Poradna duly
Jana Čurdová
Alowen: jelikož jsem // našla 6.den po ET, tak se teoreticky chytly obě dvě embrya. pokud by se chytlo „jen“ jedno, tak 6.den po ET by na testu nebylo vidět ještě nic.
tak věřím a doufám, že to i tak zůstane
![]()
Ahojik holky, rada bych se k Vam pridala
Dnes jsem 5+3 a pristi tyden se chystam na gyndu na kontrolu
Vsem novotehulkam gratuluju a prdolkam at se dari ![]()
@alca85 no to máš naprostou pravdu
Obdivuju Tě, že ses odvážila testovat tak brzy. Kdy půjdeš na ultrazvuk?
@almondka Vítej u nás
To se nám to tu krásně rozrůstá ![]()
@Vemas píše:
@Alowen to bych v zadnym pripade nezvladlamyslim, ze miminko patri k mamince. Navic ten muj by urcite nesel.
No já se ptám jen proto, že mě to zajímá
Přítel to má v práci hop nebo trop a pokud by o ni přišel a nic dalšího se mu nepovedlo sehnat, tak bychom to tak řešit museli. Banka se neptá a hypotéka se platit musí…
@verulicek přesně moje řeč a práci si přečtu, díky ![]()
Alowen: já jsem četla, že některé holky měly pozit. test už kolem 6. dne po ET a že pokud tak brzy je pozit. test, tak tam jsou dvojčátka.
no, tak já to riskla 5. den
prostě jsem si říkala buď a nebo a hlavně jsem byla šíleně zvědavá, zda je tam jedno či dvě…já jsem odjakživa riskantní typ ![]()
15.7. jsem objednaná do CARu na krev, ale kdy bude UTZ netuším ![]()
@alca85 no jo, ta zvědavost
Já měla ducha 8. den a tak trochu jsem doufala, že tam jsou obě. Ale nejsou a nevadí, i to jedno je zázrak. Když jsem ho viděla ve čt. na ultrazvuku, skoro jsem se rozbrečela
Tak ať to vyjde ![]()
Alowen: je to fakt zázrak. prosím tě, ty chodíš do CARu na kontroly? Mě by zajímalo, kdy přejít ke svému gynekologovi, nebo zda se pořád zůstává v CARu?
@alca85 no mě ve čtvrtek doktorka v CARu řekla, že pokud chci, už můžu na další kontrolu ke svýmu doktorovi. Do CARu jsem objednaná na tento čtvrtek a ke svému doktorovi na 17. července. Takže půjdu na oba ultrzvuky, jsem zvědavá ![]()
Zeptej se, až tam půjdeš, ale předpokládám, že kolem 8tt Tě „převelí“ k Tvému dr.
Docela se těším, až mě doktor uvidí, ten transfer mi dělal on, takže ho to potěší určitě o to víc ![]()
Zdravím všechny nově příchozí ![]()
My jsme měli náročný víkend a včera jsem úplně odpadla
Teď zase nahodím volnější tempo ![]()
@Alowen tak to určitě doktor bude mít radost, uvidí za svojí prací neuvěřitelný výsledek, přímo zázrak života ![]()
já marodim, neschopenku mám od své obvodní a tak nevim, zda se pak neschopenka přecede k mému gynekologovi…nebo co ![]()
ve čtvrtek se ozvi a hlaš info ![]()
@kaczule1 ahoj, jak se daří? ty chodíš do Natalartu, že? pokud se teď nepletu. chtěla jsem se zeptat, zda chodíš pořád do CARu nebo ke svému gynekologovi?
@kaczule1 ahoj, taky jsme měli náročný víkend
já ale odpadám každý den, téměř bez varování. Tenhle víkend bude taky náročný, bratranec mám svatbu a já to potřebuju přežít, aniž by celá rodina věděla, že jsem v tom ![]()
@Alowen to je paráda, taky bych hned šla na svatbu ![]()
v jakém si tt?
@alca85 nene, chodím do CARu v Ostravě. Dr. u nás v CARu udělá vždy 2-3 kontroly a pokud je vše OK, tak převádí ke svému gynekologovi. Na kontrole v CARu jsem byla 28.6. a teď tam mají dovolenou, tak jdu na další příští středu 17.7. Minulý týden ve čtvrtek jsem ale začala špinit, tak jsem byla už u svého a ten si mě pozval ještě tenhle čtvrtek, takže teď mám kontroly každý týden
Hlavně aby bylo všechno v pořádku, jelikož už zase začínám být nervozní ![]()
@Alowen tak snad to nějak zvládneš
Ale svatby jsou fajn akce
Ale to je teď asi to nejhorší období, kdy ještě nechceš rozhlašovat, že jsi těhotná ![]()