Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13843
4.5.11 12:33
Monny89 píše: úklid - já dělám úklid jednou za týden - vyluxovat, umýt wc, koupelnu, kuchyň, setřít prach.. nádobí myju denně… :think:
Peru tak jednou, dvakrát za týden :nevim:

já vytírám a ulízím koupely do týdne 3 týdně celý dům utírám prach též 3 týdně myji nádobí každý den a peru podle toho kolik máme našpiněno ale za týden je to tak okolo 6 praček :-( nědy i více no podle tho jak je zmazaný přítel z práce :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 12:33
nikil píše:
mám mega tvrdé bříško a opět píchání v pochvě :-( :-(

Nikil, davej na sebe pozor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 12:34
Janni.na88 píše:
spadla jsem z kresla :cry: :cert: :cert: :cert: :cert: rovnou na prdel..aaaaau..no ja mam den dneska,snad se Tomasek v brisku moc nelekl :cert: :cert: :think:

Jani, vis jak je to nebezpecne?Musis opatrne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 12:36
Janni.na88 píše:
Lend.u píše:
Janni.na88 píše:
Lení,nechces si dat k sobe take metrik????at mame na ocich jak jste s Elinkou daleko :)))) :oops: :oops: :oops: :hug: :hug: :kytka:
Kdybych vedela jak se dava do profilu uz ho tam mam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Monča ti uz poslala navod :huban: :huban: :huban: kdyz enbudes evdet co a jak,tak pisni a my ti poradime :palec: :palec: :palec:

jooo?A a kde ja jsem to nejak asi prehlidla, nebo jsem slepa ale nevidim navod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
Lend.u píše:
nikil píše:
mám mega tvrdé bříško a opět píchání v pochvě :-( :-(
Nikil, davej na sebe pozor :hug:

dnes už nic dělat nebudu jen tu buchtu a to zvládnu…určitě je to tím jak se moc přemahám a tak ale já nevydržím jen odpočívat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
nikil píše:
Monny89 píše: úklid - já dělám úklid jednou za týden - vyluxovat, umýt wc, koupelnu, kuchyň, setřít prach.. nádobí myju denně… :think:
Peru tak jednou, dvakrát za týden :nevim:
já vytírám a ulízím koupely do týdne 3 týdně celý dům utírám prach též 3 týdně myji nádobí každý den a peru podle toho kolik máme našpiněno ale za týden je to tak okolo 6 praček :-( nědy i více no podle tho jak je zmazaný přítel z práce :cry:

bože proč tak často 8-o to tam budete mít extrémně přehnaně sterilní.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 12:37

Leni - tady máš znovu ten odkaz kde je to vysvětleno https://www.emimino.cz/…etrik-69453/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
4.5.11 12:38

Ahoj holky, tak jsem zdárně po zdravém obědě (zeleninové rizoto)a jdu se pustit do těch mini zákusků, co jsem si dopoledne koupila v městě :-)já jsem teda lempl na úklid, utírám prach tak dvakrát týdně (ne všude), koupelnu jednou za 14dní :oops: , nádobí meju každý den, a spíš teda vysávám, než vytírám…dle potřeby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 12:39
nikil píše:
Janni.na88 píše:
nikil píše:
Janni.na88 píše:
spadla jsem z kresla :cry: :cert: :cert: :cert: :cert: rovnou na prdel..aaaaau..no ja mam den dneska,snad se Tomasek v brisku moc nelekl :cert: :cert: :think:
holka holka co to ????snad sis neublížela ještě že máme prdku :mrgreen: :mrgreen:
o prosimte,sedim u Pc na koleckovem kresle-pritel mi jej privezl ,kdyz delal u pravniku meloucha-uz jej nechteli..to kreslo je strasne pohodlne,coz zjistila i nase majinka a je zvykla sedet u Pc semnou,takze si lehne za me a ja sedim na krajicku..jenze ona se tak roztahla,ze me proste SPROSTE vystrcila a ja nez jsem stacila zareagovat tak jsme sedela na prdeli,byla to slupka teda,au au,ted mi boli prdka,and tam nebude modruina :mrgreen: ale maly me zacal kopat ,krasne ho citim..takze ho to asi vzbudilo :mrgreen: takze je snad v poradku :think:
Tomášek je v pořádku směje se mamince :mrgreen: :mrgreen:

jsme se tak strasne lekla,ze jsme Majine tak vynadala,svihla ji pres zadek a vyhodila ji z kresla s tim,at si jde lehnout na postel..chudinka na me taki kouakla smutne,nu,ale sla si lehnout na psotel..ale pak prisla,zacala knucet a prosit,abych ju za sebe psutila..je to moje zalticko nu,mi ji bylo lito,jak jsme na ni vyjela,ale ja sjem se strasne lekla.. :think: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
36544
4.5.11 12:39
ZSissi píše:
Ahoj holky, tak jsem zdárně po zdravém obědě (zeleninové rizoto)a jdu se pustit do těch mini zákusků, co jsem si dopoledne koupila v městě :-)já jsem teda lempl na úklid, utírám prach tak dvakrát týdně (ne všude), koupelnu jednou za 14dní :oops: , nádobí meju každý den, a spíš teda vysávám, než vytírám…dle potřeby…

nejsi prase, takhle to je úplně normální, ono není moc zdravé pro miminko sterilní prostředí.. pak mají alergie a jsou nemocné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 12:40
Lend.u píše:
Janni.na88 píše:
Jani, vis jak je to nebezpecne?Musis opatrne :hug:

to rekni tomu mymu mazlikovi chlupatymu,zlobivymu Lení :lol: no,reknu ti,ze jsme se lekla teda pekne,spadla jsem hjak hruska ze stromu :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
13843
4.5.11 12:41

monny

nemáme :mrgreen: :mrgreen: prostě jsem magor na uklízení :mrgreen: :mrgreen: ale ono mě to brzy přejde nebudu mít na to čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 12:41
ZSissi píše:

ahojky Sisi :mavam: :mavam: :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13843
4.5.11 12:42
ZSissi píše:

nejsi nemusíš za to stydět..ze mě si neber vůbec příklad já uklid moc hrotím..moc to stím přeháním a tak no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 12:42
Monny89 píše:
ZSissi píše:
nejsi prase, takhle to je úplně normální, ono není moc zdravé pro miminko sterilní prostředí.. pak mají alergie a jsou nemocné :nevim:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: jsme stejneho nazoru :palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí