Poradna duly
Jana Čurdová
A pokud se chcete delit na zaklade bezdetnosti, tak klido pido to muzem rozpulit ![]()
@JANÝNEK… nejsi já to mám taky tak… už mi z toho hrabe, prej je to normální je to přirozenej strach, kterej prostě budeme mít celej život ![]()
@Petula155 píše:
@ellen11 to věřím to já budu zítra taky úplně v háji![]()
![]()
Ale prdlajs, nebudes, pichani jeste nemusi nic znamenat, roztahuje se ti deloha, podle me to je normalni pokud ta bolest je snesitelna
![]()
@Petula155
no to chapu..asi to tak je ale dneska to mam extreme neprirozeny…holt nemit to mimodelozni tak to vubec neresim…ale bude to dobryyy ![]()
Podle me je lepsi diskutovat dohromady…druhorodicky maji zase nejake zkusenosti, ktere by mohly ty nezkusene zajimat ne? ![]()
@Elizabethie na diskutování dohromady není nic špatného
Ono je všude dost lidí.
A s těmi zkušenostmi máš pravdu
Ahojte těhulky, mohu se přidat k vám???Jmenuji se Monika, je mi 23 let a už máme doma plánovanou 4 holčičku Terezku. Druhé dítko nebylo plánované, ale i tak je velká radost.Sice mě to ještě všechno nedošlo, ale těšíme se:)Teprve včer jsem našla na testíku dálnice:)V uterý jdu na první vyšetření. A už týden baštím rybí pomazánku, která mi děsně chutná:DPodle toho jak mi každý den je zle to vypadá na chlapečka:)U dcerky jsem byla o.k.Co vaše pocity?:)
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jsem 6+4tt a v neděli odjíždíme na dovču do chorvatska tak jsem se chtěla zeptat zda mohu dělat normální věci nebo se mám něčeho vyvarovat, k doktorovi jdu zase až 24.7. tak jsem jen chtěla vědět ![]()
@monča531 takhle na začátku se hlavně nepřehřívat a taky pozor na podezřelé potraviny.
@lilaa22 ahoj ![]()
Super dalsi mama 4letaka co neplanovane ceka dalsi
teda my planovali, ale az v zari ![]()