Poradna duly
Jana Čurdová
@gabulesul6 jo, to je to, co doktor doporučil i mě, ale já jsem ten název zapomněla, tak zobu Femibion ![]()
Holky já piju buď rozpostnou kávu nebo 2v1 takže občas si myslím že nezaškodí, ale jinak i u prvního a i teď začínám s Carem.
Ahoj holky můžu se přidat? včera jsem byla na utz a dr. mi potvrdil že jsem těhu 7tt, prcek šel vidět a
už taky tlouklo, máme 6mm
akorát teda v neděli odjíždíme na dovču tak snad nebude žádný problém
@Petula155 píše:
@Elizabethie dušík tam jekolik jsi dpo?
Tim si nejsem jista…mam dlouhe cykly kolem 40 dni, dnes jsem 40dc, delala jsem ovu testy a bikdy jsem nemela stejne silnou carku, nejsilnejsi byla 18dc a i byla nejnizsi teplota, ale pak mi graf lital nahoru dolu, ze mi bylo jasne ze jsem ovu nrmela, az ted poslednich par dni se to ustalilo a mam ji nahpru furt 37,1 no a ten test.. ![]()
@Elizabethie aha, tak to jsme na tom stejně
taky jsem měla tento cyklus 40 možná i víc. Ovu byla až tak 25-27 dc
@Elizabethie vidim tam slabého dusika, zkus za dva dny znovu, budu drzet palce ![]()
@Alowen píše:
no, slabá čárečka tam jeJak jsem psala, kup si clear blue a zkus test za dva, tři dny. To dopadne, hodně štěstí
Ahoj já jím zatim jen litovku ale nějaký vitamíny asi přece jenom pořídim, aspoň ob den nechci to do sebe zase cpát… No taky jsem četla že se nemaj jíst plísňový sejry a paštiky a to je jasný, tepelně neopracovaný maso, majonézy, kvůli listerii… Ty sejry mě štvou to já mám ráda ![]()
Holky neberete někdo GS mamavit?? Myslim že je to stejně všechno na stejný brdo… Ale cenově to tak rozhodně neni… Myslíte si že Femibion je lepší když je dražší??!! ![]()
@JANÝNEK… ja myslim, ze je to všechno na jedno brdo, ja u prvního jedla calibrum pro tehotne..doktorka mi pak rikala, ze to vůbec jist nemam, ze jsou po tom obri deti…tak nevim..ja to brala taky obden a obri dite jsem rozhodne nemela..tak nevim, co si o tom myslet
Ja jsem premyslela ze si ted koupim to Chytre miminko…
@JANÝNEK… Jo a pokud jsou ty plisnove syry vyrobene z pasterizovaného mleka, tak to se smi jist…
@Petta29 mě to říkala moje masérka. Že u prvního dítěte jedla poctivě všechny možný vitamíny a narrodila se jí 4,5kg holka
A u druhého kašlala na vitamíny a cpala se salátem a zeleninou a klučík měl něco málo přes 3kg ![]()
Já jím Femibion hlavně kvůli listovce, je tam prý v nějaké lépe stravitelné verzi
@Petta29 píše:
@JANÝNEK… Jo a pokud jsou ty plisnove syry vyrobene z pasterizovaného mleka, tak to se smi jist…
tak mě napadá, když si koupím jogurt nebo kefír od farmářů (třeba bučící auto, co ted všude jezdí), to asi z pasterovaného mléka co? To bych neměla? ![]()
Holky mě taky kamarádka gyndařka řekla, že nemám žádné ty spešl vitamíny jíst. To už jsem měla snědeno 3/4 krabičky. Malej měl 3720g, takže docela velký. Dnes jsem se byla ptát v lékárně, jestli stačí množství listovky ve vytamínech B komplex forte od Generica, je tam 1 miligram a v těhu by se mělo 800 mikrogramů, takže mi i tam potvrdili, že je tam listovky až dost, takže nic dalšího jíst nemusím a to béčko jím pravidelně už přes rok a asi se vyplatilo, když jsem otěhotněla po měsíci snažení ![]()