Břicho po dvou dětech

52
2.5.16 20:22

Břicho po dvou dětech

Zdravím, je tu některá z maminek, které se břicho po dvou dětech navrátilo do původního stavu? I přes enormní objem? Měla jsem břicho 130 cm a po posledním porodu rok a půl a pořád to není ono. Co Vám na to pomohlo, jak břicho zpevnit.
Mám spíše povolený spodek břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
2.5.16 20:27

Já mám břicho po 3 dětech takové (na fotce). Celkově se hýbat, ze začátku udělá hodně i chůze s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
2.5.16 20:47

Ja chodim cvicit, „samo“ uz to neslo. Ale neni to jen dvema detmi, ale i vekem, sedacim zamestnanim. Pri cviceni propotim triko, ale da se to. Ambice modelky nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.5.16 20:56

Po dvou dětech jsem na tom s postavou a kily byla o nějakých 25 kg dole líp, než před nimi.
Makej. I po třetím jsem vypadala ve čtyřiceti se cvičením líp, než ve dvaceti. Makej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
2.5.16 21:05

Ahoj :mavam:,mě se před 8-mi měsíci narodil třetí potomek. V každém těhotenství jsem měla abnormálně velké břicho (už v 5. měsíci si mysleli, že jsem v 9. :mrgreen: ) a 30 kg nahoře. Děti mám s rozestupem 7-mi let (tz. 0,7,14). Po 1. těhotenství jsem začala hodně (fakt hodně) cvičit rok po porodu- běh, aerobik, posilovna, dietní strava. Za rok jsem měla 50 kg a svaly na břichu. Po 2. porodu jsem začala sportovat až ve 3 letech dítěte a trvalo to shazování teda daleko déle, ale opět jsem se dostala na 50 kg a ploché bříško. A teď na sobě makám už 4 měsíce a i když okolí mi říká, jak hubnu, do plavek bych se teda nevyslékla. Mám 60 kg a břicho sice v tričku vypadá ploché, ale když povolím svaly, tak jsem jak v 5. měsíci :oops:!
Ale věřím, že to půjde!
Základ však je:
1. L-carnitin (100.000 jednotek) každé ráno na lačno a 30 min. před fyzickou aktivitou
2. Neoprenový pás na břicho při každém pohybu a pod něj namazat břicho nějakým „hubnoucím“ krémem. Já používám od vichy a je fakt super.
3. Každý večer před spaním namazat opět krémem (viz výše) břicho a kartáčem na celulitidu krouživým tlačivým pohybem kolem pupíku rozbíjet podkožní tuk.
3. Co nejméně pečiva, žádné smažené, co nejméně sladkého, bez příloh (brambory, rýže, těstoviny)
4. Fyzická aktivita min. 3× týdně ( bez toho to fakt půjde těžce)

Ufffff… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.5.16 21:15

Po třech deckach, zatím nejsem spokojena.
Ale pracuje se na něm pravidelně, tak snad to ještě půjde.
Jak @Tiger-lily nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
2.5.16 21:16

8o Teda, koukám, co vše dělá ewelinka. Mám 6 měsíců od porodu 3. dítěte a bříško je ploché.
Kojím a hodně chodím s kočárkem. Každé ráno se protáhnu jógou a hotovo. Jím vše, ale nepřejídám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
2.5.16 21:17

@Tiger-lily proc tvou fotku nevidim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
2.5.16 21:21
@berry4 píše:
Po dvou dětech jsem na tom s postavou a kily byla o nějakých 25 kg dole líp, než před nimi.
Makej. I po třetím jsem vypadala ve čtyřiceti se cvičením líp, než ve dvaceti. Makej :lol:

Moje řeč! Co dítě, to lepší postava :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
2.5.16 21:24

@Bonulinka
Já jsem taky kojila 6 měsíců, denně chodím na dlouhé procházky, ale fakt musím na sobě dřít. Moje ségra má krásnou postavu taky „zadarmo“ :lol:! Ale ta ani zdaleka neměla takové břicho na konci těhotenství jako já v pátém :mrgreen:.
Já jsem měla hodně pohybu i v těhotenství a nabrala jsem s každým něco málo přes 30 kg, ale nohy a zadek jsem měla pořád hubený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
2.5.16 21:25

@ewelinka Ale asi nekojíš, co? Nebo piješ ten L Karnitin i při kojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
2.5.16 21:29

@zrcadlo Už nekojím. I když mi doktorka říkala, že se může i při kojení, stejně jsem si to nelajzla. Ale při kojení jsem dělala vše co jsem napsala kromě karnitinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
2.5.16 21:37

Ahoj holky, toto je pro mě aktuální téma, koupila jsem si dvoje krásné letní šaty a pokud s tím břichem něco neudělám tak budu vypadat tak opět v pátem měsíci. Po dvou dětech jsem raltivně štíhlá ale to břicho :nevim:
Za jak dlouho se dá zpevnit břicho při posilování břicha 2× týdně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
2.5.16 21:38

@Tiger-lily bříško máš úzasné :potlesk: takové jsem měla před dětmi, juj jak bych to zase brala abych pak unosila věechny ty šaty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
2.5.16 21:40

@ewelinka Mně právě řekl doktor opak, tak sonduju, pořád kojím.
@Edit1 Zkus třicetidenní výzvu na břicho, tu jak se cvičí kromě sed-lehů i prkno. Já za ten měsíc fakt viděla výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková