Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky, taky jdu na kontrolu ve ctvrtek jako nektere z Vas, to bych mela byt 6+0, uz se nemuzu dockat, co dr uvidi. Cetla jsem tu, ze si o obrazek z utz musim spis rict, dr mi ho nenabidne sama?
Jinak dnes jsem se vazila, mam 4kg nahore uz ted. Protoze kdyz chci byt psychicky v pohode, nesmi se zanedbavat chute
To budu brzy jak balon
Taky si dopravate? ![]()
@almondka ahojky, gratuluju ![]()
Já bych si dopřávala, ale moc toho najednou nesním
I když dneska jsem zdolala po kouskách celou čokoládu. Ale když i dám jídlo, tak najednou zapadne záklopka a nedostanu do sebe nic. Jen pořád piju a piju… Já měla v 6+0 srdíčko, tak už bys ho taky mohla vidět
@Alowen dekuju
kez bys mela pravdu, hned bych byla klidnejsi ![]()
Ja ani ne tak sladky, jako mlecny, jogurty a syry, na tom momentalne ujizdim
Taky to mam, hrrr na neco a najednou zaklopka a jak bych to polkla, slo by to hned ven
Snazim se jist hodne zeleniny a ovoce, jo a hlavne listovku kazdy den ![]()
@almondka jojo, listovku zobu taky. A na jahodách ujíždím, ale to s těhu nesouvisí ![]()
@Alowen jeee jahody, uplne jsi me navnadila, hned zitra si koupim a sezobnu ![]()
Holky já při prvním nabrala z 33kg takže se ted hlídám. ještě mi 14kg zbylo ale to už ted neshodim
jinak se snažím nepřežírat a nežrat prasárny
tak uvidíme kam se to vyšplhá každopádně hned jak to půjde začínám s cvičením
vím že je brzy ale co jména děvčata? máte, vybíráte?
A listovku taky papam, při prvním jsem měla těhotenský vitamíny a vždycky jsem je stejně vyzvracela takže škoda peněz ![]()
@mijka 33?
to bych byla na metraku, to bych teda nerada
Predstavu uz nejakou mame, kluk Adam, ten mi ale doma jeste neprosel a holcicka Kristynka nebo Karolinka. Ty?
@mijka Zatím vybíráme
A spíše na holčičku, s klukem by byl větší problém
Na holku mě napadá jmen, ale všechna, jak jsem zjistila, jdou v posledních letech do módy :/ A to jsem nevybírala vůbec podle toho ![]()
Začínala jsem na 52kg takže někdy bych je chtěla zpátky je to dřina a odříkání ale už vím že to jde
jména nevím kluk se mi líbí Matěj a Filip a holčička Amálka ale ještě se to může změnit pač se mi předtím líbila Adélka a měli jsme ji i napsanou ale už se mi nelíbí
a co to bude mi je nějak jedno hlavně at je to zdravé a vše je jak má být…
@mijka Vybirat pro holcicku mi prijde takove jednodussi
Presne tak, je to jedno, hlavne at je vse v poradku. Je mi jasne, ze me to take pak ceka, kila navic budou muset dolu, kdyz se chce a clovek je odhodlanej, tak to snad pujde
nebo to treba z toho litani kolem mimi pujde dolu samo, kez by ![]()
@almondka mě pro holku žádný nenapadaj
vždycky mám nějaký s někým spojený a nebo se tak jmenuje příbuzenstvo
taky jsem si myslela že to půjde samo a prd. vždy jsem byla aktivní a najednou jak koule…ale cvičením a stravou se dá udělat hodně akorát musím počkat trochu dýl než budu mít zpět svou postavu ale nevadí ![]()
Já u prvního nabrala 24 kg :/. Jinak my mame jasno-Daniel/Adélka ![]()
Tak damy ja pribrala sice „jen“ 16kg ale vsechny mi zustaly
![]()
Hele az tady budeme vsechny (mysleno i holky s tp koncem brezna) neplanuje se, ze se to tady uzamkne? Preci jen soukromi je soukromi
@Vemas Jj, určitě, pak přelezeme jen do té skupiny, co už existuje, ne?
A ta by se taky měla uzamknout, teď je otevřená prakticky pro kohokoli.