Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
4.5.11 17:10

takže se těším na ten rodičák jak sviňa… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 17:15
Monny89 píše:
leni - taky na to čekám jak babka na důchod.. :oops: :zed:
nikil - tak my jsme na tom s Jani a Leni stejně jak ty studentky, ted Jani aspoň něco měla… Ale já jsem 9 měsíců bez koruny, a z jednoho platu (cca 18.tisíc) táhnout nájem 11tis., 2tis. splátky, 4tis. jídlo - to je celkem 17tisíc - takže 1tisíc měsíčně navíc a ještě z toho kupovat výbavičku :zed: :zed: :zed: :cry: :cry: :cry:

juj,to je fakt kruty :pocitac: :pocitac: :zed: no,musime to nejak zvladnout,co se da delat,hlavne ze jsme zdrave a mimisci take(hnedka jsme si zatukala na zuby,abych to nezakrikla)

• Citovat
  • Upravit
1918
4.5.11 17:17

Jinak holky asi jste si vsimly ze jsem prisla z kurzu :-) . Bylo to tam moc fajn. Meli jsme prednasku o kojeni - nektere veci jsem vedela co jsem mela nastudovane ale taky nam asistentka poradila hodne veci ktere zna z praxe z porodnice, a rikala i dost veci co jsem vubec nevedela. No tak jsem spokojena :dance: . Pristi tyden bude dalsi prednaska, jeste nevim o cem to nam teprve poslou ale tesim se :-)

Prednasela nam sestricka z novorozeneckeho, byla hodna, mela sebou i panenku…tak byla celkem sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.5.11 17:18

no tak ja taky nemela ani korunu,nic,ani zivotni minimum-partner maka a ma mocpenez-dle nich-na hypotekuatd se ohledy neberou

• Citovat
  • Upravit
1918
4.5.11 17:19
Janni.na88 píše:
Monny89 píše:
nikil - tak my jsme na tom s Jani a Leni stejně jak ty studentky, ted Jani aspoň něco měla… Ale já jsem 9 měsíců bez koruny, a z jednoho platu (cca 18.tisíc) táhnout nájem 11tis., 2tis. splátky, 4tis. jídlo - to je celkem 17tisíc - takže 1tisíc měsíčně navíc a ještě z toho kupovat výbavičku :zed: :zed: :zed: :cry: :cry: :cry:
juj,to je fakt kruty :pocitac: :pocitac: :zed: no,musime to nejak zvladnout,co se da delat,hlavne ze jsme zdrave a mimisci take(hnedka jsme si zatukala na zuby,abych to nezakrikla)

Jani, to nejak zvladnete uvidis. Nekteri lidi zijou jenom z minimalnich davek a zijou. Sice je to blbe se muset na nejaky cas tak skrouhnout, ale potom nastoupis na rodicak, popripade to po sestinedeli zmenite s pritelem na triletou variantu aby jsi z tooho vytriskala vice penez :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 17:19
Lend.u píše:
Jinak holky asi jste si vsimly ze jsem prisla z kurzu :-) . Bylo to tam moc fajn. Meli jsme prednasku o kojeni - nektere veci jsem vedela co jsem mela nastudovane ale taky nam asistentka poradila hodne veci ktere zna z praxe z porodnice, a rikala i dost veci co jsem vubec nevedela. No tak jsem spokojena :dance: . Pristi tyden bude dalsi prednaska, jeste nevim o cem to nam teprve poslou ale tesim se :-)Prednasela nam sestricka z novorozeneckeho, byla hodna, mela sebou i panenku…tak byla celkem sranda :mrgreen:

vsk jsme se te ptala,jaky byl kurz-jsi asi necetla :mrgreen: jsem rada ze se ti tam libilo a ze jsi se dozvedela i neco noveho !!!!! :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1918
4.5.11 17:20
finduska píše:
no tak ja taky nemela ani korunu,nic,ani zivotni minimum-partner maka a ma mocpenez-dle nich-na hypotekuatd se ohledy neberou

Jj, tak to je…jinak jsem cetla denicek, hezky jsi to napsala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 17:20

Jani, ja jsem to asi prehlidla :oops: . Nejdriv jsem vas chtela docist. Taky mi tu tedka beha hodne metriku tak v tom mam trosku zmatek nez si zvyknu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 17:21
Lend.u píše:
Janni.na88 píše:
Monny89 píše:
Jani, to nejak zvladnete uvidis. Nekteri lidi zijou jenom z minimalnich davek a zijou. Sice je to blbe se muset na nejaky cas tak skrouhnout, ale potom nastoupis na rodicak, popripade to po sestinedeli zmenite s pritelem na triletou variantu aby jsi z tooho vytriskala vice penez :hug:

vsak ju,nejak to zvaldneme,musime…vim,ze jsou i lide,kzteri jsou an tom mnohem,mnohem hur,ale proste mi vadi ta logika toho mylseni naseho statu no:(((

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
4.5.11 17:22
Lend.u píše:
Jani, ja jsem to asi prehlidla :oops: . Nejdriv jsem vas chtela docist. Taky mi tu tedka beha hodne metriku tak v tom mam trosku zmatek nez si zvyknu :mrgreen:

nevadi :wink: :huban: :huban:

• Citovat
  • Upravit
1918
4.5.11 17:23

Holky?Ktera z vas je Nikol Kindlova? Nekdo takovy si me pridal na FCB :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
4.5.11 17:25
To sprchuji furt, ale vice pomaha jen tepla vana :-) Vzdy se bolesti zklidni, ale tak do 2 hodin jsou tu zase, ale porad nepravidelne… :zed: :zed: :zed:
Janni.na88 píše:
MillaL píše:
Deníček super!!! Ted jsem ho dolouskala.. Je mi líto, že máte problém s kojením..

Jsem zvedavá na sebe, mlezivo ted tece skoro proudem a prý mám na kojení výstavní bradavky, takové vystouplé. Ale me prijde, ze mám prsa na prd, vrátili se mi zpet na 70Am :nevim: Nechápu, kazde se zvetsi a me zustaly :zed: :zed: Si tu svoji kozinku ani nechytnu, mala ji bude muset hledat :-D

Jiank já pořád stejně, už mám nahoře 9 kg. Bolesti pořád, stále vetsi a vetsi.. Do toho tvrdnuti bricha a pichani v pochve, sileny.. Bolesti v krizi uz snad ani nevnimam, jak jsem si zvykla.. Dnes mi doktorka rekla, ze kdyz neporodim do prvniho terminu, malou mi vyvolaji :-) Tak snad uz jen max týden a půl bolestí.. :dance: :dance:
millu,vsak oni se ti prsa po porodu nalejou mlickem,uvidis ze ju !!! :palec: :palec: :palec: jinak-zkousela jsi lehnut si do vany a pustit si teplpou sprchu na brisko? :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
4.5.11 17:26

Neboj, to zvladnete.. přeji ti at se brzy malej umoudri a zacne krasne sat z prsu.. jinak ti zatim preji pevne nervy :-)

finduska píše:
mill-nevzdavam to,ale prestava mi ot bavit,kdyz takhlepak vnoci je pulhodiny prisatej, dudla dudlaa vypije cely4ml :cert: :cert: :cert: :cert: pak pul hodiny dokrm,pak odrihnuti atd,pak odsat prsa,lehnout-amuzes nanovo :-P :-P :-P :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 17:28

no já jsem z těch peněz a dávek ani na prášky.. jako nám nedali ani příspěvek na bydlení… prostě nic.. :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 17:30
Lend.u píše:
Holky?Ktera z vas je Nikol Kindlova? Nekdo takovy si me pridal na FCB :lol:

Nikol kindlove ja niky 88 :)) ta uz je v teto sikuzi dlouho a nyni je uz take tehulka..ty ju asi jeste moc neznas nu :nevim: :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky