Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janni.na88
4.5.11 14:06
ZSissi píše:
Zavolám muži, aby cinknul jeho účetní, třeba bude vědět, jak to je…jen ještě dotaz, jak dlouho před tím si byla zamestnaná?

byla jsme zamestnana zhruba rok a pul no.. ochranna lhuta mi skonci drive,nez nastoupim na materskou,takze se muzu rozloucit s trieltou variantou-jedine je teda moznost aby to vza na sebe pritel mýuj a pak to prepsal na me…no,ale me jde o to,ze ted dostanu posledni podporu a pak jako budu bez jedine koruny az do zari:(((( takze vsechno potahne uj pritel no,to je teda hrozne :cert: :cert: :zed: :zed: :zed: jinak moc dekuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
765
4.5.11 14:07

Tak bohužel, Jani, když si na pracáku a hodíš se marod, tak nic nedostaneš…ale říkal můj, že bys to mohla zkusit na sociálce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.5.11 14:08
ZSissi píše:
Zavolám muži, aby cinknul jeho účetní, třeba bude vědět, jak to je…jen ještě dotaz, jak dlouho před tím si byla zamestnaná?

byla jsem rok a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 14:09
ZSissi píše:
Tak bohužel, Jani, když si na pracáku a hodíš se marod, tak nic nedostaneš…ale říkal můj, že bys to mohla zkusit na sociálce

ja to myslel Sisi tak,jako ze sjem jeste v ochrnnne lhute,takze teopreticky,kdyz bych zacala marodit,tak ybch amrodila jeste na byvaleho zamestnavatele,nebo ne??? no prave ze na socialku jsem si volala a tam mi rekla,ze po skonceni vyplaceni podpory z ropacaku budu bez koruny a pk az rodicak nu…ale na tu enmocenskou sem se ji enptala,na to jsem nesebrala odvahu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13843
4.5.11 14:09

omlouvám se ale to bylo mířeno na janičku sorry :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 14:10
Janni.na88 píše:
Monny89 píše:
jani, to ti asi neporadím o tomhle toho moc nevím, ale nevím zda by si gyndr. vzala na triko, že by ti napsala rizikové.. víš co to pro tebe znamená.. žádné vycházky a možná případná kontrola inspekcí :pocitac: :nevim:
Já jsem celé těhu bez peněz, na pracáku, bez podpory… :nevim: Takže já se těším na rodičák až porodím :dance: To se nám zvedne měsíční příjem o těch 7.600,– takže tak :kytka:
ach joo :zed: :zed: :zed: ja sjem tak pitoma,ze jsme davala tu vypoved… :cert: :cert: :cert: :cert:

Proč jsi dávala výpověď???? Kdyby jsi zůstala, tak to máš v pohodě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 14:11

Jani, pokud jsi dala výpověď tak na nemocenskou nárok nemáš.. teď jsi normálně na UP ne? To jsi na tom jako já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 14:12
Monny89 píše:
Janni.na88 píše:
Monny89 píše:
jani, to ti asi neporadím o tomhle toho moc nevím, ale nevím zda by si gyndr. vzala na triko, že by ti napsala rizikové.. víš co to pro tebe znamená.. žádné vycházky a možná případná kontrola inspekcí :pocitac: :nevim:
Já jsem celé těhu bez peněz, na pracáku, bez podpory… :nevim: Takže já se těším na rodičák až porodím :dance: To se nám zvedne měsíční příjem o těch 7.600,– takže tak :kytka:
ach joo :zed: :zed: :zed: ja sjem tak pitoma,ze jsme davala tu vypoved… :cert: :cert: :cert: :cert:
Proč jsi dávala výpověď???? Kdyby jsi zůstala, tak to máš v pohodě… :nevim:

pracovala jsem v Proluxu,jestli ti to enco rika..ta prace me bavila celkem,ptz sjem komunikativni a moje rpace byla o jednani s klienty..ale ten kolektiov stal za h..o,nelibilo s emi tam…proto jsme odesla..no,ja vim,bylo to ode me prinejmensim nezodpovedne,ptz jsem uz v tej dobe vedela,ze s e snazime o miminko nu,alenedalos e tam vydrzet :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
4.5.11 14:14
Monny89 píše:
Jani, pokud jsi dala výpověď tak na nemocenskou nárok nemáš.. teď jsi normálně na UP ne? To jsi na tom jako já :nevim:

noo,ja prave myslela,ze ju,kdyz jsme jeste v ochtranne lhute,ale asi tedy ne no..no,tak to je pekny no teda,budu 3mesice bez penizku :pocitac: :pocitac: chudak pritel se udre :cert: mi je divny,ze ani ta socialka nam nezaopatrenym tehulkjam nejak nepomuze vid? :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
765
4.5.11 14:14
Janni.na88 píše:
ZSissi píše:
ja to myslel Sisi tak,jako ze sjem jeste v ochrnnne lhute,takze teopreticky,kdyz bych zacala marodit,tak ybch amrodila jeste na byvaleho zamestnavatele,nebo ne??? no prave ze na socialku jsem si volala a tam mi rekla,ze po skonceni vyplaceni podpory z ropacaku budu bez koruny a pk az rodicak nu…ale na tu enmocenskou sem se ji enptala,na to jsem nesebrala odvahu :nevim:

tak teď v tom mám guláš…jak dlouho pobíráš podporu z pracáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 14:16
ZSissi píše:
Janni.na88 píše:
ZSissi píše:
ja to myslel Sisi tak,jako ze sjem jeste v ochrnnne lhute,takze teopreticky,kdyz bych zacala marodit,tak ybch amrodila jeste na byvaleho zamestnavatele,nebo ne??? no prave ze na socialku jsem si volala a tam mi rekla,ze po skonceni vyplaceni podpory z ropacaku budu bez koruny a pk az rodicak nu…ale na tu enmocenskou sem se ji enptala,na to jsem nesebrala odvahu :nevim:
tak teď v tom mám guláš…jak dlouho pobíráš podporu z pracáku?

narok na podporu je 5mesicu,ja ji mam priznanou do kvetna.. :-?

Příspěvek upraven 04.05.11 v 14:16

• Citovat
  • Upravit
765
4.5.11 14:16
nikil píše:
omlouvám se ale to bylo mířeno na janičku sorry :-( :-(

jasan :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
4.5.11 14:17

Ahojky holky, dnes jsem byla svoji Gyn.Dr. odevzdat papir z porodnice o hospitalizaci, ptala se me jak mi je, rikala jsem, ze poslove jsou porad, nekdy i po 10 minutach a pak zase delsi cas mezi nima. Rikala, ze bych mela uz porodit, mame hodne soulozit a kdyz ani to nepomuze kolem prvního termínu (15.5.) mi ji vyvolaji. Takze uz max. tyden a par dni bolesti.. I kdyz se vyvolaneho porodu silene bojim, pry boli jednou tak, tak uz bych brala i ten vyvolanej..

Janni: Krasné bříško

Já také uklízím jen tak průběžně, tak 2× v týdnu vyluxovat a vytřít, prádlo peru tak 3-4 pračky za týden, nádobí myji každý den, někdy i víckrát za den, prach tak 1-2× týdně, žehlení hned po uschnutí prádla, koupelna a záchod tak podle potřeby cca 1 za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 14:17

Jani, neznám tu firmu :nevim: No jako je to šílený, já jsem taky byla na sociálce a nedali mi ani korunu.. tak říkám z čeho mám žít a kupovat výbavičku atd 8-o :nevim:
A oni mi řekli, že to je nezajímá 8-o Tak říkám, že těhu na UP, nemám nárok na žádný dávky… ne prostě je to nezajímá :nevim: :nevim: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Takže celé těhu všechno táhne chudák manžel z jednoho platu.. který neni nic moc.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
4.5.11 14:18

to je divné, že Ti řekla, že Ti nic nedají na té sociálce… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie