Brigáda v McDonald’s

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65130
11.8.20 10:07
@welovefashion píše:
A jak jsi na to přišla?

No já beru, když někdo napíše můj kluk, tak že je to přítel. Jinak bych napsala můj syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
11.8.20 10:13
@vokishka píše:
No já beru, když někdo napíše můj kluk, tak že je to přítel. Jinak bych napsala můj syn.

Někde se to tak říká :wink: i já to občas řeknu

Např. Mýmu klukovi je 5 let. 🤣

A ne nejsem pedofil… Já spíš koukám na 69, takže nejspíš je ročník 1969 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65130
11.8.20 10:16
@welovefashion píše:
Někde se to tak říká :wink: i já to občas řeknu

Např. Mýmu klukovi je 5 let. 🤣

A ne nejsem pedofil… Já spíš koukám na 69, takže nejspíš je ročník 1969 :mrgreen:

To mě zase nenapadlo, že by v tom věku měla takového kluka. A taky mi připadá divné, že by rozumná ženská začala hledat brigádu na konci prázdnin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.8.20 10:16
@Helen69CZ píše:
Tak děkuji moc, tak tohle bych nechtěla zažít. :oops: Zkusíme ještě najít nějakou jinačí brigádu, protože tohle zní hrozné.

nechapu, co ti na tom prijde tak hrozneho? Proste normalni brigáda nebo co by sis představovala, ze bude jenom za kasou prijimat objednávky?

• Citovat
  • Upravit
22021
11.8.20 10:29
@Helen69CZ píše:
Tak děkuji moc, tak tohle bych nechtěla zažít. :oops: Zkusíme ještě najít nějakou jinačí brigádu, protože tohle zní hrozné.

Promiň, ale to jsi docela hloupá - taková zkušenost je totiž pro teenagery to nejlepší, co je může potkat…

Můj muž, když přijímá nové zaměstnance - juniory do svého oddělení, si vybírá přednostně takové, kteří si zkusili nějaký podobný typ „brigády alá fabrika“. Takoví mladí lidé se mu osvědčují nejvíc, protože totiž dovedou vzít za práci, neflákat se, jsou psychicky odolní, umějí respektovat autoritu a vědí, že postup v kariérním žebříčku je obvykle přímo úměrný tomu, jak sami na sobě pracují.

Sama jsem tam kdysi také pracovala - je to fyzicky i psychicky náročné, člověk se nezastaví, jsou to opravdu zaslouženě vydělané peníze … a skvělá škola života. Čtrnáct let je ještě moc málo, v tomto věku dítě nevezmou - ale později bych k tomu syna naopak povzbuzovala, místo abych mu pomáhala najít „ulejvárnu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
11.8.20 10:40
@shadowbabe píše:
Tak už víme, kde se berou ti mladí, kterým se nic nechce 8o Tohle je naprosto běžná brigáda, všude se musí pracovat :nevim:

No v tom mekaci to musí být hrozny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
11.8.20 10:48
@shadowbabe píše:
Tak už víme, kde se berou ti mladí, kterým se nic nechce 8o Tohle je naprosto běžná brigáda, všude se musí pracovat :nevim:

Jsou brigády, které jsounproste lepsi než mekac, jsou brigády, které budou toho pubertaka i bavit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.8.20 10:54
@_.Emilyyy píše:
No v tom mekaci to musí být hrozny..

asi to tak zas tak hrozny byt nemůže, když tam pracuje tolik mladych lidi. Kdyby to tam bylo tak hrozny, tak cely Mekac nemá zamestnance a muze zavrit…Moje neter pracovala v Mekaci od 15 let a v 19 letech si koupila z brigad auto (jo svara ji asi padesát tisíc pridal) a pokud ma někdo lachtani nemoc, tak pro nej musi byt Mekac hruza, to chapu…

• Citovat
  • Upravit
14005
11.8.20 11:03
@Hanka1 píše:
asi to tak zas tak hrozny byt nemůže, když tam pracuje tolik mladych lidi. Kdyby to tam bylo tak hrozny, tak cely Mekac nemá zamestnance a muze zavrit…Moje neter pracovala v Mekaci od 15 let a v 19 letech si koupila z brigad auto (jo svara ji asi padesát tisíc pridal) a pokud ma někdo lachtani nemoc, tak pro nej musi byt Mekac hruza, to chapu…

No protože pubertaci potřebuji peníze a sehnat v práci v mekaci je snadné, tam asi berou furt..
Ale já osobně bych nechtěla být cely dny u toho nezdraveho mastneho jidla..

Tak proč si spis nevybrat brigádu, která bude víc toho člověka bavit a vydělá si třeba i více? A navíc ve 14 je na brigádu trochu brzo, ne?

Jen tak pro zajímavost, jak dlouho asi meter šetřila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.8.20 11:55

@_.Emilyyy
Ctyri roky :palec:

• Citovat
  • Upravit
248
11.8.20 12:09

Měla jsem kdysi tuto brigádu při škole asi 9 let. Byla jsem tam moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.8.20 12:51
@vokishka píše:
Je to jeho velká láska, ne matka. :mrgreen:
:mrgreen: aha, tak aspoň to vysvětluje tu hrůzu z toho, že by tam musel i opravdu něco dělat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.8.20 14:01
@Xsvel píše:
@martina.se proč ne? Pracovalas tam, že tu práci takhle hned odsuzuješ? :nevim: Já tam jako mladičká pracovala a přišlo mi to fajn. Ono si v 15 totiž člověk moc vybírat nemůže.

Ano, dělala jsem a od té doby nesnáším smažené 🤣 naše holka dělala třeba v marketu, doplňovala zboží.. Bylo to u líp placené jak MC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
12.8.20 22:48
@Helen69CZ píše:

No a co čekáte? Vždyť nic neumí. Tady se aspoň může vypracovat, když bude šikovnej.
Co zní hrozně, že bude vytírat a dělat burgry? A co jste si jako představovala, že tam teda bude dělat?
Kluka bych v tom podpořila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat