Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To by jste neverily. V tescu jsou od vcera v akci jahody (pul kila za 23???..asi tak nejak). No a ja mela naplanovane ze udelam tvarohove knedliky zitra k obedu a ze je udelam uz dneska(castecne proto ze na ne mam chut uz na veceri a castecne proto ze jedu s tatinkem k zubari protoze on odjakziva tam sam jet nemuze…nejak by tam nedosel
). A ty blbe jahody nejsou ani v jednom tescu v karvine, v tesine ani v trinci krucinal
. Tak to zkusim jeste zitra hned rano (doufam ze uz budou vybalene, jak ne nabehnu jim asi do skladu). V kaufu ted taky nemaji a v lidlu tes ne, ![]()
Lend.u píše:
To by jste neverily. V tescu jsou od vcera v akci jahody (pul kila za 23???..asi tak nejak). No a ja mela naplanovane ze udelam tvarohove knedliky zitra k obedu a ze je udelam uz dneska(castecne proto ze na ne mam chut uz na veceri a castecne proto ze jedu s tatinkem k zubari protoze on odjakziva tam sam jet nemuze…nejak by tam nedosel). A ty blbe jahody nejsou ani v jednom tescu v karvine, v tesine ani v trinci krucinal
![]()
![]()
![]()
![]()
. Tak to zkusim jeste zitra hned rano (doufam ze uz budou vybalene, jak ne nabehnu jim asi do skladu). V kaufu ted taky nemaji a v lidlu tes ne,
jahůdky
škoda že je nemají no jak děláš blbouny bo s tvarohového těsta?????bo z odpalovaného:::::
nikil píše:Monny89 píše:oki njn nejsem tak jak ty nnonikil píše:stačí do vyhledávače napsat kojení.. a ne to složitě lovit přes FB
já vím ale třeba eště nikdo to nenašel a tak já vím že vše máš sčíhlé![]()
ale třeba holky ne ..
![]()
![]()
však v klidu, já jsem jen hodila odkaz rovnou na stránky.. ![]()
jahody taky miluju, škoda že je nemůžem pak moc během kojení… ![]()
nikil píše:Lend.u píše:jahůdky
To by jste neverily. V tescu jsou od vcera v akci jahody (pul kila za 23???..asi tak nejak). No a ja mela naplanovane ze udelam tvarohove knedliky zitra k obedu a ze je udelam uz dneska(castecne proto ze na ne mam chut uz na veceri a castecne proto ze jedu s tatinkem k zubari protoze on odjakziva tam sam jet nemuze…nejak by tam nedosel). A ty blbe jahody nejsou ani v jednom tescu v karvine, v tesine ani v trinci krucinal
![]()
![]()
![]()
![]()
. Tak to zkusim jeste zitra hned rano (doufam ze uz budou vybalene, jak ne nabehnu jim asi do skladu). V kaufu ted taky nemaji a v lidlu tes ne,
![]()
škoda že je nemají no jak děláš blbouny bo s tvarohového těsta?????bo z odpalovaného:::::
Z tvarohoveho testa. Mame pani co nam dodava domaci tvaroh, je moc dobry, v obchode jsem takovy nevidela snad jeste
. A mamina vcera zase od ni koupila kilo, tak z toho chci udelat tvarohove knedliky s jahodama. Mamca je nedela (moc ji to nebavi se s tim patlat), ale vsichni je tady mame radi ![]()
Monny89 píše:
jahody taky miluju, škoda že je nemůžem pak moc během kojení…
Ani mi to nepripominej, dneska nam to opakovali
. A ja porodim zrovna do jahodove sezony ![]()
Barunka maminka píše:
doufám že s ním budeš spokojená
Barus,mam ho ozkouseny -vozila jsem neterinku a je super,spoojensot je 100%:)) a ty jsi s nim jak spokojena?
Lend.u píše:Monny89 píše:Ani mi to nepripominej, dneska nam to opakovali
jahody taky miluju, škoda že je nemůžem pak moc během kojení…. A ja porodim zrovna do jahodove sezony
to je na hovno…
já jahody miluju.. ![]()
Lend.u píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
je vykoupili duchodci,ti uz tam byli urcite hodinu pred otvirackou
![]()
Janni.na88 píše:Lend.u píše:je vykoupili duchodci,ti uz tam byli urcite hodinu pred otvirackou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No me je to jasne, me to staci jak to vidim u toho kauflandu, ja rano na autobus do poradny do mesta(je to sice kousicek ale me se rano nechce
) a onii uz s taskama prervanyma z kaufu…jenze v kaufu doplnujou zbozi rano a i odpoledne tak tam mi vzdycky jahudky zustanou, v tom tescu pry jenom rano
.
Ale doma jsem prohlasila ze jak se najde nekdo kdo pujde brzo rano do tesca pro jahody ze budou jahodove knedliky, tatka se prihlasil jeste nez jsem to nedorekla a hned se ptal jestli je stihnu jeste pred tim zubarem, at pak na nas hladovy a slinrajici nekouka ![]()
Monny89 píše:Lend.u píše:to je na hovno…Monny89 píše:Ani mi to nepripominej, dneska nam to opakovali
jahody taky miluju, škoda že je nemůžem pak moc během kojení…. A ja porodim zrovna do jahodove sezony
já jahody miluju..
Ja bych jich sezrala kila…sice je mi pak vzdycky spatne(je fakt ze z nich dost nadyma), ale stoji mi to za to ![]()
Lend.u píše:
Budete se dneska nekdo divat na hokej?
nás to s manželem nezajímá, takže my máme jiný program ![]()
Mony, my to tedka mame s Lukasem asi jedine tema o kterem mluvime po telefonu, mam na nej volani zadarmo takze mame hovor behem zapasu a vymenujeme si komentare…
. Ale celkove, ja ty tabulky sleduju porad ![]()