Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janni.na88
4.5.11 11:55

jinak koukam,ze z "puvodnich " maminek tady v diskuzi uz na ans vsechny prdi :cert: :cert: :cert: :cry: :cry: :cry: kdepak jsou vsechny??? : DaiquiriQ , Barunka maminka , Marbuli , Smigii , tikule , birma…
pak tu take uz dlouho enbyli a nechodi sem : ** x - 333 , nicky 88, mobilishy , lusisek** ,… no sakrys,maminy,copak je s vami? se vam tu s nami nelibi???jinak teda samozrejme chapu maminky,ktere uz maji mimisky u sebe,jiste uz neni tolika casu vysedavat u pocitace a verim,ze s emrnusku enmuzete nabazit..ale vsak jsm esi preci rikali uz tenkrat,ze s enic nezmeni a budeme stale v konatktu i az budeme vsehcny po porodu :think: :nevim: a take postradam FINDUSHKU A INFO O GIRLIE-co a jak-kdy pujde domu a tajk…snad se to tu rozjede zase ve velkeeeeem :think: :lol:
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Příspěvek upraven 04.05.11 v 11:58

• Citovat
  • Upravit
36544
4.5.11 11:57
nikil píše:
Monny89 píše:
holky, pozor na ten průjem, víte co se říká.. 8-) že průjem je samovolné pročišťování těla před blížícím se porodem :mrgreen: :mrgreen:
hmm..no já se pročištuji každý měsíc tím pádem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tys to nečetla na netu, nebo vám to neřekli na kurzu? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 11:58

Leni, fakt se mrkni na ty bazárky, takhle by ses nedoplatila 8-o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 11:59
nikil píše:
táák od 9 ráno jsem na nohou vytřeno,vyluxováno,umyté nádobí,utřený prach,pere se další pračka :mrgreen: :mrgreen: vyčištěna kuchyn :dance: a ted jen dopočinek bolí mega záda :-( jinak tchán opět vaří :palec: :palec: rizoto :mrgreen:

Nikil, uz jen odpocivej jasneee :cert: . Holka, ja ti zavidim tu tvoji poradnou povahu. Ja mam smysl pro poradek sice taky, ale tak dvakrat do tydne a ne denne :mrgreen: . Jenze takhle se udres tak se trosku uklidni a hlavne si zvykni ze jak bude Elenka na svete nebudes mit tolik casu tak to nebudes vsechno stihat jako ted :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.5.11 12:00
makakela píše:
nikil píše:
JANIČKO-Krásné bříško… :palec: :palec: MAKAKEL-krásný Románek ten se vám moc povedl :palec: :palec: :palec: MONNY-mě mrzí že máš takové bolesti :cry: :cry: snad brzy bude lépe..bo taky už budeš mít Davídka u sebe :dance: LEND-JÉÉ dekuji moc..ty si užij na 100% předporodní kurz :palec: :palec: :palec: jinak všechny zdravím na vás co jsem zapomněla :think:
Anoj Niki, děkujeme, daly jsme si na něm záležet a výsledek je kouzelnej. :lol: :lol: :lol:
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 12:02
Lend.u píše:
Jani, davej pozor, ne aby jsi to na sebe vylila, radsi se tak sesoustred :mrgreen:Jinak ty plinky me stvou no. Chci nakoupit ty kikko co jsem kupovala predtim. Bud do nich budu muset investovat jeste dalsi penize nebo mi je vymeni ta prodavacka…jsem zvedava. :-)

uz jsme si prohiodila misku tim hrnkem -skoro hrncem,je to pullitrovy hrnek :mrgreen: -nu,vymyslela jsem to tak,ze piskotky putovaly blize ke me a hrnek dale ode me,ptz jinak bych se urcite polila,hehe :mrgreen: :mrgreen: snad ti je vymeni,pokud mas paragfon,tak by mela preci..dneska je na vsechno zaruka-teda mela by byt no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13843
4.5.11 12:02

Lend.u

já to vím že pak na to nebude čas a taky vím že až příjedu z porodky že tu mega bordel ale musím to nák přežít njn nebudu tak často uklízet elenka je přednějšíí ale když bude chvilka tak si vše budu dělat postupně ..právě ted eště můžu tak proč te nevyužít :mrgreen: :mrgreen: horčí to bude až nebudu moc to tu bude maga bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.5.11 12:03
Monny89 píše:
nikil píše:
Monny89 píše:
holky, pozor na ten průjem, víte co se říká.. 8-) že průjem je samovolné pročišťování těla před blížícím se porodem :mrgreen: :mrgreen:
tys to nečetla na netu, nebo vám to neřekli na kurzu? 8-o

tak na předporodním kurzu níc neříkali..a netu jsem ani nehledala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 12:04
nikil píše:
Monny89 píše:
nikil píše:
Monny89 píše:
tak na předporodním kurzu níc neříkali..a netu jsem ani nehledala :oops:

aha, no tak teď už to víš :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 12:04
Monny89 píše:
Leni, a máš i nějaké ty staré nebo kupuješ jenom ty nové? :think:

Ja mam co zbyly jeste po me, tech mam 6 a pak mam ty KIKKO (10) nove co jsem kupovala ze zacatku s latkovkama modernima Anavkama. No a chtela jsem dokoupit jeste tricet tech KIKKO a prodavacka mi ukazala ze maji noveho dodavatele, a byly uplne stejne tak ze zkusim. Kurnik uz si nikdy nedam poradit. Ty kiko plinky jsou fakt dobre, sajou dobre, nenatahuji se, skoro jsem je po prani nezehlila a hlavne jsou huste tkane tak jsou takove jemnoucke :-). Kouknu na na ty stranky, aspon dvacet jich jeste koupit musim no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 12:05

já jsem říkala, že kurzy jsou úplně na hovno :roll: :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843

Elenka mě opět mega tlačíí pod žebra :cry: :cry: mám tam snad vyšpulenou prdelku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
nikil píše:
vše je uděláno nic dělat už nebudu tedy jen buchtu ptž včera jsem upekla oříškovou bábovku a zařvala :mrgreen: :mrgreen: tkž musím něco znova upéct :lol:

tio uz tu babovku enmate ju???no,tak aspon jde videt,ze jsi dobra kucgharka Nikol,ze se to hendka spapka!!! :huban: jinak jsme teda rada,ze se dneska alespon tak nepremahas,ptz podle toho co pises kolikrta mas toho asi opravdu hoodne moc :think: jinak ano ano,zatim jsem posledni-termin mam na 1/9 …takze pak si tady budu povidat sama se sebou v srpnu uz asi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
13843
4.5.11 12:06
Monny89 píše:
nikil píše:
Monny89 píše:
nikil píše:
Monny89 píše:
tak na předporodním kurzu níc neříkali..a netu jsem ani nehledala :oops:
aha, no tak teď už to víš :mrgreen: :palec:

to je jasný jsem ted chytřejšíí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 12:06
Monny89 píše:

U me to asi neplati, to bych uz rodila davno ja ho mam od 4 mesice pravidelne, takze podle toho to asi nepoznam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí