomaminka :-D
Včera na utz to dopadlo parádně. Mimísek je tam kde má být a vše vypadá v pořádku :-)Ještě přesně neví kolikátý tt jsem asi 5,6 upřesní to až podle dalšího utz za 14 dní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
12.7.13 08:42

@Petula155 njn, ono se to tu rozdělilo :) Tak dá se jistě chodit i sem ;) No, je rpavda, že umělé oplodnění má obrovskou výhodu v tom, že přesně vím, kdy došlo k oplodnění :lol: Ale stejně tak trošku závidím všem, kterým se to podaří přirozeně :) Ale ta bublinka včera na ultrazvuku za ty nervy i peníze stojí :dance:
Je fajn, že je s mimi vše v pořádku, jen tak dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
12.7.13 15:35

Panečku, jeden den tu nejsem a nestíhám číst vaše příspěvky :mrgreen: Gratuluji všem, kdo má už UTZ se :srdce: Já jdu v úterý, tak doufám, že bude taky už vidět :srdce: jo, je to trochu výhoda při umělku, že přesně víme datum oplodnění, ale raději bych byla, kdyby to šlo přirozeně…No, hlavně, že to vyšlo. Jen mě trochu taky bolí v podbřišku jako před Ms a když si kýchnu a ležím, tak mě hodně píchne na pravé straně…snad to bude v pohodě. Těším se, ale taky mám strach, aby něco nebylo špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
12.7.13 15:38
@Jandule88 píše:
Panečku, jeden den tu nejsem a nestíhám číst vaše příspěvky :mrgreen: Gratuluji všem, kdo má už UTZ se :srdce: Já jdu v úterý, tak doufám, že bude taky už vidět :srdce: jo, je to trochu výhoda při umělku, že přesně víme datum oplodnění, ale raději bych byla, kdyby to šlo přirozeně…No, hlavně, že to vyšlo. Jen mě trochu taky bolí v podbřišku jako před Ms a když si kýchnu a ležím, tak mě hodně píchne na pravé straně…snad to bude v pohodě. Těším se, ale taky mám strach, aby něco nebylo špatně :roll:

přidávám se k tobě, já když kýchnu, tak mi taky píchne v podbříšku :-O ale to je prý normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
12.7.13 15:39

@Jandule88 Mě taky píchne, ale na levé. Je to podle strany, která zrovna ovulovala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.7.13 15:55

Me taky napravo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
12.7.13 16:06

Tak to je znamení, že je to normální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
12.7.13 19:23

Uff, tak to jsem si oddechla, že nejsem sama a je to asi teda normální. Už jsem si v podvědomí představovala, jak přijdu na utz a dr. řekne, že je to mimoděložní :( Ale díkky, uklidnily jste mě :) Jak vám holky je? Už jsou u vás „ranní nevolnosti“?Mě teda včera po obědě bylo na zvracení, ale ustála jsem to, protože jsem zrovna jela autobusem do města. A dneska nic moc chuť k jídlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
12.7.13 21:27

@Jandule88 Jeee tak ja si jeste nekychla, achjo chci to taky vedet jestli mi tam pichne a bude to normalni :lol: bylo mi chvili od zaludku spatne, dnes u dobre ale podbrisek boli furt…
Jinak si stale pro jistotu rano merim bt a teplota je stale nahore a dokonce se jeste zvysila :dance:
Holky je mozne ze jsem byla oplodnena :mrgreen: pred 3 tydny a carka neni uplne tmava? A kdyz nebudu brat tydny podle ms ale podle ovulace pulecek by byl stary pristi tyden 4 tydny, mohlo by byt u dr uz neco videt? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
13.7.13 07:07

@Elizabethie ja byla na utz v utery. Dle MS jsem byla 5+2tt a mudr mi rekla, ze podle velikosti to vypada na 4+3tt. Byl videt vacek a mala zizalka. Potvrdi ti akorat delozni tehu a jestli je v poradku cipek a sliznice.Mne jeste delala stery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
13.7.13 08:28

@ellen11 ahojky no takvt bych mohla byt podobne jako ty :)
No ale asi jsem se radovala predcasne, po 4 dnech carka nesili, je furt slabounka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
13.7.13 08:30
@Jandule88 píše:
Uff, tak to jsem si oddechla, že nejsem sama a je to asi teda normální. Už jsem si v podvědomí představovala, jak přijdu na utz a dr. řekne, že je to mimoděložní :( Ale díkky, uklidnily jste mě :) Jak vám holky je? Už jsou u vás „ranní nevolnosti“?Mě teda včera po obědě bylo na zvracení, ale ustála jsem to, protože jsem zrovna jela autobusem do města. A dneska nic moc chuť k jídlu.

ahooj me taky picha v pravo a ve stredu jsem byla na UZ a mela jsem dutinku v deloze, takze bud v kliiiidku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
13.7.13 08:46

@Elizabethie vubec se nestresuj! Já to taky tak měla! Snad 20 testu! Udělala jsem si test digitálem a pak už žádnej, až doktorka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí