Poradna duly
Jana Čurdová
@Petula155 vítej a hodně štěstí
tohle už určitě dopadne dobře.
Holky, já jdu taky na další utz ve čtvrtek ![]()
@Petta29 mě bylo vidět v 6+0tt, počítáno od poslední MS. Takže myslím, že už by Ti mohlo být vidět.
Tak já se zrovna objednala a jdu až za dva týdny v pondělí 22.
Ale v té době už bych měla být 7+3, takže by mělo jít snad vše vidět ![]()
@Alowen Aha, diky..ja to taky pocitam od poslední MS..tak uvidíme..kez by ![]()
@Petta29 a kdy jsi měla naposledy ms? Já právě mám trošku problém, že jsem měla poslední ms 23. května, ale měla jsem hodně dlouhej cyklus a ovu snad až 25 dc. jak to bude dr. počítat?
@Petula155 no ja mam cyklus pravidelny28 dni…Dr. to pocita podle poslední MS, to ti urci termin porodu, ale pak jsou další ultrazvuky a termin porodu ti muze zmenit…dr. to pozna podle velikosti v jakem jsi tydnu
Jj to vím, ale aby mi pak netvrdil, že jsem vlastně už skoro nějaký 7tt podle ms no snad né
ale nervózní jsem už teď ![]()
@Petula155 Tak ve ct uvidíš, budu drzet palce, at je vse ok!!! Taky ti muze vzit krev a podle množství HCG ti rekne jakému tydnu to odpovida…
@Petta29 to hcg ma tak silene rozmezi, ze se z toho asi neda moc soudit…
![]()
@Petula155 tak když mu řekneš, že víš, kdy byla ovulace a že byla tak pozdě, tak tě určitě nebude strašit hrozným scénářem a určitě si tě brzy pozve znovu aby porovnal jak těhotenství prospívá ![]()
@gabulesul6 aha, tak to mas pravdu…no tak aspoň by videl, ze stoupa, když uz nic jineho ![]()