Brigáda pro mládež
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Brigáda pro mládež
Ahoj holky,
tak bych velmi prosila o radu. Dcerka (13let) by ráda měla apoň na prázdniny nějakou brigádu. Roznášení letáků… to jsem ji vymluvila než obejde celou obec, to trvá i 2h. A zaměsíc má 200Kč.
Jsem z okresu Kroměříž. Nenapadá Vás něco? =)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co takhle obejít hotely nebo ubytovny? Třeba na úklid pár hodin denně?
- Citovat
- Upravit
Já to už pro dcerku zkoušela. Ovšem všude až od MINIMÁLNĚ 15 ti let. Nejlépe 18…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsme z vesnice
.Ale pár ubytoven u nás jsou, bohužel si uklízejí sami.
Tak nějak by se to zařídit dalo, vzala bych to na sebe a roznášel by to dcerka(příklad s letáčky)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co trhání jahod na nějaké plantáži? Teda jestli u vás jsou… Na okrese Hodonín a Uherské Hradiště se to běžně dělá. K tomu ještě meruňky - ty budou tak za tři týdny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@albert karty ve 13 letech ji nikdo nevezme, možná někde nějaký známý, když už tak chtějí minimálně 16 let, a nejlépe 18.
- Citovat
- Upravit
@albert karty píše:
@Jasněnkaa
my víme
V tom případě nechápu, proč se ptáš na 13R dceru??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra
ostatní to chápou, že mladá by si chtěla něco našetřit a poradili zacoš jsem ráda a Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jasněnkaa píše:
@Seizdra už to chápeš?
Asi mám vykojenej mozek, ale ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem našla jednu brigádu úklit v botanické zahradě pro děti a mládež =).
Třeba budou mít volno =D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, to je vcelku nemožné… možná tak přes známé a stejně tomu nevěřím… 13 leté dítě NESMÍ ze zákona pracovat! A k tomu, že by to bylo psané na tebe - pokud přijde kontrola, tak bude mít zaměstnavatel stejně problém, s ním i ty… a tohle si lajzne málokdo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@albert karty píše:
Ahoj holky,
tak bych velmi prosila o radu. Dcerka (13let) by ráda měla apoň na prázdniny nějakou brigádu. Roznášení letáků… to jsem ji vymluvila než obejde celou obec, to trvá i 2h. A zaměsíc má 200Kč.
Jsem z okresu Kroměříž. Nenapadá Vás něco? =)
za letáky 200 měsíčně???
spíš za 1 roznos ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit