Poradna duly
Jana Čurdová
@JANÝNEK… Aha, a to půjdeš na PÚ nebo jak to budeš řešit? Jsem v koncích
.když to v práci neřeknu, udělají mi peklo a vyhodí mě hned po návratu, když odejdu dohodou půjdu na pracak, ale pak je to prý složitý s mateřskou ![]()
@kessi22 píše:
@JANÝNEK… Aha, a to půjdeš na PÚ nebo jak to budeš řešit? Jsem v koncích.když to v práci neřeknu, udělají mi peklo a vyhodí mě hned po návratu, když odejdu dohodou půjdu na pracak, ale pak je to prý složitý s mateřskou
Půjdu na neschopenku…hodim rizikovku vzhledem k mimoděložnímu… měla bys to asi v práci říct a skusit se s nima rozumě domluvit…nebo podle toho jak to vidíš
hlavně si s tim nějak extra nelámej hlavu, ono to nějak bude… ![]()
Ahoj všechny zdravim jsem zde nová. Od pondělí mám od doktorky potvrzené těhotenství z krve. Včera to bylo 5 týdnu od začátku poslední menstruace. Jinak další kontrola až za tři týdny. Přístí týden odjíždím na dovolenou do Chorvatska, mám z té cesty docela strach.Co si o tom myslíte. Díky za odpověď
@kessi22 hele, jsi těhotná, v praci to rekni. Vyhodit te nesmi, snizit plat taky ne. Kdyzz to bude des, pujdes na neschopenku. Stve me jak nektery firmy vyjebavaji… Jesteze nase ne
Máte hezké metriky holky
já si na něj zatím netroufám, pořád se bojím
Možná po kontrole ve čtvrtek, jestli vše bude OK ![]()
@danulla píše:
Ahoj všechny zdravim jsem zde nová. Od pondělí mám od doktorky potvrzené těhotenství z krve. Včera to bylo 5 týdnu od začátku poslední menstruace. Jinak další kontrola až za tři týdny. Přístí týden odjíždím na dovolenou do Chorvatska, mám z té cesty docela strach.Co si o tom myslíte. Díky za odpověď
Ahoj já jsem dnes 5+1 a do chorvatska jedeme 2,8, tak taky z toho nemám zrovna dobrej pocit ale snad bude vše ok držim palce ![]()
Vy jste se tu rozjeli teda…a úplně koukám, kolik nás tu už je
Jinak holky my se chystáme na dovču až v půlce září…letecky k moři. Pokud bude vše ok, tak jí rušit nebudeme. Hrozně se na ní těšíme. A co se týče práce tak já teda zatím nemám v plánu jim něco oznamovat. Asi až po prvním trimestru.
@Elena87 ja to taky rikat nechci, ale pocitam ze do 14 dni je to venku. Majitelka je jak radar, okamzite vsechno pozna
To já to v práci řeknu taky až po prvních třech měsících, a to vzhledem k tomu, že nikdy nevím jak to dopadne, a aby pak na mě všichni koukali a ptali se o to netojím, a jak jsem za to v březnu byla vděčná, že jsem nic neřekla, když jsem musela na revizi, a nikomu do toho nic zatím není ![]()
Ja právě přemýšlím, že bych to v praci řekla az se vratim po dovolené až budu mít za sebou ultrazvuk. Dělám v nepřetržitým provozu dvanáctky, tak to asi budu muset říct
@danulla tak to bych rekla urcite. Zamestnavatel ti upravi smeny podle zakoniku a mas klid. Nepretrzitej a dvanactky je zahul a je to riziko
Všem držím pěsti!!! Já měla transfer 8.7. 2012 a mala se narodila 13.3. 2013. Uz je to rok co mi ji dávali do briska:) leti to az je to k pláči… Užívejte si tehotenstvi
Ahoj holky, něměla jsem čas číst celou diskusi, ale přidávám se k vám ![]()
Bude mi 25 a s manželem jsme spolu přes pět let. Brali jsme se loni v září. HA jsem vysadila po 7mi letech nepřetržitého braní. První měsíc asi ovulace ani nebyla a druhý (minulý) měsíc jsme měli jediný styk. Díky němu jsem místo včerejší MS objevila maličkého ducha, který je dnes už dosti přesvědčivý
díky přesnému určení data oplodnění jsem spočítala termín 17. březen a tak jsem tady mezi váma ![]()