Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1918
4.5.11 10:56
finduska píše:
me drahe, cekana vase prectwni denicek,nemusite ho cist cely,staci konec :kytka:

Findi, prectu si ho jen co vas dopisu, jsem zvedava, do odpo nevydrzim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 10:58
Monny89 píše:
jinak holky, volala jsem gyndr. Streptokok - negativní :dance: :dance: :dance:
Ale je tam něco jiného, nějaká jiná bakterie… takže ATB až po porodu, v těhu se to neléčí raději… :roll:

Mony, gratuluju k negativnimu streptokokovi, ten pry umi potrapit. A pokud to neni nutne ty ostatni bakterie lecit hned, tak to asi neni pro mimi ohrozujici a to je dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
Lend.u píše:
Ahoj Holky, jak se dneska máte?Tady je sice chladno ale slunko svítí :pankac: . Dneska jedu na předporodní kurz, mám to zadarmo tak se aspon podívám do nemocnice :mrgreen: , těším se celkem.Jinak jsem tady včera nebyla…jenom co vás dočtu hned Vám napíšu proč. :-)

jeee,tak pak pisni jake to bylo Leni :) :huban: jinak te mooooc žzdravim a doufam ze je vse OK!!!!! :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
Lend.u píše:
Janni.na88 píše:
Krásné ráno vám přeji holky!!! Jakou jste měly noc,hmm???no,já vstávala v půl 8.,po ranní hygiéně jsme šla vyvenčit Májinku,koupit pečivo a noviny…pak jsem se nasnídala,během toho sjem si anpustila vanu a udělala si príma relaxační ránko-vanu s pěnou ,svíčky.. :lol: :lol: no,teď tu sedim u počítače a na obličeji mi tvrdne maska,si připadám jak nalepená na mucholapce :mrgreen: :mrgreen: no,tak já jdu dočíst vaše příspěvky ze včera z večera a z dneška…včera sjem byla večer na Pc,ale mýho mužíka rušilo klapání do klávesnice,tak jsme byla jen na Fb a hrála hru..jinak vam holky posilam odkaz s kocarkem,ktery budeme mit,budeme mit presne tuhleten cernej s kytickama bilyma-jak uz jsme psala,nebude novym,ale po neteri-od svagrovy,ale co,to preci envadi,je jak novy a minimalne pouziovany,svagrova ho nepouzivala snad ani rok,brzy presla na kalsicke golfky-no,tka tady je : http://mimi-vyskov.com/…011/ds3-112/ :wink:
Jani krasny kočárek :hug: :pankac:

děkujiii :huban: :oops: :wink:

• Citovat
  • Upravit
1918
4.5.11 10:59
Peťanka píše:
já ho ted vidím skoro pořád :-) a na genetice jde vidět krásně.A jsem zvědavá kolik zase povyrostl..naposledy měl 1702g.Poslední fotečka na genetice se moc povedla..tu jsem si dala do rámečku.A ty máš tady také moc pěknou fotečku malého

Juuuvaaa krasna fotecka :palec: :kytka: . Me se ta nase Eli nikdy nechce ukazat :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544

Jani, vyfotím se nějak během dneška, teď jsem ještě moc líná, takhle po ránu :mrgreen:

Leni :mavam: :mavam: užij si to na kurzu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
Monny89 píše:
Peťanka píše:
To Ti po porodě určitě nějak vyléčí aby to nijak neublížilo malému v mlíčku,neboj.Já jsem kojila přes 3 roky a když jsem měla nějaký problém,nebo byla nemocná tak jsem brala ATB a malému to v mlíčku nevadilo.A kdy máš termín porodu?
První termín mám za 13dní :mrgreen:

mony, a uz ti klepe na pupik? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 11:01
Janni.na88 píše: holky a nevite nekdo,kdypak pusti GIRLIE s TADIKEM DOMU????a jak se jim vede a tak????? Find???co??vis neco o nich? urcite ju,vid?tak honem ,uspky - podej hlaseni :hug: :hug: :wink:

Taky jsem zvedava
:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 11:02
nikil píše:
JANIČKO-krásný kočárek :palec: :palec: :palec: MONNY-to jsem ráda že vše ok a pak se to vyléčí po porodu…Petanka-krásná fotka z 3D..FINDUŠKO-Jdu si přečíst deníček jinak mě mrzí že máš málo mlíčka… :cry: ZSISIS-no u vás je pěně hnusné počasí ..no u nás není sníh ale mega prší :-( Všechny vás moc zdravím těhulky a maminy :hug: :hug: FOCENÍ super :palec: :palec: užili jsme si to jen mě mrzí že budou fotečky až 13.5 se asi nedočkám :mrgreen: byli jsme sepsat porodopis tkž vše zařízeno :palec: výsledky kultivace z pochvy ok :palec: :palec: v pátek na monitor :srdce: a KO :lol: jinak je hnus počasí dnes konečně vyžehlit ,upéct oříškovou bábovku at má přítel ke kávě jinak je semnou doma tak jsem ráda…

Nikil mam radost ze ti to dopadlo dobre a neboj, fotek se dockas. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 11:03
Lend.u píše:
Monny89 píše:
Peťanka píše:
To Ti po porodě určitě nějak vyléčí aby to nijak neublížilo malému v mlíčku,neboj.Já jsem kojila přes 3 roky a když jsem měla nějaký problém,nebo byla nemocná tak jsem brala ATB a malému to v mlíčku nevadilo.A kdy máš termín porodu?
První termín mám za 13dní :mrgreen:
mony, a uz ti klepe na pupik? :-D

Jojo, klepe :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 11:05
Monny89 píše:
Jani, vyfotím se nějak během dneška, teď jsem ještě moc líná, takhle po ránu :mrgreen:Leni :mavam: :mavam: užij si to na kurzu :kytka:

oki,tak ju :) juuu,ja si asi pujdu take udelat latte..jsu nejaka ochrupkana a to jsem dneska lenosila do 9ti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1918
4.5.11 11:06
Monny89 píše:
tak to čumím teda 8-o tady se to nedělá :nevim: I když o mě tam už mají záznamy když jsem tam chodila ne velký UTZ :nevim:

U nas to taky tak delaji, ze musis zajet do nemocnice se zaregistrovat na porod a vyplni s tebou porodopis. Taky ti pomuzou sestavit porodni plan (aby tam rodicky nepsaly neco co oni stejne nemohou splnit tak se domluvi co tam maji a tak), a ten pak prineses k porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 11:08
nikil píše:
Monny89 píše:
nikil píše:
Monny89 píše:
tak chůvičky není třeba nijak zapojovat, jen tam zmáčkneš čudlík ON/OFF :lol: :lol: :lol:
ni mi máme náké spešl :mrgreen: že se tam dá nastavit světlo ,ukolebávky telota vzduchu v místnosti a tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aha, tak to jo… :lol: :lol:
Já mám ty obyč. co stačí jen zmáčknout čudlík :lol: :lol: :lol:
super :palec: :palec: :palec: no mi máme od PHILIPS AVENT ty nejnovějšíí ale kdybi zaléželo na mě tak mi stačí ty obyčejné..

My nemame zadne, u nas stejne nekdo bude vecne sedet u Elinky, je nas tady dost, nebo ji bude mitu sebe tak ja ji ani nepotrebuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
4.5.11 11:09
nikil píše:
Monny89 píše:
buterrfly píše:
Monny89 píše:
o tom úklidu tu vůbec nemluv, už mě s tím štveš :cert: :cert: :cert: Chceš se oddělat????? Nedejbože aby se něco stalo Elence 8-o :cert: :cert:
Holky no tak…co vy si tady píšete?nebudte na sebe takové:-)…a jak Vám je takhle navečer?Mě bolí záda,a trochu hlava,malej řádí celej den…ale jinak nic moc nového:-)
my se máme rádi, jen mám chuť nikil přetrhnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: že? :hug:
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12488.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12488.gif

Jeee dobry smajl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 11:10
Lend.u píše:
Monny89 píše:
tak to čumím teda 8-o tady se to nedělá :nevim: I když o mě tam už mají záznamy když jsem tam chodila ne velký UTZ :nevim:
U nas to taky tak delaji, ze musis zajet do nemocnice se zaregistrovat na porod a vyplni s tebou porodopis. Taky ti pomuzou sestavit porodni plan (aby tam rodicky nepsaly neco co oni stejne nemohou splnit tak se domluvi co tam maji a tak), a ten pak prineses k porodu :-)

No já jsem právě i volala tady do fakultky, i osobně jsem se jich tam ptala, a oni mi říkali, že registrace není potřeba, že už mě tam mají v databázi, ptž jsem tam chodila na ty velký UTZ :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí