Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Monny89 píše:
leni - taky na to čekám jak babka na důchod..![]()
nikil - tak my jsme na tom s Jani a Leni stejně jak ty studentky, ted Jani aspoň něco měla… Ale já jsem 9 měsíců bez koruny, a z jednoho platu (cca 18.tisíc) táhnout nájem 11tis., 2tis. splátky, 4tis. jídlo - to je celkem 17tisíc - takže 1tisíc měsíčně navíc a ještě z toho kupovat výbavičku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
juj,to je fakt kruty
no,musime to nejak zvladnout,co se da delat,hlavne ze jsme zdrave a mimisci take(hnedka jsme si zatukala na zuby,abych to nezakrikla)
Jinak holky asi jste si vsimly ze jsem prisla z kurzu
. Bylo to tam moc fajn. Meli jsme prednasku o kojeni - nektere veci jsem vedela co jsem mela nastudovane ale taky nam asistentka poradila hodne veci ktere zna z praxe z porodnice, a rikala i dost veci co jsem vubec nevedela. No tak jsem spokojena
. Pristi tyden bude dalsi prednaska, jeste nevim o cem to nam teprve poslou ale tesim se ![]()
Prednasela nam sestricka z novorozeneckeho, byla hodna, mela sebou i panenku…tak byla celkem sranda ![]()
no tak ja taky nemela ani korunu,nic,ani zivotni minimum-partner maka a ma mocpenez-dle nich-na hypotekuatd se ohledy neberou
Janni.na88 píše:Monny89 píše:juj,to je fakt kruty
nikil - tak my jsme na tom s Jani a Leni stejně jak ty studentky, ted Jani aspoň něco měla… Ale já jsem 9 měsíců bez koruny, a z jednoho platu (cca 18.tisíc) táhnout nájem 11tis., 2tis. splátky, 4tis. jídlo - to je celkem 17tisíc - takže 1tisíc měsíčně navíc a ještě z toho kupovat výbavičku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no,musime to nejak zvladnout,co se da delat,hlavne ze jsme zdrave a mimisci take(hnedka jsme si zatukala na zuby,abych to nezakrikla)
Jani, to nejak zvladnete uvidis. Nekteri lidi zijou jenom z minimalnich davek a zijou. Sice je to blbe se muset na nejaky cas tak skrouhnout, ale potom nastoupis na rodicak, popripade to po sestinedeli zmenite s pritelem na triletou variantu aby jsi z tooho vytriskala vice penez ![]()
Lend.u píše:
Jinak holky asi jste si vsimly ze jsem prisla z kurzu. Bylo to tam moc fajn. Meli jsme prednasku o kojeni - nektere veci jsem vedela co jsem mela nastudovane ale taky nam asistentka poradila hodne veci ktere zna z praxe z porodnice, a rikala i dost veci co jsem vubec nevedela. No tak jsem spokojena
. Pristi tyden bude dalsi prednaska, jeste nevim o cem to nam teprve poslou ale tesim se
Prednasela nam sestricka z novorozeneckeho, byla hodna, mela sebou i panenku…tak byla celkem sranda
vsk jsme se te ptala,jaky byl kurz-jsi asi necetla
jsem rada ze se ti tam libilo a ze jsi se dozvedela i neco noveho !!!!!
![]()
finduska píše:
no tak ja taky nemela ani korunu,nic,ani zivotni minimum-partner maka a ma mocpenez-dle nich-na hypotekuatd se ohledy neberou
Jj, tak to je…jinak jsem cetla denicek, hezky jsi to napsala ![]()
Jani, ja jsem to asi prehlidla
. Nejdriv jsem vas chtela docist. Taky mi tu tedka beha hodne metriku tak v tom mam trosku zmatek nez si zvyknu ![]()
Lend.u píše:Janni.na88 píše:Jani, to nejak zvladnete uvidis. Nekteri lidi zijou jenom z minimalnich davek a zijou. Sice je to blbe se muset na nejaky cas tak skrouhnout, ale potom nastoupis na rodicak, popripade to po sestinedeli zmenite s pritelem na triletou variantu aby jsi z tooho vytriskala vice penezMonny89 píše:juj,to je fakt kruty
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vsak ju,nejak to zvaldneme,musime…vim,ze jsou i lide,kzteri jsou an tom mnohem,mnohem hur,ale proste mi vadi ta logika toho mylseni naseho statu no:(((
Lend.u píše:
Jani, ja jsem to asi prehlidla. Nejdriv jsem vas chtela docist. Taky mi tu tedka beha hodne metriku tak v tom mam trosku zmatek nez si zvyknu
nevadi
![]()
Holky?Ktera z vas je Nikol Kindlova? Nekdo takovy si me pridal na FCB ![]()
Janni.na88 píše:MillaL píše:millu,vsak oni se ti prsa po porodu nalejou mlickem,uvidis ze ju !!!
Deníček super!!! Ted jsem ho dolouskala.. Je mi líto, že máte problém s kojením..Jsem zvedavá na sebe, mlezivo ted tece skoro proudem a prý mám na kojení výstavní bradavky, takové vystouplé. Ale me prijde, ze mám prsa na prd, vrátili se mi zpet na 70Am
Jiank já pořád stejně, už mám nahoře 9 kg. Bolesti pořád, stále vetsi a vetsi.. Do toho tvrdnuti bricha a pichani v pochve, sileny.. Bolesti v krizi uz snad ani nevnimam, jak jsem si zvykla.. Dnes mi doktorka rekla, ze kdyz neporodim do prvniho terminu, malou mi vyvolajiNechápu, kazde se zvetsi a me zustaly
![]()
Si tu svoji kozinku ani nechytnu, mala ji bude muset hledat
Tak snad uz jen max týden a půl bolestí..
![]()
![]()
![]()
jinak-zkousela jsi lehnut si do vany a pustit si teplpou sprchu na brisko?
![]()
Neboj, to zvladnete.. přeji ti at se brzy malej umoudri a zacne krasne sat z prsu.. jinak ti zatim preji pevne nervy ![]()
finduska píše:
mill-nevzdavam to,ale prestava mi ot bavit,kdyz takhlepak vnoci je pulhodiny prisatej, dudla dudlaa vypije cely4ml![]()
![]()
![]()
pak pul hodiny dokrm,pak odrihnuti atd,pak odsat prsa,lehnout-amuzes nanovo
![]()
![]()
![]()
no já jsem z těch peněz a dávek ani na prášky.. jako nám nedali ani příspěvek na bydlení… prostě nic..
![]()
Lend.u píše:
Holky?Ktera z vas je Nikol Kindlova? Nekdo takovy si me pridal na FCB
Nikol kindlove ja niky 88
ta uz je v teto sikuzi dlouho a nyni je uz take tehulka..ty ju asi jeste moc neznas nu
![]()