Březňátka 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
8.7.13 11:00

Jasný díky holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
8.7.13 11:03

Jinak taky pokud to všechno dobře dopadne, tak budeme mít dětičky s větším věkovým rozdílem a to o 5 let a 7 měsíců. Mě to teda dost děsilo a chtěla jsem děti blízko od sebe, ale co se dá dělat. Člověk si to může plánovat, ale vše je pak jinak. Moje nejlepší kamarádka má taky děti skoro o 6 let a je naprosto nadšená. Větší holčička je samostatná a pomáhá jí a mimíska si krásně užívá :-) Takže nebojte nakonec to bude fajn a ať si každý říká co chce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
8.7.13 11:15

@Petula155 Ja myslim, ze to je v pohode, ja se spis desim toho, ze moje deti budou mit rozdil jen necele tri roky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 13:22

Ahoj holky!

moc ráda bych se k vám přidala. Zatím jsem tedy aktuálně jen 4+4. Jen mám obavu, protože vloni jsem prodělala SP a bojím se to zakřiknout. Tak nevím, jestli vystupovat anonymně, nebo jen „šmírovat“ a přidat se případně až to bude potvrzené od doktora, že vše vypadá dobře :nevim:.
Jak tak čtu, tak takovou smutnou zkušenost nás tu má víc, nějak se v tom teď trochu plácám a bojím se, zda bude vše ok. Navíc nám to od revize rok nevycházelo, takže o důvod víc, proč mám teď strach, aby bylo vše tak, jak má. Nemáte nějakou radu? Asi ne, co? Ona rada asi na tohle není. No budu doufat a přát si, ať je vše ok a ono bude!
A to přeju všem nám tady - ať je vše v pořádku! :hug:

• Citovat
  • Upravit
15866
8.7.13 13:32
@Anonymní píše:
Ahoj holky!moc ráda bych se k vám přidala. Zatím jsem tedy aktuálně jen 4+4. Jen mám obavu, protože vloni jsem prodělala SP a bojím se to zakřiknout. Tak nevím, jestli vystupovat anonymně, nebo jen „šmírovat“ a přidat se případně až to bude potvrzené od doktora, že vše vypadá dobře :nevim:.
Jak tak čtu, tak takovou smutnou zkušenost nás tu má víc, nějak se v tom teď trochu plácám a bojím se, zda bude vše ok. Navíc nám to od revize rok nevycházelo, takže o důvod víc, proč mám teď strach, aby bylo vše tak, jak má. Nemáte nějakou radu? Asi ne, co? Ona rada asi na tohle není. No budu doufat a přát si, ať je vše ok a ono bude!
A to přeju všem nám tady - ať je vše v pořádku! :hug:

Ahoj, přesně vím, jak se cítíš. Já loni prodělala SP v 15. týdnu a teď už čekáme přes 4 roky na první miminko :zed: Moc se bojím, ale zároveň doufám, že tentokrát bude vše OK :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 14:24
@kaczule1 píše:
Ahoj, přesně vím, jak se cítíš. Já loni prodělala SP v 15. týdnu a teď už čekáme přes 4 roky na první miminko :zed: Moc se bojím, ale zároveň doufám, že tentokrát bude vše OK :srdce:

Já jsem to četla :hug:. Je to hrůza, ale věřím, že to zlé už máš vybráno a teď půjde vše tak, jak má!
Pořád si říkám, že všechny výzkumy píší o tom, jak i to embryo ovlivňují nálady a stresy matky, takže se snažím být co nejvíc v pohodě. Ono stejně tím strachem ničemu nepomůžu, jen občas ty myšlenky ukočírovat je teda boj! Mně je navíc 35, takže už i kvůli věku doufám, že vše bude ok a nebudu čekat další rok na nový pokus!

• Citovat
  • Upravit
10566
8.7.13 14:29
@Anonymní píše:
Já jsem to četla :hug:. Je to hrůza, ale věřím, že to zlé už máš vybráno a teď půjde vše tak, jak má!
Pořád si říkám, že všechny výzkumy píší o tom, jak i to embryo ovlivňují nálady a stresy matky, takže se snažím být co nejvíc v pohodě. Ono stejně tím strachem ničemu nepomůžu, jen občas ty myšlenky ukočírovat je teda boj! Mně je navíc 35, takže už i kvůli věku doufám, že vše bude ok a nebudu čekat další rok na nový pokus!

jediná rada je věřit a nestresovat se :hug: určitě vám oběma vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 14:34
@Alowen píše:
jediná rada je věřit a nestresovat se :hug: určitě vám oběma vše dobře dopadne.

Jó, dobrá rada nad zlato! Jen kdyby tak fungovala!
Ale ne, fakt myslím pozitivně a věřím, že za pár týdnů bude už i srdíčko a pak si zase trochu oddechnu, protože minule ani srdeční akce nebyla.

Chci jít až tak v 8 + něco na první kontrolu, protože minule se to právě tak nějak v tomhle období začalo kazit, tak si chci ušetřit nervy. S prvním dítětem jsem byla až v 9tt a bylo to v klidu, takže snad to bude teď taky tak!

• Citovat
  • Upravit
10566
8.7.13 14:36
@Anonymní píše:
Jó, dobrá rada nad zlato! Jen kdyby tak fungovala!
Ale ne, fakt myslím pozitivně a věřím, že za pár týdnů bude už i srdíčko a pak si zase trochu oddechnu, protože minule ani srdeční akce nebyla.Chci jít až tak v 8 + něco na první kontrolu, protože minule se to právě tak nějak v tomhle období začalo kazit, tak si chci ušetřit nervy. S prvním dítětem jsem byla až v 9tt a bylo to v klidu, takže snad to bude teď taky tak!

já vím, dobrá rada nad zlato… To jsou ty rady, které dokážou i pěkně naštvat… Mě taky radili, když se nám miminko nedařilo, takže vím, jak Ti asi je. Hlavně přeju pevný nervy a pozitivní myšlenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
8.7.13 14:38

Ahoj holky, můžu se taky přidat?
// jsem objevila v pátek 28.6., tedy přesněji už ve čtvrtek 27. jsem měla ducha, ale až po zaschnutí testu a jen v určitém úhlu :roll: TP mi vychází na 8.3. Už mám 3 letou holčičku a ročního kluka, tak jestli to vyjde tak u nás bude veselo :) Byla jsem těhotná už v březnu, ale v dubnu jsem v 9.tt potratila, tak teď doufám, že už se to nebude opakovat. Kontrolu mám 18.7. což budu 6+4tt.
Jinak je mi 33 let (ale za pár dní už mi bude 34) a s manželem jsme spolu 11 let, 6 let manželé.

• Citovat
  • Upravit
1143
8.7.13 15:06

Tak já byla dnes u doktorky (chtěla jsem jít až dýl, ale musela jsem na cytologii)no a měla bych být 4+3tt na utz ještě nic, říkala, že je to nejspíš ještě ve vejcovodu a objednala mě za týden, prý už něco uvidíme..achjo..to je hrozný to čekání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
8.7.13 15:09

Myslím že se můžou přidat všichni co tu chtěj kecat o dětech a kravinách všedního života:-)) já budu mít druhého prcka a jsem zvědavá jak to zvládnu ale @Mufina 3 tak to bude mazec:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
8.7.13 15:14
@mijka píše:
Myslím že se můžou přidat všichni co tu chtěj kecat o dětech a kravinách všedního života:-)) já budu mít druhého prcka a jsem zvědavá jak to zvládnu ale @Mufina 3 tak to bude mazec:-)

Přesně :) Už se to ukrásně rozrůstá. Uvidíme, kdo jak dlouho vydrží. Koukám, že je budeš mít necelý dva roky od sebe, to je pěkný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 15:20

Ahoj holky můžu mezi vás? TP mi vychází na 6. března, je to můj třetí TP v březnu, při prvním těhu jsem ale potratila, pak jsem přesně za rok skoro na den přesně otěhotněla, opět TP březen a teď to vychází opět na březen. my jindy asi děti neumíme než jarní březnové :mrgreen: :mrgreen: zatím píšu jako anonym, mám tu dost známých a nechci to šířit dokud to není jisté, hlavně mě tu chodí pár lidí šmírovat. // jsem našla 25.6. a do týdne byli pořádné čáry, tak snad je vše v pořádku ale strach je, bojím se ZP, pořád mi nic není, u dcery mi taky nic dlouho nebylo myslím až do 7 nebo 8 tt ale i tak, stejně se bojím, ani prsa ani nevolnosti nic. závidím všem co mají příznaky aspoń mají malou útěchu že je vše v pořádku. Moje dr. tam není, jak na potvoru má dva týdny dovču takže mě čeká kontrola až příští týden a jestli do té doby nebudu šedivá bude to zázrak. fakt se bojím aby bylo vše v pořádku, navíc další sobotu odjíždím na dovolenou, zaplatili jsme si moře a druhý den vykoukly // :mrgreen: a teď stresuju aby bylo vše v pořádku a já mohla odjet, napadají mě i myšlenky zda by se stihla případná revize do odjezdu, že když už by mimi nevyšlo tak nebudu kazit rodině dovču, malá se moc těší. no bojuju sama se svým strachem, manžel je v klidu a řeší dovolenou co vzít sebou atd. chtěla bych mít jeho starosti, já žiju jen kontrolou a strachem zda bude vše v pořádku. :zed:

• Citovat
  • Upravit
603
8.7.13 15:21

@Alowen Malýmu bude rok a třičtvrtě :mrgreen: bude to fuška ale zas to budeme mít za sebou…kdyby to druhé mimi bylo hodné jako první a krásně spinkalo i v noci vůbec bych se nezlobila :mrgreen: jinak já jdu na kontrolu k dr. ve středu tak uvidíme co řekne hlava študovaná, měla bych být 5+5 pokud se kalkulačka nemýlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí