Poradna duly
Jana Čurdová
@Alowen No mne prijde fer jim to oznámit, ale počkej ještě chvili.. ![]()
Ahojky holky, teda Vy jste toho nakecaly, ale to je dobre ![]()
Novym prichozim tehulkam gratuluju ![]()
@Alowen ja cekam, az budu mit po 12tt a pak to v praci reknu.
Priznaky take moc nepozoruju, jen teda mi dneska prijde, ze mam bricho jak balon nafoukly a nejde ani zatahnout, kdyz to zkousim, stava se ze me vorvan ![]()
Holky, já mám rizikové pracoviště a jsem na PN. v práci jsem to ještě neřekla, prostě jsem na PN.
Cau holky. Tak jsem byla dneska na UTZ, jsme v 5tt, dle MS 6tt. Vsechno vypada v poradku, 29.7. Jdu na dalsi UTZ, uz by melo byt ❤. Jinak je mi zle, navaluje se mi, ale nezvracim. Prsa obrovsky a bolavy. A desne me boli hlava. Asi nedostatek kofeinu. Jinak pohodicka, pritel je uzasnej, vsechno doma dela, dost me rozmazluje.. Doufam ze mu to vydrzi ![]()
Tak protože šéfka je kamarádka, řekla jsem jí to už těď a ředitelovi to řeknu když mi zítra doktor těhotenství potvrdí..jsem na vedoucí pozici, mám pod sebou dost lidí a bude na delší lokte než vymyslí organizace, jak to dál uděláme..
Ahojte, tady se to teda rozjelo ![]()
Moje příznaky - bolení břicha, motání hlavy, nevolnost, pálení žáhy a šílená únava a chutě ![]()
Jinak dělám v kavárně, takže před otěhotněním jsem pila třeba 5 silných káv denně. A teď? 1-2 týdně, prostě nemám chuť ![]()
V práci to říkat zatím nebudu, chtěla bych to utajit do konce prázdnin, až to totiž řeknu, tak mi budou dělat zle a já nechci být ve stresu ![]()
Jméno máme pro holčičku Natálka, pro kloučka nevíme…ale hlavně ať je miminko zdravé ![]()
A mám otázečku - taky máte šílený strach?? Myslím pozitivně a věřím, že je vše v pořádku, ale i tak se bojím, ale to už tak zřejmě bude celý život ![]()
@kessi22 Ja mam spise strach z toho, jak to se dvěma dětma zvládnu..můj synáček je totiž takove pekne kvitko, dablovo seminko
Jinak mam samozrejme strach z porodu, ze… ![]()
Dobre rano, holky kdyz jste tu resily to zamestnani, delam dvanactky a opravdu cely den stojim (u stanku), vydrzeli by jste to tam do materske? Ja si to totiz nedovedu nejak predstavit…delam asistentku prodeje a muzou me tedy prevelet do normalniho kramu kde si mohu sednout, ale nemuzu casto zavirat a chodim furt curat..a navic mi zacina byt blbe ![]()
@Petta29 kdyz uz jsi jednou rodila, tak by to melo byt po duhe lepsi ne? Ale samozrejme t tak neni vzdy..moje mama semnou jako s druhym sla do pprodnice pesky, mela ji za rohem, a malem tam ani nedosla, s tretim bu prej musela rodit doma asi
to zvladnes ![]()
@almondka já taky počkám do 12tt a pak to řeknu, tady mě za to nikdo kamenovat nebude ![]()
@kessi22 strach? jo, ten mám a už asi nidky mít nepřestanu. Prostě je tu najednou tvoreček, který je na mě plně závislý a na to já nějak nejsem zvyklá, taková zodpovědnost
@almondka jo a taky se cítím jako vorvan
lépe řečeno velryba a hroch dohromady ![]()
Taky si říkam jak to bude s dvouma ale co zvládli to jiní tak my taky
musím být trochu optimista jinak se z toho poseru
porodu se nebojím pač už vím do čeho jdu a první od první bolesti jsem rodila 27hodin a 10dní přenášela
dneska k dr tak jsem zvědavá co řekne ale tušim…řekne je to malé přijďte za měsíc ![]()
@mijka kolik ses? Ja jdu pozitri budu 5+5 a nevim jestli to ma smysl.
Ja mela podminku, ze podplatime doktora, aby udelal cisare. Jinak neee
@mijka No ja jdu zítra a budu 5plus 6, tak doufam, ze uz něco bude..napis, co tam videl, ju??
@mijka To je pravda, my druhorodičky uz vime, co nas ceka:-))) Rvouci mimino, neprospane noci, prdiky a poporodni depka
![]()