Poradna duly
Jana Čurdová
@Petula155 @Alowen dekuju moc ![]()
@Elizabethie dekuju a gratuluju k pozitivnimu testu, at se vse vyviji jak ma ![]()
@JANÝNEK… ahojky, covece to asi myslel celou dutinku, ja totiz v 5+0 mela dutinku 7mm, tak to by spis odpovidalo. Hlavne, ze je vse tam kde ma, zadna cysta nebo hematom nas nedostanou
![]()
@Alowen klidně se přidám, ale já už nejsem prvnomaminka ![]()
Včera na utz to dopadlo parádně. Mimísek je tam kde má být a vše vypadá v pořádku
Ještě přesně neví kolikátý tt jsem asi 5,6 upřesní to až podle dalšího utz za 14 dní ![]()
@Petula155 njn, ono se to tu rozdělilo
Tak dá se jistě chodit i sem
No, je rpavda, že umělé oplodnění má obrovskou výhodu v tom, že přesně vím, kdy došlo k oplodnění
Ale stejně tak trošku závidím všem, kterým se to podaří přirozeně
Ale ta bublinka včera na ultrazvuku za ty nervy i peníze stojí ![]()
Je fajn, že je s mimi vše v pořádku, jen tak dál
Panečku, jeden den tu nejsem a nestíhám číst vaše příspěvky
Gratuluji všem, kdo má už UTZ se
Já jdu v úterý, tak doufám, že bude taky už vidět
jo, je to trochu výhoda při umělku, že přesně víme datum oplodnění, ale raději bych byla, kdyby to šlo přirozeně…No, hlavně, že to vyšlo. Jen mě trochu taky bolí v podbřišku jako před Ms a když si kýchnu a ležím, tak mě hodně píchne na pravé straně…snad to bude v pohodě. Těším se, ale taky mám strach, aby něco nebylo špatně ![]()
@Jandule88 píše:
Panečku, jeden den tu nejsem a nestíhám číst vaše příspěvkyGratuluji všem, kdo má už UTZ se
Já jdu v úterý, tak doufám, že bude taky už vidět
jo, je to trochu výhoda při umělku, že přesně víme datum oplodnění, ale raději bych byla, kdyby to šlo přirozeně…No, hlavně, že to vyšlo. Jen mě trochu taky bolí v podbřišku jako před Ms a když si kýchnu a ležím, tak mě hodně píchne na pravé straně…snad to bude v pohodě. Těším se, ale taky mám strach, aby něco nebylo špatně
přidávám se k tobě, já když kýchnu, tak mi taky píchne v podbříšku
ale to je prý normální.
@Jandule88 Mě taky píchne, ale na levé. Je to podle strany, která zrovna ovulovala ![]()
Uff, tak to jsem si oddechla, že nejsem sama a je to asi teda normální. Už jsem si v podvědomí představovala, jak přijdu na utz a dr. řekne, že je to mimoděložní
Ale díkky, uklidnily jste mě
Jak vám holky je? Už jsou u vás „ranní nevolnosti“?Mě teda včera po obědě bylo na zvracení, ale ustála jsem to, protože jsem zrovna jela autobusem do města. A dneska nic moc chuť k jídlu.
@Jandule88 Jeee tak ja si jeste nekychla, achjo chci to taky vedet jestli mi tam pichne a bude to normalni
bylo mi chvili od zaludku spatne, dnes u dobre ale podbrisek boli furt…
Jinak si stale pro jistotu rano merim bt a teplota je stale nahore a dokonce se jeste zvysila ![]()
Holky je mozne ze jsem byla oplodnena
pred 3 tydny a carka neni uplne tmava? A kdyz nebudu brat tydny podle ms ale podle ovulace pulecek by byl stary pristi tyden 4 tydny, mohlo by byt u dr uz neco videt? ![]()
@Elizabethie ja byla na utz v utery. Dle MS jsem byla 5+2tt a mudr mi rekla, ze podle velikosti to vypada na 4+3tt. Byl videt vacek a mala zizalka. Potvrdi ti akorat delozni tehu a jestli je v poradku cipek a sliznice.Mne jeste delala stery.
@ellen11 ahojky no takvt bych mohla byt podobne jako ty ![]()
No ale asi jsem se radovala predcasne, po 4 dnech carka nesili, je furt slabounka ![]()
@Jandule88 píše:
Uff, tak to jsem si oddechla, že nejsem sama a je to asi teda normální. Už jsem si v podvědomí představovala, jak přijdu na utz a dr. řekne, že je to mimoděložníAle díkky, uklidnily jste mě
Jak vám holky je? Už jsou u vás „ranní nevolnosti“?Mě teda včera po obědě bylo na zvracení, ale ustála jsem to, protože jsem zrovna jela autobusem do města. A dneska nic moc chuť k jídlu.
ahooj me taky picha v pravo a ve stredu jsem byla na UZ a mela jsem dutinku v deloze, takze bud v kliiiidku ![]()
@Elizabethie vubec se nestresuj! Já to taky tak měla! Snad 20 testu! Udělala jsem si test digitálem a pak už žádnej, až doktorka. ![]()