Březňátka 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
4.7.13 17:41

Tak my sex taky nepokoušíme a zvlášť ne, po tom dnešním spineni. To me hodně vylekalo :roll: a bylo to naše 3. IVF, tak nechceme nic pokoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.7.13 17:45

AHoj, já doufám, že se k vám přidám. Test jsem měla lehce pozitivní 10DPO v pondělí, ale to spíš byl duch. Dneska už slaboučká čárka vyběhla v limitu. Jenže jsem od pondělí do včera lehce špinila a 2× i růžově slabě zakrvácela. Myslela jsem, že jde teda MS, ale dnes už nic. Tak nevím, doufám…Loni v říjnu jsem měla SP bez revize, taky těhu začlo špiněním a o 10 dní později přišla mrcha..tak snad to neskončí stejně. K dr se objednám v pondělí, pokud to do té doby nedostanu, mají nějak dovolené, tak abych měla nějaký termín, čekám, že mi vezme tak za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fin
64
4.7.13 17:46

@Alowen Ja vim jak to myslis, ale ja to radeji fakt pokouset nebudu minimalne do kontroly. Snazili jsme se o mimco fakt dlouho a mam strach aby se neco nepokakalo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
4.7.13 17:47

@Alowen To je fakt, že kdyby jsme otěhotněly přirozeně, tak by jsme to nevěděly a sexovali.Nojo,ale tohle není přirozeně, tak mám právě strach, abych něco nepokazila :roll: Já teda na to ani teď nemám chuť, občas mě bolí podbřišek a záda…snad bude všechno dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
4.7.13 17:50

@Fin jojo, já Tě naprosto chápu. Já jsem po posledním orgasmu krvácela, takže to asi taky zatím znovu pokoušet nebudeme. Doktorka mi říkala, že to je nadměrným prokrvením celýho spodku, nic vážnýho, tak mě uklidnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
4.7.13 17:52

@Alowen řekl ti dneska dr. kolik dneska odpovídáš tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
4.7.13 17:56

@kaczule1 no, řekla mi, že tomu 7tt odpovídám, podle ms jsem dneska přesně 6+0, takže začátek sedmého týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
4.7.13 19:10

@ellen11 Já bych taky chtěla, aby mi splasklo břicho :D Jsem děsně nafouklá, že mi skoro přijde, že už to jde vidět :D
A jinak jste mě tedy uklidnili, si připadám nějaká přeopatrná, jak je to první a jak člověk pořád čte všude ty černé scénáře :D Ale taky nechci sobě ani mojemu nic odpírat O:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
4.7.13 20:32

Jinac teda my nesexujeme. 2× jsem potratila a dr mi pokazde rikal „zadny sex, pokud to nevydrzite zadny orgasmus a sperma se NESMI dostat do delohy“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
4.7.13 21:00

A je tu někdo z Prahy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
4.7.13 22:20

Nás tady teda je :-) prosím vás, je tu někdo, kdo kvůli mimi bude muset skončit v práci? Teda z vlastní vůle, aby zaměstnavatele nezrujnova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
4.7.13 22:44

@kessi22 O takovém případě jsem snad ani ještě neslyšela :D Takové ohledy k zaměstnavateli, ten musí být ze zlata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.7.13 07:36

Ahoj holky, ja mela // 1.7. a tretiho jsem metla na gyndu poplasena z minuly zkusenosti (rijen mimodelozni) no a na UZ zatim nic nevidel HCG jsem mela 202,podle PM bych dnes mela byyt 5tt+1 tak snad to klapne na kontrolu jdu 10.7. Tak snad bude fazolka tam kde ma byt a v poradku;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.7.13 07:38

Ahoj holky, ja mela // 1.7. a tretiho jsem metla na gyndu poplasena z minuly zkusenosti (rijen mimodelozni) no a na UZ zatim nic nevidel HCG jsem mela 202,podle PM bych dnes mela byyt 5tt+1 tak snad to klapne na kontrolu jdu 10.7. Tak snad bude fazolka tam kde ma byt a v poradku;) :D

drzim nam vsem palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
5.7.13 07:46

@kessi22 a po rodicaku se vratis kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...