Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Monny89 píše:
já jsem říkala, že kurzy jsou úplně na hovno![]()
![]()
Ja mam stejne vsechno nactene. Ale mam to zadarmo, a pokud chci doprovod k porodu tak v tech prednaskach je zahrnuta jedna s doprovodem k porodu, ktera je povinna a kdyz neni ten kurz takhle hromadne tak se plati. Tak tam budu chodit no, je to spojene i s cvicenim,tak udelam i neco pro sebe ![]()
Já jsem se Smigii v kontaktu na FB, ale teda neznám ji tady od vás z diskuze, ale nějak přes SZ jsme se sťukly v lednu nebo kdy
![]()
Janni.na88 píše:
Lení,nechces si dat k sobe take metrik????at mame na ocich jak jste s Elinkou daleko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kdybych vedela jak se dava do profilu uz ho tam mam
![]()
Lend.u píše:Monny89 píše:Ja mam stejne vsechno nactene. Ale mam to zadarmo, a pokud chci doprovod k porodu tak v tech prednaskach je zahrnuta jedna s doprovodem k porodu, ktera je povinna a kdyz neni ten kurz takhle hromadne tak se plati. Tak tam budu chodit no, je to spojene i s cvicenim,tak udelam i neco pro sebe
já jsem říkala, že kurzy jsou úplně na hovno![]()
![]()
Však jasně, a koukám že tam neříkají všechno
Jinak co se týká kurzů, stejně se ti u porodu všechno vypaří ![]()
Lend.u píše:Janni.na88 píše:Kdybych vedela jak se dava do profilu uz ho tam mam
Lení,nechces si dat k sobe take metrik????at mame na ocich jak jste s Elinkou daleko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tady jsem psala návod https://www.emimino.cz/…etrik-69453/
![]()
Lend.u píše:nikil píše:Verim tomu ze ty ten bordel nebudes mit ani tak. ud rada ze jsi to nikdy nevidela u rodicu meho manzela. Moje mamina jak tam byla na navsteve tak to nechapala…vsechno se jim vali po zemi, barak nemaji ani poradne dodelany takove dokoncovacky delaji uz 20 let podle toho jak je cas a ten neni nikdy. Nadobi umyvaji nekdy i jednou za tri dny, vsude plno obleceni a zbytecnosti…pradlo visi i 4 dny nez ho nekdo posbira…hruza. To je bordel…
já to vím že pak na to nebude čas a taky vím že až příjedu z porodky že tu mega bordel ale musím to nák přežít njn nebudu tak často uklízet elenka je přednějšíí ale když bude chvilka tak si vše budu dělat postupně ..právě ted eště můžu tak proč te nevyužít![]()
horčí to bude až nebudu moc to tu bude maga bordel.
jezis,to tedy nechapu,nadobi jendou za 3dny?no teda tfuuuj…ja kazdy den mvytiram,nadobi myji hendka,aby se mi nehromadilo ve drzu-takze pruubezne cely den … ..nu a vysavani to mam tak jendou za tyden,nekdy dvakrat a prach tak trikrat do tydne..tak kazdy ma svuj system,to je jasny,ale tuto je tedy moc
![]()
nikil píše:
mám mega tvrdé bříško a opět píchání v pochvě![]()
Elenka uz ťuká…
verimze je to neprijemny .ale musis to vydrezt zlato
![]()
úklid - já dělám úklid jednou za týden - vyluxovat, umýt wc, koupelnu, kuchyň, setřít prach.. nádobí myju denně… ![]()
Peru tak jednou, dvakrát za týden ![]()
nikil píše:Janni.na88 píše:holka holka co to ????snad sis neublížela ještě že máme prdku
spadla jsem z kresla![]()
![]()
![]()
![]()
rovnou na prdel..aaaaau..no ja mam den dneska,snad se Tomasek v brisku moc nelekl
![]()
![]()
![]()
o prosimte,sedim u Pc na koleckovem kresle-pritel mi jej privezl ,kdyz delal u pravniku meloucha-uz jej nechteli..to kreslo je strasne pohodlne,coz zjistila i nase majinka a je zvykla sedet u Pc semnou,takze si lehne za me a ja sedim na krajicku..jenze ona se tak roztahla,ze me proste SPROSTE vystrcila a ja nez jsem stacila zareagovat tak jsme sedela na prdeli,byla to slupka teda,au au,ted mi boli prdka,and tam nebude modruina
ale maly me zacal kopat ,krasne ho citim..takze ho to asi vzbudilo
takze je snad v poradku ![]()
Monny89 píše:
Já jsem se Smigii v kontaktu na FB, ale teda neznám ji tady od vás z diskuze, ale nějak přes SZ jsme se sťukly v lednu nebo kdy![]()
![]()
tak jasny,to ja take na FB jsme s holkama v kontaktu…))s tema,co sem uz enchodi)..ale tak uz to enni ono nu ![]()
Lend.u píše:Janni.na88 píše:Kdybych vedela jak se dava do profilu uz ho tam mam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Monča ti uz poslala navod
kdyz enbudes evdet co a jak,tak pisni a my ti poradime
![]()
Janni.na88 píše:Monny89 píše:tak jasny,to ja take na FB jsme s holkama v kontaktu…))s tema,co sem uz enchodi)..ale tak uz to enni ono nu
Já jsem se Smigii v kontaktu na FB, ale teda neznám ji tady od vás z diskuze, ale nějak přes SZ jsme se sťukly v lednu nebo kdy![]()
![]()
já vím nu… ![]()
Janni.na88 píše:nikil píše:Elenka uz ťuká…
mám mega tvrdé bříško a opět píchání v pochvě![]()
verimze je to neprijemny .ale musis to vydrezt zlato
![]()
no příjde mi že si ze mě dělá prdelky
![]()
Janni.na88 píše:nikil píše:o prosimte,sedim u Pc na koleckovem kresle-pritel mi jej privezl ,kdyz delal u pravniku meloucha-uz jej nechteli..to kreslo je strasne pohodlne,coz zjistila i nase majinka a je zvykla sedet u Pc semnou,takze si lehne za me a ja sedim na krajicku..jenze ona se tak roztahla,ze me proste SPROSTE vystrcila a ja nez jsem stacila zareagovat tak jsme sedela na prdeli,byla to slupka teda,au au,ted mi boli prdka,and tam nebude modruinaJanni.na88 píše:holka holka co to ????snad sis neublížela ještě že máme prdku
spadla jsem z kresla![]()
![]()
![]()
![]()
rovnou na prdel..aaaaau..no ja mam den dneska,snad se Tomasek v brisku moc nelekl
![]()
![]()
![]()
ale maly me zacal kopat ,krasne ho citim..takze ho to asi vzbudilo
takze je snad v poradku
Tomášek je v pořádku směje se mamince
![]()