Poradna duly
Jana Čurdová
@verulicek ahojky, tak to jsem na tom podobně, mně vychází termín podle ms 14.3…mně je 24 a doma už mám dvouletého klučíka, s manželem jsme spolu 6 a půl roku a svatba byla loni v srpnu ![]()
Tak koukám, že tu budu asi nejmladší
je mi 21, s manželem jsme 6 let a svatba byla loni v srpnu ![]()
@kessi21 super vek, budes mlada mamina
ja syna mela ve 21ti a prijde mi to fajne ![]()
To se krásně rozrůstáme
My dneska byli na výletě na Pustevnách a je mi teď nějak
ale to spíš tím, co jsem tam vše sežrala
od bramboráku po sladké goffri apod. ![]()
@kessi22 já měla taky první v 21, za měsíc mi teda bylo 22 a také bych neměnila…po tom, jak je zlobivej a chvíli se nezastaví, pořád musím za nim tak si řikám bejt starší tak nevim jak bych to udejchala ![]()
Holky to vas obdivuju, ja v 21 letech byla sama ještě dite
Navraty z pareb nad ranem a sem tam dojit do skoly
To byla jedina starost. Prvního syna jsem mela v 28 a taky bych nemenila, ted je to proste super..a to druhé se mi narodi ve 30 ![]()
Zensky druho a vicerodicky,
Uz van roste bricho? Ja mela vcera pocit, ze me silene tlaci dziny ![]()
@Vemas..ty jo já si taky říkám, že jsem nějaká nafouklá, ale břicho snad ještě nee..i když se bojim, jak už jsou ty svaly po prvním vytahaný(a to jsem měla malý), že to bude brzo vidět a že budu mít velký
jako známá, ta měla ve 4.měsící břicho já já v 7…
Tak mě je 25let a s přítelem jsme letos 6 let a svatba bude za měsíc
Jinak jsem podle MS asi v 5.týdnu a špatně mi zatím není
Jen jsem nafouklá, jak meloun a prsa se mi taky zvětšily. Doufám, že oblíknu podprsenku, co jsem si na svatbu koupila před otěhotněním ![]()
Me je 25 a s pritelem jsme dva roky ale predtim 10 pratele
dneska 5+2 a bricho mi uz splasklo trocnu ale ty prsa, normalne mam tak „D“ecka ale ted jsou jak melouny, hrůůza:D a bolej vubec nemuzu ani rychlejc popobehnout ![]()
Me je 25 a s pritelem jsme dva roky ale predtim 10 pratele
dneska 5+2 a bricho mi uz splasklo trocnu ale ty prsa, normalne mam tak „D“ecka ale ted jsou jak melouny, hrůůza:D a bolej vubec nemuzu ani rychlejc popobehnout
![]()
@Káťa.21 tyjo, jako jestli budu lovit ze skrine tehu kalhoty v 7tt tak mi hrabne
tentokrat to chceme tajit do 12tt. Ale nevim jak to pujde
@Vemas no my to řeknem rodině po utz a ostatním taky až po 12tt…takhle jsme to udělali i u prvního těhu(když jse mě zubařka ptala jak dlouho jsem těhu tak jsem řekla v 6. a ona na to týdnu a já ne měsíci)
tak to nechápala..Teď to břicho taky brzy fakt nechci..děláme půdní vestavbu tak ať vydrží nerůst co nejdýl..