Březňátka 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2449
9.7.13 15:30

@Alowen No mne prijde fer jim to oznámit, ale počkej ještě chvili.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.7.13 18:53

Ahojky holky, teda Vy jste toho nakecaly, ale to je dobre :lol:
Novym prichozim tehulkam gratuluju :kytka:
@Alowen ja cekam, az budu mit po 12tt a pak to v praci reknu.
Priznaky take moc nepozoruju, jen teda mi dneska prijde, ze mam bricho jak balon nafoukly a nejde ani zatahnout, kdyz to zkousim, stava se ze me vorvan :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
9.7.13 19:01

Holky, já mám rizikové pracoviště a jsem na PN. v práci jsem to ještě neřekla, prostě jsem na PN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
9.7.13 19:13

Cau holky. Tak jsem byla dneska na UTZ, jsme v 5tt, dle MS 6tt. Vsechno vypada v poradku, 29.7. Jdu na dalsi UTZ, uz by melo byt ❤. Jinak je mi zle, navaluje se mi, ale nezvracim. Prsa obrovsky a bolavy. A desne me boli hlava. Asi nedostatek kofeinu. Jinak pohodicka, pritel je uzasnej, vsechno doma dela, dost me rozmazluje.. Doufam ze mu to vydrzi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
9.7.13 19:14

Tak protože šéfka je kamarádka, řekla jsem jí to už těď a ředitelovi to řeknu když mi zítra doktor těhotenství potvrdí..jsem na vedoucí pozici, mám pod sebou dost lidí a bude na delší lokte než vymyslí organizace, jak to dál uděláme..

• Citovat
  • Upravit
3992
9.7.13 20:34

Ahojte, tady se to teda rozjelo :lol:

Moje příznaky - bolení břicha, motání hlavy, nevolnost, pálení žáhy a šílená únava a chutě ;)

Jinak dělám v kavárně, takže před otěhotněním jsem pila třeba 5 silných káv denně. A teď? 1-2 týdně, prostě nemám chuť :andel:

V práci to říkat zatím nebudu, chtěla bych to utajit do konce prázdnin, až to totiž řeknu, tak mi budou dělat zle a já nechci být ve stresu :cert:

Jméno máme pro holčičku Natálka, pro kloučka nevíme…ale hlavně ať je miminko zdravé ;)

A mám otázečku - taky máte šílený strach?? Myslím pozitivně a věřím, že je vše v pořádku, ale i tak se bojím, ale to už tak zřejmě bude celý život :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
10.7.13 07:03

@kessi22 Ja mam spise strach z toho, jak to se dvěma dětma zvládnu..můj synáček je totiž takove pekne kvitko, dablovo seminko :cert: Jinak mam samozrejme strach z porodu, ze… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
10.7.13 07:15

Dobre rano, holky kdyz jste tu resily to zamestnani, delam dvanactky a opravdu cely den stojim (u stanku), vydrzeli by jste to tam do materske? Ja si to totiz nedovedu nejak predstavit…delam asistentku prodeje a muzou me tedy prevelet do normalniho kramu kde si mohu sednout, ale nemuzu casto zavirat a chodim furt curat..a navic mi zacina byt blbe :poblion:
@Petta29 kdyz uz jsi jednou rodila, tak by to melo byt po duhe lepsi ne? Ale samozrejme t tak neni vzdy..moje mama semnou jako s druhym sla do pprodnice pesky, mela ji za rohem, a malem tam ani nedosla, s tretim bu prej musela rodit doma asi :lol: to zvladnes :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
10.7.13 07:21

@almondka já taky počkám do 12tt a pak to řeknu, tady mě za to nikdo kamenovat nebude :)
@kessi22 strach? jo, ten mám a už asi nidky mít nepřestanu. Prostě je tu najednou tvoreček, který je na mě plně závislý a na to já nějak nejsem zvyklá, taková zodpovědnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
10.7.13 07:26

@Elizabethie v jakém si tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
10.7.13 08:04

@almondka jo a taky se cítím jako vorvan :) lépe řečeno velryba a hroch dohromady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
10.7.13 08:31

Taky si říkam jak to bude s dvouma ale co zvládli to jiní tak my taky :D musím být trochu optimista jinak se z toho poseru :mrgreen: porodu se nebojím pač už vím do čeho jdu a první od první bolesti jsem rodila 27hodin a 10dní přenášela :lol: dneska k dr tak jsem zvědavá co řekne ale tušim…řekne je to malé přijďte za měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
10.7.13 08:34

@mijka kolik ses? Ja jdu pozitri budu 5+5 a nevim jestli to ma smysl.
Ja mela podminku, ze podplatime doktora, aby udelal cisare. Jinak neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
10.7.13 08:38

@mijka No ja jdu zítra a budu 5plus 6, tak doufam, ze uz něco bude..napis, co tam videl, ju??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
10.7.13 08:39

@mijka To je pravda, my druhorodičky uz vime, co nas ceka:-))) Rvouci mimino, neprospane noci, prdiky a poporodni depka :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí