Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
3.5.11 21:04
nikil píše:
Monny89 píše:
no, jsem zvědavá jak to s nima dopadne..
tjn :think: :think: :think: přítel mi stříhá nehtíky u nohou :pankac: :pankac: :pankac:

dobře on.. :pankac: :pankac: mě zítra oholí nohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
3.5.11 21:07
Monny89 píše:
nikil píše:
Monny89 píše:
no, jsem zvědavá jak to s nima dopadne..
tjn :think: :think: :think: přítel mi stříhá nehtíky u nohou :pankac: :pankac: :pankac:
dobře on.. :pankac: :pankac: mě zítra oholí nohy…

taky dobrý :palec: :palec: :palec: no ve čvrtek mě zas čeká holení třísel to zas bude :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 21:13

to já se budu holit asi až v sobotu :mrgreen: ale ty nohy už fakt potřebuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
3.5.11 21:14
Monny89 píše:
to já se budu holit asi až v sobotu :mrgreen: ale ty nohy už fakt potřebuju :oops:

nožky zvládám dobře a rostou mi chloupky minimálně na nožkách :mrgreen: :mrgreen: jdu zalehnout tak dobjou noc :hug: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 21:18
nikil píše:
Monny89 píše:
to já se budu holit asi až v sobotu :mrgreen: ale ty nohy už fakt potřebuju :oops:
nožky zvládám dobře a rostou mi chloupky minimálně na nožkách :mrgreen: :mrgreen: jdu zalehnout tak dobjou noc :hug: :hug: :mavam:

ty si dosáhneš na nohy??? 8-o 8-o 8-o To já už ani omylem :oops: :oops: :oops: těžká závist :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 21:18

tak dobrou :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
3.5.11 21:19
ZSissi píše:
MillaL píše:
Kolik ti je, že jsi říkala, že jsi asi nejstarší???
27 :oops:

Mně je 33 :oops: , já jsem nejstarší :oops: , Girlie je o rok mladší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
3.5.11 21:51

teda holky já konečně dorazím a vy všechny jdete spát :mavam: .
dneska to byl teda hnus fialovej, naštěstí jsem byla do tří v práci, takže chudák naše chůva si tu delší půlku dne s Ondulou vychutnala :oops: , ale zvládli to na jedničku a zítra jdu ještě na dopolko opět do práce, takže si krásně odpočinu, pak mi přijede mamka a společně jedeme k nim, protože ve čtvrtek budeme slavit s Ondráškovýma prababičkama jeho druhé narozky :kytka: .
Já tomu snad ani nemůžu věřit, před dvěma lety jsem už dostávala vyvolávací tablety a pořád mi slibovali, že už to bude, ale Ondrovi se vůbec ven nechtělo a protahoval to, co to šlo :zed: . Takže na vás, kterým se to blíží, moc myslím, protože já jsem měla s Ondrou termín 15.května, ale když si mě na jedné kontrole nechali v nemocnici, tak jsem byla šťastná, že už konečně bude venku, protože už to bylo fakt úmorné, takže na vás moc myslím a držím pěsti, ať to rychle utíká :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
4.5.11 07:56

Hezké ráno, holky
jsem se probudila do nádherného mrazivého zasněženého slunečného rána :-)…ale vypadá to jako v pohádce, ty zelené lístky stromečků a na nich sníh :-)
včera joga fajne, jsem se protáhla úplně všude :palec: paní fotografka trošičku afektovaná, ale připisuji to té dlouholeté praxi…trošku mě vytáčelo, jak pořád chtěla abych se prohla a vystrčila břicho, ani na té fotce se mi to pak nelíbilo, tak uvidíme…příští čtvrtek budou hotové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.5.11 07:58

kubap

Ahojky-pane jo letí to jako voda co :mrgreen: :mrgreen: tak moc gratuluji synkovi k druhým narozkám a dobře to to oslavte :dance: :dance: :dance: jaký pak máte ědarék pro malýho??? :lol: :lol: měj se krásně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.5.11 07:59
ZSissi píše:
Hezké ráno, holky
jsem se probudila do nádherného mrazivého zasněženého slunečného rána :-)…ale vypadá to jako v pohádce, ty zelené lístky stromečků a na nich sníh :-)
včera joga fajne, jsem se protáhla úplně všude :palec: paní fotografka trošičku afektovaná, ale připisuji to té dlouholeté praxi…trošku mě vytáčelo, jak pořád chtěla abych se prohla a vystrčila břicho, ani na té fotce se mi to pak nelíbilo, tak uvidíme…příští čtvrtek budou hotové…

Ahojky-no u nás žádný sníh ale je tu chladno no :cry: joga super :palec: :palec: no mi též budeme mít fotečky ale příští pátek :cry: :cry: jinak já si nemůžu stěžovat na focení bylo :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.5.11 08:00

DOBRÉ RÁNO

Přeji maminkám a těhulkám :lol: :lol: :lol: :lol: jak pak jste se vyspinkali ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
4.5.11 08:26
nikil píše:
Přeji maminkám a těhulkám :lol: :lol: :lol: :lol: jak pak jste se vyspinkali ??

ajoj…tobe taky,kdyby me v noci nebolela hlava az skoro do ted…bylo by to lepsi…ale tak vidim,ze je tam venku hezky tak to snad pomuze:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.5.11 08:30
buterrfly píše:
nikil píše:
ajoj…tobe taky,kdyby me v noci nebolela hlava az skoro do ted…bylo by to lepsi…ale tak vidim,ze je tam venku hezky tak to snad pomuze:-) no mě naštěstí hlava nebolela už dost dlouho…jinka vím co to je za bolest ..no venku začíná být krásně ale já musím jít uklízet mám toho moc :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
4.5.11 08:38
nikil píše:
buterrfly píše:
nikil píše:
ajoj…tobe taky,kdyby me v noci nebolela hlava az skoro do ted…bylo by to lepsi…ale tak vidim,ze je tam venku hezky tak to snad pomuze:-) no mě naštěstí hlava nebolela už dost dlouho…jinka vím co to je za bolest ..no venku začíná být krásně ale já musím jít uklízet mám toho moc :cry:

dobra ale neprehanej to,berunko…a pak pisnem ju…behem dne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí