Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1918
4.5.11 12:15
Monny89 píše:
já jsem říkala, že kurzy jsou úplně na hovno :roll: :-D :-D

Ja mam stejne vsechno nactene. Ale mam to zadarmo, a pokud chci doprovod k porodu tak v tech prednaskach je zahrnuta jedna s doprovodem k porodu, ktera je povinna a kdyz neni ten kurz takhle hromadne tak se plati. Tak tam budu chodit no, je to spojene i s cvicenim,tak udelam i neco pro sebe :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 12:15

Já jsem se Smigii v kontaktu na FB, ale teda neznám ji tady od vás z diskuze, ale nějak přes SZ jsme se sťukly v lednu nebo kdy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 12:16
Janni.na88 píše:
Lení,nechces si dat k sobe take metrik????at mame na ocich jak jste s Elinkou daleko :)))) :oops: :oops: :oops: :hug: :hug: :kytka:

Kdybych vedela jak se dava do profilu uz ho tam mam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 12:16
Lend.u píše:
Monny89 píše:
já jsem říkala, že kurzy jsou úplně na hovno :roll: :-D :-D
Ja mam stejne vsechno nactene. Ale mam to zadarmo, a pokud chci doprovod k porodu tak v tech prednaskach je zahrnuta jedna s doprovodem k porodu, ktera je povinna a kdyz neni ten kurz takhle hromadne tak se plati. Tak tam budu chodit no, je to spojene i s cvicenim,tak udelam i neco pro sebe :dance:

Však jasně, a koukám že tam neříkají všechno :nevim: Jinak co se týká kurzů, stejně se ti u porodu všechno vypaří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 12:18
Lend.u píše:
Janni.na88 píše:
Lení,nechces si dat k sobe take metrik????at mame na ocich jak jste s Elinkou daleko :)))) :oops: :oops: :oops: :hug: :hug: :kytka:
Kdybych vedela jak se dava do profilu uz ho tam mam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tady jsem psala návod https://www.emimino.cz/…etrik-69453/ :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 12:21
Lend.u píše:
nikil píše:
já to vím že pak na to nebude čas a taky vím že až příjedu z porodky že tu mega bordel ale musím to nák přežít njn nebudu tak často uklízet elenka je přednějšíí ale když bude chvilka tak si vše budu dělat postupně ..právě ted eště můžu tak proč te nevyužít :mrgreen: :mrgreen: horčí to bude až nebudu moc to tu bude maga bordel.
Verim tomu ze ty ten bordel nebudes mit ani tak. ud rada ze jsi to nikdy nevidela u rodicu meho manzela. Moje mamina jak tam byla na navsteve tak to nechapala…vsechno se jim vali po zemi, barak nemaji ani poradne dodelany takove dokoncovacky delaji uz 20 let podle toho jak je cas a ten neni nikdy. Nadobi umyvaji nekdy i jednou za tri dny, vsude plno obleceni a zbytecnosti…pradlo visi i 4 dny nez ho nekdo posbira…hruza. To je bordel… :wink:

jezis,to tedy nechapu,nadobi jendou za 3dny?no teda tfuuuj…ja kazdy den mvytiram,nadobi myji hendka,aby se mi nehromadilo ve drzu-takze pruubezne cely den … ..nu a vysavani to mam tak jendou za tyden,nekdy dvakrat a prach tak trikrat do tydne..tak kazdy ma svuj system,to je jasny,ale tuto je tedy moc :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
4.5.11 12:22
nikil píše:
mám mega tvrdé bříško a opět píchání v pochvě :-( :-(

Elenka uz ťuká… :lol: verimze je to neprijemny .ale musis to vydrezt zlato :huban: :huban:

• Citovat
  • Upravit
36544
4.5.11 12:22

úklid - já dělám úklid jednou za týden - vyluxovat, umýt wc, koupelnu, kuchyň, setřít prach.. nádobí myju denně… :think:
Peru tak jednou, dvakrát za týden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 12:23
nikil píše:
neboj já se na vás nevykašlu :-) :-)
:hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
Janni.na88
4.5.11 12:25
nikil píše:
Janni.na88 píše:
spadla jsem z kresla :cry: :cert: :cert: :cert: :cert: rovnou na prdel..aaaaau..no ja mam den dneska,snad se Tomasek v brisku moc nelekl :cert: :cert: :think:
holka holka co to ????snad sis neublížela ještě že máme prdku :mrgreen: :mrgreen:

o prosimte,sedim u Pc na koleckovem kresle-pritel mi jej privezl ,kdyz delal u pravniku meloucha-uz jej nechteli..to kreslo je strasne pohodlne,coz zjistila i nase majinka a je zvykla sedet u Pc semnou,takze si lehne za me a ja sedim na krajicku..jenze ona se tak roztahla,ze me proste SPROSTE vystrcila a ja nez jsem stacila zareagovat tak jsme sedela na prdeli,byla to slupka teda,au au,ted mi boli prdka,and tam nebude modruina :mrgreen: ale maly me zacal kopat ,krasne ho citim..takze ho to asi vzbudilo :mrgreen: takze je snad v poradku :think:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
4.5.11 12:26
Monny89 píše:
Já jsem se Smigii v kontaktu na FB, ale teda neznám ji tady od vás z diskuze, ale nějak přes SZ jsme se sťukly v lednu nebo kdy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak jasny,to ja take na FB jsme s holkama v kontaktu…))s tema,co sem uz enchodi)..ale tak uz to enni ono nu :think:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
4.5.11 12:28
Lend.u píše:
Janni.na88 píše:
Kdybych vedela jak se dava do profilu uz ho tam mam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Monča ti uz poslala navod :huban: :huban: :huban: kdyz enbudes evdet co a jak,tak pisni a my ti poradime :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
36544
4.5.11 12:30
Janni.na88 píše:
Monny89 píše:
Já jsem se Smigii v kontaktu na FB, ale teda neznám ji tady od vás z diskuze, ale nějak přes SZ jsme se sťukly v lednu nebo kdy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak jasny,to ja take na FB jsme s holkama v kontaktu…))s tema,co sem uz enchodi)..ale tak uz to enni ono nu :think:

já vím nu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.5.11 12:30
Janni.na88 píše:
nikil píše:
mám mega tvrdé bříško a opět píchání v pochvě :-( :-(
Elenka uz ťuká… :lol: verimze je to neprijemny .ale musis to vydrezt zlato :huban: :huban:

no příjde mi že si ze mě dělá prdelky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.5.11 12:31
Janni.na88 píše:
nikil píše:
Janni.na88 píše:
spadla jsem z kresla :cry: :cert: :cert: :cert: :cert: rovnou na prdel..aaaaau..no ja mam den dneska,snad se Tomasek v brisku moc nelekl :cert: :cert: :think:
holka holka co to ????snad sis neublížela ještě že máme prdku :mrgreen: :mrgreen:
o prosimte,sedim u Pc na koleckovem kresle-pritel mi jej privezl ,kdyz delal u pravniku meloucha-uz jej nechteli..to kreslo je strasne pohodlne,coz zjistila i nase majinka a je zvykla sedet u Pc semnou,takze si lehne za me a ja sedim na krajicku..jenze ona se tak roztahla,ze me proste SPROSTE vystrcila a ja nez jsem stacila zareagovat tak jsme sedela na prdeli,byla to slupka teda,au au,ted mi boli prdka,and tam nebude modruina :mrgreen: ale maly me zacal kopat ,krasne ho citim..takze ho to asi vzbudilo :mrgreen: takze je snad v poradku :think:

Tomášek je v pořádku směje se mamince :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky