Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1918
4.5.11 18:44

To by jste neverily. V tescu jsou od vcera v akci jahody (pul kila za 23???..asi tak nejak). No a ja mela naplanovane ze udelam tvarohove knedliky zitra k obedu a ze je udelam uz dneska(castecne proto ze na ne mam chut uz na veceri a castecne proto ze jedu s tatinkem k zubari protoze on odjakziva tam sam jet nemuze…nejak by tam nedosel :mrgreen: ). A ty blbe jahody nejsou ani v jednom tescu v karvine, v tesine ani v trinci krucinal :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac: . Tak to zkusim jeste zitra hned rano (doufam ze uz budou vybalene, jak ne nabehnu jim asi do skladu). V kaufu ted taky nemaji a v lidlu tes ne, :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.5.11 18:46
Lend.u píše:
To by jste neverily. V tescu jsou od vcera v akci jahody (pul kila za 23???..asi tak nejak). No a ja mela naplanovane ze udelam tvarohove knedliky zitra k obedu a ze je udelam uz dneska(castecne proto ze na ne mam chut uz na veceri a castecne proto ze jedu s tatinkem k zubari protoze on odjakziva tam sam jet nemuze…nejak by tam nedosel :mrgreen: ). A ty blbe jahody nejsou ani v jednom tescu v karvine, v tesine ani v trinci krucinal :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac: . Tak to zkusim jeste zitra hned rano (doufam ze uz budou vybalene, jak ne nabehnu jim asi do skladu). V kaufu ted taky nemaji a v lidlu tes ne, :-x

jahůdky :palec: :palec: škoda že je nemají no jak děláš blbouny bo s tvarohového těsta?????bo z odpalovaného:::::

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 18:47
nikil píše:
Monny89 píše:
nikil píše:
já vím ale třeba eště nikdo to nenašel a tak já vím že vše máš sčíhlé :mrgreen: :mrgreen: ale třeba holky ne ..
stačí do vyhledávače napsat kojení.. a ne to složitě lovit přes FB :-P :-P
oki njn nejsem tak jak ty nno :mrgreen: :mrgreen:

však v klidu, já jsem jen hodila odkaz rovnou na stránky.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 18:48

jahody taky miluju, škoda že je nemůžem pak moc během kojení… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 19:00
nikil píše:
Lend.u píše:
To by jste neverily. V tescu jsou od vcera v akci jahody (pul kila za 23???..asi tak nejak). No a ja mela naplanovane ze udelam tvarohove knedliky zitra k obedu a ze je udelam uz dneska(castecne proto ze na ne mam chut uz na veceri a castecne proto ze jedu s tatinkem k zubari protoze on odjakziva tam sam jet nemuze…nejak by tam nedosel :mrgreen: ). A ty blbe jahody nejsou ani v jednom tescu v karvine, v tesine ani v trinci krucinal :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac: . Tak to zkusim jeste zitra hned rano (doufam ze uz budou vybalene, jak ne nabehnu jim asi do skladu). V kaufu ted taky nemaji a v lidlu tes ne, :-x
jahůdky :palec: :palec: škoda že je nemají no jak děláš blbouny bo s tvarohového těsta?????bo z odpalovaného:::::

Z tvarohoveho testa. Mame pani co nam dodava domaci tvaroh, je moc dobry, v obchode jsem takovy nevidela snad jeste :roll: . A mamina vcera zase od ni koupila kilo, tak z toho chci udelat tvarohove knedliky s jahodama. Mamca je nedela (moc ji to nebavi se s tim patlat), ale vsichni je tady mame radi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 19:01
Monny89 píše:
jahody taky miluju, škoda že je nemůžem pak moc během kojení… :roll:

Ani mi to nepripominej, dneska nam to opakovali :mrgreen: . A ja porodim zrovna do jahodove sezony :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 19:02
Barunka maminka píše:
doufám že s ním budeš spokojená

Barus,mam ho ozkouseny -vozila jsem neterinku a je super,spoojensot je 100%:)) a ty jsi s nim jak spokojena?

• Citovat
  • Upravit
36544
4.5.11 19:02
Lend.u píše:
Monny89 píše:
Ani mi to nepripominej, dneska nam to opakovali :mrgreen: . A ja porodim zrovna do jahodove sezony :zed:

to je na hovno… :roll: já jahody miluju.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 19:03
Lend.u píše:

je vykoupili duchodci,ti uz tam byli urcite hodinu pred otvirackou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1918
4.5.11 19:08
Janni.na88 píše:
Lend.u píše:
je vykoupili duchodci,ti uz tam byli urcite hodinu pred otvirackou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No me je to jasne, me to staci jak to vidim u toho kauflandu, ja rano na autobus do poradny do mesta(je to sice kousicek ale me se rano nechce :mrgreen: ) a onii uz s taskama prervanyma z kaufu…jenze v kaufu doplnujou zbozi rano a i odpoledne tak tam mi vzdycky jahudky zustanou, v tom tescu pry jenom rano :zed: .

Ale doma jsem prohlasila ze jak se najde nekdo kdo pujde brzo rano do tesca pro jahody ze budou jahodove knedliky, tatka se prihlasil jeste nez jsem to nedorekla a hned se ptal jestli je stihnu jeste pred tim zubarem, at pak na nas hladovy a slinrajici nekouka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 19:09
Monny89 píše:
Lend.u píše:
Monny89 píše:
Ani mi to nepripominej, dneska nam to opakovali :mrgreen: . A ja porodim zrovna do jahodove sezony :zed:
to je na hovno… :roll: já jahody miluju.. :zed:

Ja bych jich sezrala kila…sice je mi pak vzdycky spatne(je fakt ze z nich dost nadyma), ale stoji mi to za to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 19:09

Budete se dneska nekdo divat na hokej? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 19:11
Lend.u píše:
Budete se dneska nekdo divat na hokej? :lol:

nás to s manželem nezajímá, takže my máme jiný program 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 19:14

Mony, my to tedka mame s Lukasem asi jedine tema o kterem mluvime po telefonu, mam na nej volani zadarmo takze mame hovor behem zapasu a vymenujeme si komentare… :pankac: . Ale celkove, ja ty tabulky sleduju porad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 19:15

no, my se o hokej ani fotbal nezajímáme.. takže tak :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie