Poradna duly
Jana Čurdová
@mijka a kolik jsi? Ja jsem v 5 tydnu podle velikosti, prijit mam za 3 tydny. Aspon mam vyloucene mimodelozko
@ellen11 jsi přesně v 5 týdnu a na utz bylo něco vidět? já jdu zítra, tak jsem na to fakt zvědavá
@Petula155 5 tyden dle velikosti, od PM 6 tyden. Byl videt vacek a v nem zizalecka malicka… MuDr rikala, ze vypada vse ok, a at prijdu za 3 tydny, ze by melo byt srdicko a bude videt vic. Kazdopadne to mimodelozni je vyloucene. Udelala mi stery. Jako vedela jsem, ze jdu brzo, no ale co, jistota je jistota
@ellen11 tak to je bezva
já jdu právě zítra a je taky brzy, ale už po minulé zkušnosti pro jistotu, jak píšeš.
@Petula155 tak hlavně ať je vše v pořádku
aby se Tvoje obavy nepotvrdily
@Petula155 @Alowen peknej nervak to byl, uplne jsem se trasla, nez jsem sla do ordinace..
Vsechno zvladnem holky, bude dobre… ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. V sobotu večer jsem náhodou našla po 9 měsících snažení první // ![]()
Dneska ráno sem pro jistotu ještě udělala kontrolní testík a evidentně sílí ![]()
První den poslední MS byl 6.6. a ovulka na 100% 22.6. ![]()
Zatím mi je dobře, jen cítím prsa večer, když je vypustím z podprdy ![]()
Termín mi vychází na 15.3.14. K doktorce jdu 18.7. to budu přesně 6+0, tak moc doufám, že tam půjde vidět
Doktorka má pak 3 týdny dovolené…
Tak přeji všem krásný den!! ![]()
@Petta29 píše:
@mijka No ja jdu zítra a budu 5plus 6, tak doufam, ze uz něco bude..napis, co tam videl, ju??
Ahoj ja jdu dnes v poledne a jsem taky 5+6 tak pak dam vedel, drz palec ![]()
@Petula155 píše:
@JANÝNEK… držím pěsti
diky jsem uplne na nervy, uz aby mi rekl ze je vse ok nlavne aby bylo tam kde ma a v poradku… Jsem dneska po nocni a uz vubec nemuzu spat, porad se mi zdaj sny jak pocotam tejdny no magor prosge
![]()
Hodně štěstí všem an dnešní ultrazvuk
doufám, že budou samé dobré zprávy