Březňátka 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1143
4.7.13 14:25

@Alowen to je dobře, že se nenudíš, to jsme na tom podobně..mně včera manžel řekl:,,máš štěstí, že jsem ti dovolil nosit moje druhé miminko " :D no co by si na to řekla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
4.7.13 14:28

Holky, když mám metříky v profilu, jak mám udělat to aby se mi objevovali v diskuzi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
4.7.13 14:30

@Káťa.21 zapnout podpisy ;) je to nahoře v diskuzi nad počítadlem stránek
Jinak takovýh chlapa bych asi praštila :mrgreen: Kdepak, sranda musí bejt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
4.7.13 14:35

Ufff teda jak budu tuhle diskuzi stihat nevim 8o :lol:
Damy ktera ste hodne akcni, nechcete udelat tabulku? Zapsalo by se tam jmeno maminky, TP, kdy byla/bude kontrola a :srdce:
Pak se pridani pohlavi, jmeno…
Jinak ja jdu k dr v patek, podle ms bych mela byt 5+5 ale nevim to jiste, ovulaci mivam pozdeji :think:
Jinak manzelovi jsem ukazala digital kde bylo 1-2 a on uplne v soku se me ptal jako ci to je, kdyz sme ted nesexovali :twisted: (byli sme na dovoleny a v pokoji s nami spal syn, a to mi neprijde jako ideal)
Pak teda se me ptal co znamena 1-2 jako jestli cekam 1-2deti no chlap :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
4.7.13 14:36

@pettta ja jdu taky 12 7 k dr :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
4.7.13 14:38

@Petta29 je ty mas jeste prcka 2letyho, super :) ja jsem chtela pockat do zari, ale beru to tak, ze mimi cekat nechtelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
4.7.13 14:38

@Vemas jo, s tou tabulkou mě to taky napadlo, ale dokud jsem v práci, tak si netroufnu :D Přeci jen aspon nějaká práce za mnou být musí.
To jsem zvědavá, jaké tu bude počteníčko v pondělí, po třech dnech, kdy se nedostanu na net :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
4.7.13 14:39

@Vemas :lol: jako jedno až 2 děti jo? :potlesk: to je taky dobrý no..co dodat, prostě chlapi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.7.13 14:39

Vy se holky máte, já jdu na první kontrolu až 26.7. to bych měla být už 7+6tt. Mě to manžel nechtěl věřit. Po tak dlouhém snažení :lol: Myslel, že jsem se už asi zbláznila. Musela jsem vyhrabat z koše test :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
4.7.13 14:50

@Elena87 no tak to my si je schovali. Do albíčka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
4.7.13 14:54

Tak už jsem doma a to jsem stihla ještě do obchodu :mrgreen: Dr. mě vzal hned bez jakéhokoliv čekání :palec: Byl opravdu důkladný a ten ultrazvuk mi přišel nekonečný. Našel dutinku, v ní žloutkový váček a snad už je tam i srdeční akce :dance: Jo a taky mám pořádnou cystu :pocitac: Když ale slyšel, že jsme šli do 3 embryjek, tak opravdu hledal dlouho :roll: Dokonce dělal i ultrazvuk přes břicho a to přes můj špek 8o A taky ho našel :palec: Bojí se, že když jsme šli do 3 a špiním, jestli se nejedná i o mimoděložní, ale nic mě nebolí :nevim: Na další kontrolu si mě pozval za týden a kdyby něco tak kdykoliv nebo na pohotovost. Hned jsem si udělala radost Lipánkem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
4.7.13 14:56

@Káťa.21 chlap no… :cert:
@Alowen ja jsem na ipadu, takze nemam ani word, jinak bych to udelalala…
Naka dobrovolnice? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
4.7.13 14:56

@kaczule1 tak snad to bude dobre, drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
4.7.13 14:58