Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
4.5.11 13:08
ZSissi píše:
myslite, že ten monitor dechu je potřeba?
my ho ještě nekoupili, máme to plánu, ale jak si teď psala, Mony…není to zbytečné? když budu mít mimčo ze začátku u postele…

já ho nekupuju… budu si ho půjčovat v porodnici, ale to pouze v tom případě že budou nějaké komplikace… pro mě je to zbytečné, stejně budu z malýho tak vysraná, že s ním budu nonstop :-P
A i když plánujeme druhé mimi, tak za ty dva roky ten monitor už nebude ani v záruce stejně.. a budou jiné nové vymoženosti.. :nevim: hele přežili jsme to bez monitoru doteď, přežijeme to i nadále… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
4.5.11 13:09
Monny89 píše:
ZSissi píše:
my ho ještě nekoupili, máme to plánu, ale jak si teď psala, Mony…není to zbytečné? když budu mít mimčo ze začátku u postele…
já ho nekupuju… budu si ho půjčovat v porodnici, ale to pouze v tom případě že budou nějaké komplikace… pro mě je to zbytečné, stejně budu z malýho tak vysraná, že s ním budu nonstop :-P
A i když plánujeme druhé mimi, tak za ty dva roky ten monitor už nebude ani v záruce stejně.. a budou jiné nové vymoženosti.. :nevim: hele přežili jsme to bez monitoru doteď, přežijeme to i nadále… :nevim:

když tak nad tím přemýšlím, tak jsem stejného názoru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 13:10
Janni.na88 píše:
Monny89 píše:
Jani, je to tak.. podívej se na to - cikáni nemají na jídlo, na monitor dechu atd a jejich děti žijou.. a my normální lidi, to všechno máme a naše děti jsou akorát nemocní a umírají :cry: Když to napíšu takhle hnusně.. :oops:
Jsou to všechno akorát dementní reklamní tahy, jak vydělat na nevinejch dětech… a rodiče („blbý rodiče“) na to skáčou a kupují i to co nepotřebují… Jako je to tak.. Když se na to člověk podívá z druhé stránky tak to vidí… :roll: Na co miminko potřebuje drahý kočárek? Na co potřebuje drahé oblečky? Na co potřebuje drahé lahvičky a sterilizátory? Atd atd atd..... :nevim: :nevim: :nevim:
presne tak, vsak drive se deti rodili na polich pri hrabani sena,bo oddelavani brambor a jak byli zdravi…vseho moc skodi a ja osobne zastavam nazor,ze drahe kocarky jou uplna zbytecnst a FRAJERINA,nic jineho,…nerikam davat dite do nejakeho kocarku,ktery skoro ani enjezdi a tak..je jasne,ze kaztda maminka chce pro sve miminko jen to nejlepsi,nejhezsi atd..ale dneska se daji kouit i kocarky napriklad okolo 3tis a jsou take hezjke..to s tejne s obleckama,na co kupovat miminkum same zanckove obelceni drahe,kdyz z toho stejnak do mesice vyrostou???nerikam kupovat obelcky miminkum u ietnamcu,ale napriklad v CaC se da krasne nakouit na miminka,bo v tescku take…je to jen o tom si uvedomit priority ,coz dneska bohuzel spousta lidi neumi no :nevim: :nevim: :nevim:

Přesně tak, nechávají se ovlivňovat dobou, a bojí se toho, že když budou mít něco ze sekáče že nebudou IN.. ale tak jako sorry, pro mě je důležité aby moje dítě bylo zdravé a ne aby mělo všechno luxusní a nejlepší.. :roll: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 13:11
ZSissi píše:

Zsisi…tak ten monitor dechu urcite neni k zahozeni,ale zalezi na kazdem,jaky na to ma nazor a pohled nu..mam spoustu kamaradek,ketere jej nemely a miminka zijou a prospivaji… ja ho teda pro maleho mam pripraveny,ale jen diky tomu,ze jsme jej dostaklli od kamarada anseho,ktery hío ma jen jendou pouzity-po sve holcicce..kdybychom ho od nej nedostali,tak ho nekouime,ptz by to pro ans bylo dost penizku…jsem rada ze ho mama,ptz vim,ze takhkle se nebudu muset bat v nci usnout..ale kdybychom ho nemeli,tak bychom ho nemeli no..vska visco,o sve deti se bojime od zacatku tehu az do konce zivota..to je normalni..a kdyz se enco mam stat tak se to stane bohuzel a clovek ani mionitor dechu tomu enzabrani…nehlede na to,ze vim o spousty pripadech,kdy miminko prestalo dychat miímo postylku(vetsina maminek si spojuje syndro nahleho umrti s noci,kdy miminko spi,),ale ja vim o spousty jnych pripadech-kdy miminka prestaly dychat pri krmnei,koupani,pri hrani si atd tad…takze jak jsem uz spala..o miminka se budeme bat porad a vzdycky :palec:

• Citovat
  • Upravit
36544
4.5.11 13:12

Jako jsou to všechno jenom reklamní tahy.. Ale toť můj osobní názor, každý ať si utrácí jak chce když na to má a dělá mu to dobře… :kytka: :mrgreen:
Já to beru tak, že jsem spokojená i s tím co mám, a nemám potřebu si něco dokazovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.5.11 13:13
Monny89 píše:
Jako jsou to všechno jenom reklamní tahy.. Ale toť můj osobní názor, každý ať si utrácí jak chce když na to má a dělá mu to dobře… :kytka: :mrgreen:
Já to beru tak, že jsem spokojená i s tím co mám, a nemám potřebu si něco dokazovat :kytka:

přesně hezky si to napsala :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 13:13
Janni.na88 píše:
ZSissi píše:
Zsisi…tak ten monitor dechu urcite neni k zahozeni,ale zalezi na kazdem,jaky na to ma nazor a pohled nu..mam spoustu kamaradek,ketere jej nemely a miminka zijou a prospivaji… ja ho teda pro maleho mam pripraveny,ale jen diky tomu,ze jsme jej dostaklli od kamarada anseho,ktery hío ma jen jendou pouzity-po sve holcicce..kdybychom ho od nej nedostali,tak ho nekouime,ptz by to pro ans bylo dost penizku…jsem rada ze ho mama,ptz vim,ze takhkle se nebudu muset bat v nci usnout..ale kdybychom ho nemeli,tak bychom ho nemeli no..vska visco,o sve deti se bojime od zacatku tehu az do konce zivota..to je normalni..a kdyz se enco mam stat tak se to stane bohuzel a clovek ani mionitor dechu tomu enzabrani…nehlede na to,ze vim o spousty pripadech,kdy miminko prestalo dychat miímo postylku(vetsina maminek si spojuje syndro nahleho umrti s noci,kdy miminko spi,),ale ja vim o spousty jnych pripadech-kdy miminka prestaly dychat pri krmnei,koupani,pri hrani si atd tad…takze jak jsem uz spala..o miminka se budeme bat porad a vzdycky :palec:

přesně tak - Monitor dechu ti stejně miminko nezachrání.. :nevim: Monitor dechu není doktor.. bohužel, ale je to tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 13:14
Monny89 píše:
Janni.na88 píše:
Monny89 píše:
Jani, je to tak.. podívej se na to - cikáni nemají na jídlo, na monitor dechu atd a jejich děti žijou.. a my normální lidi, to všechno máme a naše děti jsou akorát nemocní a umírají :cry: Když to napíšu takhle hnusně.. :oops:
Jsou to všechno akorát dementní reklamní tahy, jak vydělat na nevinejch dětech… a rodiče („blbý rodiče“) na to skáčou a kupují i to co nepotřebují… Jako je to tak.. Když se na to člověk podívá z druhé stránky tak to vidí… :roll: Na co miminko potřebuje drahý kočárek? Na co potřebuje drahé oblečky? Na co potřebuje drahé lahvičky a sterilizátory? Atd atd atd..... :nevim: :nevim: :nevim:
presne tak, vsak drive se deti rodili na polich pri hrabani sena,bo oddelavani brambor a jak byli zdravi…vseho moc skodi a ja osobne zastavam nazor,ze drahe kocarky jou uplna zbytecnst a FRAJERINA,nic jineho,…nerikam davat dite do nejakeho kocarku,ktery skoro ani enjezdi a tak..je jasne,ze kaztda maminka chce pro sve miminko jen to nejlepsi,nejhezsi atd..ale dneska se daji kouit i kocarky napriklad okolo 3tis a jsou take hezjke..to s tejne s obleckama,na co kupovat miminkum same zanckove obelceni drahe,kdyz z toho stejnak do mesice vyrostou???nerikam kupovat obelcky miminkum u ietnamcu,ale napriklad v CaC se da krasne nakouit na miminka,bo v tescku take…je to jen o tom si uvedomit priority ,coz dneska bohuzel spousta lidi neumi no :nevim: :nevim: :nevim:
Přesně tak, nechávají se ovlivňovat dobou, a bojí se toho, že když budou mít něco ze sekáče že nebudou IN.. ale tak jako sorry, pro mě je důležité aby moje dítě bylo zdravé a ne aby mělo všechno luxusní a nejlepší.. :roll: :palec:

presne takzdravi je mnohem dulezitejsi,nez nejnovejsi obelcek anpr.od Nike atd tad.. za epnize si clovek zdravi nekoupi :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1918
4.5.11 13:15

?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
Lend.u píše:
A jak uz ho mam vytvoreny tak jak si ho dam sem? 8-o
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
765

Janimáš určitě pravdu :palec: …co se má stát, se stane, tomu já věřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 13:16
Janni.na88 píše:
Lend.u píše:
Janni.na88 píše:
Lend.u píše:
Janni.na88 píše:
spadla jsem z kresla :cry: :cert: :cert: :cert: :cert: rovnou na prdel..aaaaau..no ja mam den dneska,snad se Tomasek v brisku moc nelekl :cert: :cert: :think:
Jani, vis jak je to nebezpecne?Musis opatrne :hug:
to rekni tomu mymu mazlikovi chlupatymu,zlobivymu Lení :lol: no,reknu ti,ze jsme se lekla teda pekne,spadla jsem hjak hruska ze stromu :zed: :zed: :zed:
ja vim jake to je. I kdyz nase Sara vypada na prcka(to taky je), ale vytlacit me umi i z postele. Pokud jsem nebyla tehu tak jsem ji vzdycky jenom domlouvala, tedka se nedam, normalne do ni strcim a odsunu ji, jinak by me taky shodila… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Leni,jsi me rozeslmala,ja si predtavuju toho drobecka Sarinku,jak te talci z postele :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To by ses divila, je to potvora, natahuje packy a dela to tak nenapadne ze si ani nevsimnes jak te kousek po kousku posouva k okraji :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 13:16
Lend.u píše: ?
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 13:17
Lend.u píše:
Janni.na88 píše:
Lend.u píše:
Janni.na88 píše:
Lend.u píše:
Janni.na88 píše:
spadla jsem z kresla :cry: :cert: :cert: :cert: :cert: rovnou na prdel..aaaaau..no ja mam den dneska,snad se Tomasek v brisku moc nelekl :cert: :cert: :think:
Jani, vis jak je to nebezpecne?Musis opatrne :hug:
to rekni tomu mymu mazlikovi chlupatymu,zlobivymu Lení :lol: no,reknu ti,ze jsme se lekla teda pekne,spadla jsem hjak hruska ze stromu :zed: :zed: :zed:
ja vim jake to je. I kdyz nase Sara vypada na prcka(to taky je), ale vytlacit me umi i z postele. Pokud jsem nebyla tehu tak jsem ji vzdycky jenom domlouvala, tedka se nedam, normalne do ni strcim a odsunu ji, jinak by me taky shodila… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Leni,jsi me rozeslmala,ja si predtavuju toho drobecka Sarinku,jak te talci z postele :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To by ses divila, je to potvora, natahuje packy a dela to tak nenapadne ze si ani nevsimnes jak te kousek po kousku posouva k okraji :cert:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: M|ajinka ted lezi a ani se nehne chudinka..se boji,abych ji zase nevynadala asi:))) :mrgreen: a zazerava jak stary drevorubec :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13843
4.5.11 13:17
Lend.u píše: ?

krásný metřík :lol: :lol: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie