Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím, je tu některá z maminek, které se břicho po dvou dětech navrátilo do původního stavu? I přes enormní objem? Měla jsem břicho 130 cm a po posledním porodu rok a půl a pořád to není ono. Co Vám na to pomohlo, jak břicho zpevnit.
Mám spíše povolený spodek břicha.
Já mám břicho po 3 dětech takové (na fotce). Celkově se hýbat, ze začátku udělá hodně i chůze s kočárkem.
Ja chodim cvicit, „samo“ uz to neslo. Ale neni to jen dvema detmi, ale i vekem, sedacim zamestnanim. Pri cviceni propotim triko, ale da se to. Ambice modelky nemam.
Po dvou dětech jsem na tom s postavou a kily byla o nějakých 25 kg dole líp, než před nimi.
Makej. I po třetím jsem vypadala ve čtyřiceti se cvičením líp, než ve dvaceti. Makej ![]()
Ahoj
,mě se před 8-mi měsíci narodil třetí potomek. V každém těhotenství jsem měla abnormálně velké břicho (už v 5. měsíci si mysleli, že jsem v 9.
) a 30 kg nahoře. Děti mám s rozestupem 7-mi let (tz. 0,7,14). Po 1. těhotenství jsem začala hodně (fakt hodně) cvičit rok po porodu- běh, aerobik, posilovna, dietní strava. Za rok jsem měla 50 kg a svaly na břichu. Po 2. porodu jsem začala sportovat až ve 3 letech dítěte a trvalo to shazování teda daleko déle, ale opět jsem se dostala na 50 kg a ploché bříško. A teď na sobě makám už 4 měsíce a i když okolí mi říká, jak hubnu, do plavek bych se teda nevyslékla. Mám 60 kg a břicho sice v tričku vypadá ploché, ale když povolím svaly, tak jsem jak v 5. měsíci
!
Ale věřím, že to půjde!
Základ však je:
1. L-carnitin (100.000 jednotek) každé ráno na lačno a 30 min. před fyzickou aktivitou
2. Neoprenový pás na břicho při každém pohybu a pod něj namazat břicho nějakým „hubnoucím“ krémem. Já používám od vichy a je fakt super.
3. Každý večer před spaním namazat opět krémem (viz výše) břicho a kartáčem na celulitidu krouživým tlačivým pohybem kolem pupíku rozbíjet podkožní tuk.
3. Co nejméně pečiva, žádné smažené, co nejméně sladkého, bez příloh (brambory, rýže, těstoviny)
4. Fyzická aktivita min. 3× týdně ( bez toho to fakt půjde těžce)
Ufffff… ![]()
Po třech deckach, zatím nejsem spokojena.
Ale pracuje se na něm pravidelně, tak snad to ještě půjde.
Jak @Tiger-lily nemam.
Teda, koukám, co vše dělá ewelinka. Mám 6 měsíců od porodu 3. dítěte a bříško je ploché.
Kojím a hodně chodím s kočárkem. Každé ráno se protáhnu jógou a hotovo. Jím vše, ale nepřejídám se.
@berry4 píše:
Po dvou dětech jsem na tom s postavou a kily byla o nějakých 25 kg dole líp, než před nimi.
Makej. I po třetím jsem vypadala ve čtyřiceti se cvičením líp, než ve dvaceti. Makej
Moje řeč! Co dítě, to lepší postava
![]()
@Bonulinka
Já jsem taky kojila 6 měsíců, denně chodím na dlouhé procházky, ale fakt musím na sobě dřít. Moje ségra má krásnou postavu taky „zadarmo“
! Ale ta ani zdaleka neměla takové břicho na konci těhotenství jako já v pátém
.
Já jsem měla hodně pohybu i v těhotenství a nabrala jsem s každým něco málo přes 30 kg, ale nohy a zadek jsem měla pořád hubený.
@ewelinka Ale asi nekojíš, co? Nebo piješ ten L Karnitin i při kojení?
@zrcadlo Už nekojím. I když mi doktorka říkala, že se může i při kojení, stejně jsem si to nelajzla. Ale při kojení jsem dělala vše co jsem napsala kromě karnitinu.
Ahoj holky, toto je pro mě aktuální téma, koupila jsem si dvoje krásné letní šaty a pokud s tím břichem něco neudělám tak budu vypadat tak opět v pátem měsíci. Po dvou dětech jsem raltivně štíhlá ale to břicho ![]()
Za jak dlouho se dá zpevnit břicho při posilování břicha 2× týdně?
@Tiger-lily bříško máš úzasné
takové jsem měla před dětmi, juj jak bych to zase brala abych pak unosila věechny ty šaty ![]()
@ewelinka Mně právě řekl doktor opak, tak sonduju, pořád kojím.
@Edit1 Zkus třicetidenní výzvu na břicho, tu jak se cvičí kromě sed-lehů i prkno. Já za ten měsíc fakt viděla výsledek.