Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nicky88 píše:
Monny schválili to v noci kvůli legislativě, aby se to dostalo v platnost od nového roku!
jojo, četla jsem že to schválili, ale v platnosti to ještě není, takže mě se netýká…
![]()
nicky88 píše: Ahojky těhulky![]()
![]()
MillaL , no už mi pomalu ale jistě přestává být špatně, každý den je to lepší a lepší
, ale já naštěstí
vůbec nezvracela! Vždycky jsem to udržela, sice jsem měla co dělat, ale udržela! Já totiž nesnáším zvracení, začnu u toho brečet a jsem k neutišení
![]()
!! Tak vidíš, co ti řekla doktorka! To je super, a nebuj, i kdyby ti měli malou vyvolávat, tak to zvládneš! Jsi moooc šikovná, však jak dlouho už trpíš a zvládáš to! Nebuj, už to nebude trvat dlouho!!!
![]()
![]()
![]()
Monny , no vidíš to,.. poslíčci a tělo e ti pročišťuje..
![]()
To nebude mít dlouhého trvání!
![]()
Držím palce a možná, že se do toho 5.5. opravdu trefíte..
To by bylo super
![]()
Lend.u teda, to je něco, jak tě dokážou plínky pěkně potrápit
![]()
Ale je dobře, že se jinak máte super! A taky ti určitě náladu zlepšili došlé věcičky,..
![]()
Jak sis užila kurz??
Find , deníček byl samozřejmě jako vždy super!
![]()
Přečetla jsem ho jedním dechem a jak už říkala janička, tak byl asi nejkrásnější, už jen tím, že se v něm narodil Matyášek a Apgar score..
![]()
![]()
![]()
Makakelko nádherná fotečka!
Malý je úžasný uzlíček!
![]()
![]()
![]()
Nikil teda ty jsi uklízecí maniak
![]()
Ale je super, že se takhle staráš o domácnost,..
Já miluju, když douklidím, udělám si čajík a můžu si ho v klídku vypít a k němu nějakou buchtu nebo tak a vidím jak je všude všechno uklizené čisté a já mám klid…
![]()
![]()
Jsem na úklid taky magor, ale je málo času
![]()
Jinak my dneska taky máme rizoto, já ho měla hotové dnes už v 6:45
![]()
![]()
Janičko kočárek je super
A co ta girlie???????a že je poděděný, to vůůůbec nevadí, já bych bývala taky odkupovala od tety, už mi ho nabízela, ale já ho nechci, za prvé je to maxi cosi a ona ho kupovala za cca 15 000,– takže by mě vyšel stejně na nějakých cca 7 000,– a nejhorší je, že je to kočár na 2 věci, malá se hl. korby nevešla ve 4měsících a to byla malá! A do sportovní už taky nejezdí a to je jí rok a 7 měsíců a prostě už se tam nevejde, a navíc je to strašně těžká tříkolka, která se dá tlačit oběma rukama, ale když jsem potřebovala mít v druhé ruce deštník, tak jsem ho neutáhla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
takže já asi budu kupovat nový
A líbí se mi ten co budeš mít ty a nebo třeba tento http://www.kocarky-sara.cz/…a-p-186.html Ale to se ještě stokrát změní, až je uvidím na živo
![]()
![]()
Jinak teda břišunko ti roste pěkně!!! Máš ho nádhernýjá chci taky! U tebe to strašlivě utíká! Ještě nedávno jsi byla jako já..
![]()
Jo a Janičko prosimtě koukej kam sahášještě že jsi ten čajík na sebe nezvrhla
![]()
Májinka ti určitě chtěla naznačit, že se máš posunout, že se potřebuje protáhnout..
To je u nás na denním pořádku,.. sedím v křesle a zvednu se na 3 vteřiny a už mám smůlu, už tam leží maggie a pak na mě ještě koulí ty psí oči,.. no co myslíš, že jí vyhodím…nééé
![]()
![]()
![]()
Jo a jani, já tu stebou budu až do konce! nebuj! Já tu pak budu až do listopadu sama![]()
![]()
Prosim tě s tím pracákem je to na prd no![]()
Hovada! Nepomůžou ani těhulce
Jinak to marodění ti asi nepomůže, ale rizikové těhu neznamená bez vycházek,.. ale asi ti to nepomůže
![]()
Nikolko,jsem moc rada ze jsi tu zas s nami !!!!! chybela jsi tady !jinak mooc dekuji za pochavlu briska,mas pravdu-roste cimdal tim vic..vsk to je dobre,ze roste a ze maly ma dost mista,hihi
jink za tenm kocarek jsem m oc rada,vypada uplbne presne jak na obrazku a opravdu je lehoucky a krasne se s nim jezdi,jelikoz jsem neterinku csto vozila -i prez zimu,tak jj mam krasne ozkouseny
koukala jsem na ten kocarek maxi cosi,jak jsi o nem psala a je moc hezky,ale jak pises,tak asi neprakticky nu..to bych ho take enchtela teda..no,je fakt,ze nektere kocarky maji opravdu malickate ty korbicky-to se tam pak miminka vejdou opravdu jen par mesicu a kor kdyz jsou na zimu,tak s tim pytlem je tam tlacit,do etch malych korbicek..o je des..tuten jak budu mit je tak akorat u,tak uvidime,jak s nim ve finae budu spokojena..:)ale dosavadni zkusenosti s nim jsou super
jinak ten jak mas vyhlidnuty ten - Caren Gondola tak ten vypda take moc hezky a je i dobry v tom,ze se s nim da i houat..celkove bude asi lepe odperovany…tak uvidis,pro jaky s enakonec rozhodnes,vsak je ejste casu ahbadej–je mozne,ze ti do oka padne nakonec upne jiny
jinak jak pises-jj,nedavno jsem byla jako ty-10tt a najendou hup a uz jsme skoro ve 24tt..utika to strasne moooc rychle
no,Majinka je pekne dilo no..ono to nebyo kasicke kreslo,ale koleckove vic?takze to krasne podjelo a najendou jsme byla an zemi.jauvajs..jsou vycurani ti ansi hafani
![]()
a neboj,nebudes tu sama,ja tu budu pord!!i az se malicky narodi-pokazde,kdyz budu mit chvilku,tak tu budu
-to prisaham !!!!!!!! ![]()
jinak o Girlie nic nevim,cekam na zpravu od Findushky ![]()
a co ty,jak se mas?co brisko,uz pomaloucku roste?
![]()
Jani, snad to vyjde aspoň tobě…
![]()
Jako mě to nedali, a to jsem měla bydliště jinde než manžel, v té době to byl ještě přítel ![]()
MillaL píše:
Deníček super!!! Ted jsem ho dolouskala.. Je mi líto, že máte problém s kojením..Jsem zvedavá na sebe, mlezivo ted tece skoro proudem a prý mám na kojení výstavní bradavky, takové vystouplé. Ale me prijde, ze mám prsa na prd, vrátili se mi zpet na 70Am
Jiank já pořád stejně, už mám nahoře 9 kg. Bolesti pořád, stále vetsi a vetsi.. Do toho tvrdnuti bricha a pichani v pochve, sileny.. Bolesti v krizi uz snad ani nevnimam, jak jsem si zvykla.. Dnes mi doktorka rekla, ze kdyz neporodim do prvniho terminu, malou mi vyvolajiNechápu, kazde se zvetsi a me zustaly
![]()
Si tu svoji kozinku ani nechytnu, mala ji bude muset hledat
Tak snad uz jen max týden a půl bolestí..
![]()
millu,vsak oni se ti prsa po porodu nalejou mlickem,uvidis ze ju !!!
jinak-zkousela jsi lehnut si do vany a pustit si teplpou sprchu na brisko?
![]()
ZSissi píše:
nemáš za co,janijen nevím, jestli Ti to bylo k něčemu platné…hlavně musí té vaší známé zdůraznit, že si opravdu bez prostředků! znáš to, psí voči..
tak ja ji neznam,panimamka mi rekl,kdyz prijela z prace ze ji zan podle videni a ze zani zajde-ona pracuje na socialce v jinem okrese,ja spadam pod Teplcie,ona je Litvinovska,ale nevadi,pracuje primo v oddeleni tech davek ci co,tk snad rekne jak mam presne postupovat,zitra vam pisnu jak jsem doapdla,jinka jeste jendou moc dekuji!
![]()
Monny89 píše:
Jani, snad to vyjde aspoň tobě…![]()
Jako mě to nedali, a to jsem měla bydliště jinde než manžel, v té době to byl ještě přítel
nu,uvidim no…ale jak jsem psala Mony-jak to delaji tehulky,ktere otehotni behem studia,bo tesne treba po amturite??z ceho tech 9mesicu tzijou?,to by me zajimalo tedy
![]()
Findushka: no ahojky deny!!!asi jsi endocitala vid?asi nemas moc casik-psala jsem,jak je na tom Ivca-Girlie s TAdeaskem,jak se jim vede a kdyak pujdou domu..nevis o nich neco?? jinak to vase kojeni mi mrzi tedy…tak uvidis jak to bude dal,jestli se malicky rozkoji bo ne,pri nejhorsim hold umela vyziva nu.
![]()
jani Bříško roste no
sice zatím jen trošku, ale stejně mi přijde že je na - od zítra - 11tt dost velké! Doma vyfotím a přidám foto
![]()
nicky88 píše:
jani Bříško roste no![]()
sice zatím jen trošku, ale stejně mi přijde že je na - od zítra - 11tt dost velké! Doma vyfotím a přidám foto
![]()
tak kdyz juknes na moje fotky do alba,tak tam mam take uz od zacatku velke brisko-v tom 12tt skoro vetsi,jak v 16tt,ono ale bylo spis nafoukle nez ze by rostlo…jsi take mozna nafounuta spis..uvidis,ze kolem toho 14-15tt uz zacne mit takovy tehu tvar..mozna pozdeji no.-zalezi jak u koho,dneksa mi jedna zanma posilala fotku z 18tt a je uplne,ale uplne plocha,neuveritelny:)kazdy t ma jinak,ale neboj,briska jako takoveho se dockas,ju a na fotcku se tesim
![]()
Janni.na88 píše:
jinak mi pekne spklaplo teda,jsem si volala na socialku,abych se tzeptala,jak to bude az mi ted prstane vyplaceni podpory a bohuzel nijak,od cerva do zari budu bez penez![]()
![]()
![]()
![]()
to je hezky teda no
![]()
![]()
Jani, ja bych se zkusila zeptat na tu nemocenskou, a taky bych skocila i na tu socialku se zeptat jak je to mozne popripade at ti poradi jak to vyresit(nevim jak u vas ale u nas jsou sikovne pani co mi treba co se tyka porodneho i rodicaku daly dobre rany). Jinak s gyndarkou se na rizikovem domluvit da urcite. ![]()
Monny89 píše:
jani, to ti asi neporadím o tomhle toho moc nevím, ale nevím zda by si gyndr. vzala na triko, že by ti napsala rizikové.. víš co to pro tebe znamená.. žádné vycházky a možná případná kontrola inspekcí![]()
Já jsem celé těhu bez peněz, na pracáku, bez podpory…Takže já se těším na rodičák až porodím
To se nám zvedne měsíční příjem o těch 7.600,– takže tak
Ja to mam stejne no
taky jsem bez koruny ![]()
Lend.u píše:Janni.na88 píše:Leni,dekuji..no,ja jeste pockam,co rekne panimame zitra ta pani z jinej socialky,ktera =primo v tutom oboru vyplaceni davek dela..a pak se podle toho zaridim no..
jinak mi pekne spklaplo teda,jsem si volala na socialku,abych se tzeptala,jak to bude az mi ted prstane vyplaceni podpory a bohuzel nijak,od cerva do zari budu bez penez![]()
![]()
![]()
![]()
to je hezky teda no
![]()
![]()
no a co jinak,jaky byl kurz ?
![]()
Jani, ja bych se zkusila zeptat na tu nemocenskou, a taky bych skocila i na tu socialku se zeptat jak je to mozne popripade at ti poradi jak to vyresit(nevim jak u vas ale u nas jsou sikovne pani co mi treba co se tyka porodneho i rodicaku daly dobre rany). Jinak s gyndarkou se na rizikovem domluvit da urcite.
nikil píše:
janičko..též nevím no nemám stím žádně zkušenosti![]()
já jsem byal od začátku na nemocenské a dostávala jsem 7600 podle toho jaký byl měsíc no a ted jsem přestoupila na mateřskou tkž nadále budu brát peníze dalších půl roku od zaměstnavatele a pak přejdu na 3 letou variantu..
ty to mas nikil nejlepsi ![]()
Lend.u píše:Monny89 píše:Ja to mam stejne no
jani, to ti asi neporadím o tomhle toho moc nevím, ale nevím zda by si gyndr. vzala na triko, že by ti napsala rizikové.. víš co to pro tebe znamená.. žádné vycházky a možná případná kontrola inspekcí![]()
Já jsem celé těhu bez peněz, na pracáku, bez podpory…Takže já se těším na rodičák až porodím
To se nám zvedne měsíční příjem o těch 7.600,– takže tak
taky jsem bez koruny
ty take nemas ani korunu ju?jak je to mozny?no sakra,kde to zijeme?
![]()
Mila, tak jak uz mas nakazane souozit, tak to se teda mas, my to mame porad zakazane
. Neboj Anetka uz bude brzo venku ![]()