Poradna duly
Jana Čurdová
@kaczule1 to já jsem ale popleta ![]()
a špinění bylo proč? jen tak, že nastává v děloze změna?
@alca85 ted jsem v sedmém. Nechci nic předbíhat, raději opatrně. I když břicho mám, že bych mohla z fleku rodit ![]()
@alca85 to nevím, proč bylo to špinění. Vše se zdálo OK, akorát mám velkou cystu
Tak jestli z toho ![]()
@Alowen fakt? máš velký břicho? já si připadam, že taky ![]()
nejsem teda žádná hubeňourka, břicho teda ale mám. nevím, zda to nemám ještě z té stimulace, ale přijdu si jak ve 4.měsíci.
@kaczule1 no, právě
Ale tak nepití alkoholu se dá svést kromě nemoci i třeba na dietu
No, ale těším se moc, zase bude celá rodina pohromadě, dělají to docel ve velkém stylu. To bych asi ani sama nechtěla
@alca85 no, já mám břicho odjakživa… Na svých 165 cm mám ted něco málo přes 80kg
A když se nehlídám, tak břicho teda je, až se za to někdy stydím. Ale zatím všechny pokusy o hubnutí ztroskotaly
@Alowen dovol mi, abych si s tebou potřásla rukou, jako bych viděla sama sebe jak píšeš ![]()
@alca85 děkuji
to mě těščí, že v tom nejsem sama
Ale docela vtipný bylo, když mě v tramvaji jedna paní chtěla pustit sednout… a už před několika lety se mě tatínek jedné mé kamarádky ptal, kdy to čekám
A to se snažím zatahovat, jak to jde. Začala jsem cvičit, chodit na pilates a prd… Těším se, až budu po 12tt a začnu chodit na pilates pro těhulky, aspoň budu snad ve formě
@Alowen mám nějaký divoký vajíčka
, poprvé jsem otěhotněla také hned…ale bylo to s jiným tatínkem, tak jsem si teď nemyslela, že to půjde tak rychle…teď ještě aby bylo vše v pořádku…na prvni návštěvu k dr.jdu až 23.7. ![]()
@Alowen taky se těším až budu hrdě vystrkovat břicho a né ho pořád schovávat ![]()
@gabulesul6 ahoj ![]()
Koukam, ze sme na tom podobne. Syn je 11/08 takze budou o 5r a 3m. Taky ti vsichni husti do hlavy, ze to je blby, takovy rozdil?
me to rika hodne lidi a dost me tim stvou
pritom mi to tak chteli