Březňátka 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
22.7.13 19:48

Ahoj holky, mohu se pridat? Jsem iva, mam rocni dcerku a ted cekame druhe miminko, dneska jsem presne 8+0 a tp mam na 3.3.2014

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.13 20:53

Ahoj, přemýšlela jsem, jestli se k vám zařadit nebo ne už takhle brzy, tak zatím ještě vyčkám a do skupiny vícematek požádám o vstup až po nějaké pozitivní zprávě od Dr. (doufám, že přijde). Bohužel jsem v dubnu musela podstoupit revizi, tak se snažím tolik neradovat a vyčkávám. Dnes jsem si udělala test, // byly krásné a dle MS mám termín 26.3. Doma už dva raubíře :-) Miminko je chtěné a plánované.
Držte mi palce, ať k vám opravdu patřím :andel:
Anonymní Lucka

• Citovat
  • Upravit
12
22.7.13 20:55

Holky kdo mate fb, tak mame skupinku pro breznatka tak se pridejte https://www.facebook.com/…95559430982/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
22.7.13 21:00

Anonymní Moc Ti drzim palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.13 21:12

@almondka Děkuju moc. Jsem napnutá, ale přitom mám takový ten šťastný výraz, už od chvíle, co jsem si ten test koupila, vezla domů a ještě jsem ani nevěděla, jaký bude výsledek :mrgreen:. Vůbec netuším, kdy jít k Dr. Říkala mi, ať dorazím co nejdřív těhotná :D Ale bojím se moc brzy abych pak nestresovala, kdyby ještě nebylo srdíčko (minule bylo, ale po dvou týdnech už ne :,( )

• Citovat
  • Upravit
258
22.7.13 21:25

Anonymní Ja vím, clovek se bojí po takové zkušenosti se začít radovat, ale uvidis, ze tentokrat to vyjde a bude vse v poradku :kytka: Když říkala, ať příjdeš co nejdříve, třeba to má důvod, chce Te videt nebo nechat par tydnu doma atd…zavolej na gyndu a rekni tam presne tohle, ze mas prijit co nejdriv tehu a sestricka Ti rekne kdy se ukazat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.13 21:38

@almondka Ona to myslela tak, že na to můžeme skočit ;-) A tím pádem, že doufá, že mě uvidí co nejdřív už zas jako těhotnou :D Minule jsem byla, když ještě nebylo srdíčko, i když dle Dr. už být mělo, po týdnu bylo, ale nejspíš ten samý den přestalo bít (v 8tt). Proto nevím, kdy dojít, zatím jsem na rodičovské, takže nějakou PN neplánuji, aspoň prozatím. Napadlo mě, že si tam zavolám a budu ji chtít na telefon, ať to rozhodne sama.

• Citovat
  • Upravit
258
22.7.13 21:54

Jojo, uz chapu :zed: Urcite to bude nejlepsi zavolat, zeptat se a uvidis :andel: Ja byla prvne na utz v 6+2 a srdicko uz bylo, nechtela jsem jit driv a pockat si prave az na :srdce: ale to cekani je sileny :pocitac: drzim palcaky at to vyjde, urcite jo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.13 21:57

@almondka přesně tak, a budem čekat devět měsíců :D Ještě jednou děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
258
22.7.13 22:00

Anonymní Cekat, tesit se a zaroven se bat, takova vsehochut :mavam: Dej pak vedet, budu na Tebe myslet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.13 22:05

@almondka Určitě ano :-)

• Citovat
  • Upravit
mavara
23.7.13 16:46

jestli tě to povzbudí...

Ahoj, jestli tě to povzbudí ve tvém rozhodnutí pro život - Je mi 43 let, máme s manželem 6 dětí (tři už dospělé, dcera se před pár dny zasnoubila…) a pořád mě všichni přemlouvali, že chtějí ještě miminko :) Moc se mi do toho nechtělo a vypadalo to, že už nám to ani nejde… A najednou je to tady, čekáme sedmé dítě, pomalu se začínám těšit a doufat, že bude všechno v pořádku. Termín by měl být 31.3.
Ještě dodávám, že naše první úplně plánované miminko bylo až to šesté :) Jinak to vždy bylo „překvapení“, se kterým jsem se pár dnů těžko srovnávala. To štěstí a radost z nového člověka ale vždy všechno vynahradí…

• Citovat
  • Upravit
verulicek
23.7.13 17:59
@mavara píše:
Ahoj, jestli tě to povzbudí ve tvém rozhodnutí pro život - Je mi 43 let, máme s manželem 6 dětí (tři už dospělé, dcera se před pár dny zasnoubila…) a pořád mě všichni přemlouvali, že chtějí ještě miminko :) Moc se mi do toho nechtělo a vypadalo to, že už nám to ani nejde… A najednou je to tady, čekáme sedmé dítě, pomalu se začínám těšit a doufat, že bude všechno v pořádku. Termín by měl být 31.3.
Ještě dodávám, že naše první úplně plánované miminko bylo až to šesté :) Jinak to vždy bylo „překvapení“, se kterým jsem se pár dnů těžko srovnávala. To štěstí a radost z nového člověka ale vždy všechno vynahradí…

Ou 8o nevím, co se na to dá napsat..

• Citovat
  • Upravit
204
27.7.13 14:07

Ahoj, můžu se přidat do diskuze? Termín mám 4.Března 2014 A je to moje první těhotenství.. Zdravím vás, a všem gratuluju k těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
27.7.13 14:45

@Adelice ahoj, mě to spočítali na 13. ale já vím že to bude spíš 17. - taky první. A kolik ti je? :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex