Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nikil píše:Monny89 píše:tjn
no, jsem zvědavá jak to s nima dopadne..![]()
![]()
přítel mi stříhá nehtíky u nohou
![]()
![]()
dobře on..
mě zítra oholí nohy…
Monny89 píše:nikil píše:dobře on..Monny89 píše:tjn
no, jsem zvědavá jak to s nima dopadne..![]()
![]()
přítel mi stříhá nehtíky u nohou
![]()
![]()
![]()
mě zítra oholí nohy…
taky dobrý
no ve čvrtek mě zas čeká holení třísel to zas bude
![]()
to já se budu holit asi až v sobotu
ale ty nohy už fakt potřebuju ![]()
Monny89 píše:
to já se budu holit asi až v sobotuale ty nohy už fakt potřebuju
nožky zvládám dobře a rostou mi chloupky minimálně na nožkách
jdu zalehnout tak dobjou noc
![]()
nikil píše:Monny89 píše:nožky zvládám dobře a rostou mi chloupky minimálně na nožkách
to já se budu holit asi až v sobotuale ty nohy už fakt potřebuju
![]()
jdu zalehnout tak dobjou noc
![]()
![]()
ty si dosáhneš na nohy???
To já už ani omylem
těžká závist
![]()
ZSissi píše:MillaL píše:27
Kolik ti je, že jsi říkala, že jsi asi nejstarší???
Mně je 33
, já jsem nejstarší
, Girlie je o rok mladší
teda holky já konečně dorazím a vy všechny jdete spát
.
dneska to byl teda hnus fialovej, naštěstí jsem byla do tří v práci, takže chudák naše chůva si tu delší půlku dne s Ondulou vychutnala
, ale zvládli to na jedničku a zítra jdu ještě na dopolko opět do práce, takže si krásně odpočinu, pak mi přijede mamka a společně jedeme k nim, protože ve čtvrtek budeme slavit s Ondráškovýma prababičkama jeho druhé narozky
.
Já tomu snad ani nemůžu věřit, před dvěma lety jsem už dostávala vyvolávací tablety a pořád mi slibovali, že už to bude, ale Ondrovi se vůbec ven nechtělo a protahoval to, co to šlo
. Takže na vás, kterým se to blíží, moc myslím, protože já jsem měla s Ondrou termín 15.května, ale když si mě na jedné kontrole nechali v nemocnici, tak jsem byla šťastná, že už konečně bude venku, protože už to bylo fakt úmorné, takže na vás moc myslím a držím pěsti, ať to rychle utíká
.
Hezké ráno, holky
jsem se probudila do nádherného mrazivého zasněženého slunečného rána
…ale vypadá to jako v pohádce, ty zelené lístky stromečků a na nich sníh ![]()
včera joga fajne, jsem se protáhla úplně všude
paní fotografka trošičku afektovaná, ale připisuji to té dlouholeté praxi…trošku mě vytáčelo, jak pořád chtěla abych se prohla a vystrčila břicho, ani na té fotce se mi to pak nelíbilo, tak uvidíme…příští čtvrtek budou hotové…
Ahojky-pane jo letí to jako voda co
tak moc gratuluji synkovi k druhým narozkám a dobře to to oslavte
jaký pak máte ědarék pro malýho???
měj se krásně ![]()
ZSissi píše:
Hezké ráno, holky
jsem se probudila do nádherného mrazivého zasněženého slunečného rána…ale vypadá to jako v pohádce, ty zelené lístky stromečků a na nich sníh
včera joga fajne, jsem se protáhla úplně všudepaní fotografka trošičku afektovaná, ale připisuji to té dlouholeté praxi…trošku mě vytáčelo, jak pořád chtěla abych se prohla a vystrčila břicho, ani na té fotce se mi to pak nelíbilo, tak uvidíme…příští čtvrtek budou hotové…
Ahojky-no u nás žádný sníh ale je tu chladno no
joga super
no mi též budeme mít fotečky ale příští pátek
jinak já si nemůžu stěžovat na focení bylo
![]()
Přeji maminkám a těhulkám
jak pak jste se vyspinkali ??
nikil píše:
Přeji maminkám a těhulkám![]()
![]()
![]()
ajoj…tobe taky,kdyby me v noci nebolela hlava az skoro do ted…bylo by to lepsi…ale tak vidim,ze je tam venku hezky tak to snad pomuze:-)
buterrfly píše:nikil píše:ajoj…tobe taky,kdyby me v noci nebolela hlava az skoro do ted…bylo by to lepsi…ale tak vidim,ze je tam venku hezky tak to snad pomuze:-) no mě naštěstí hlava nebolela už dost dlouho…jinka vím co to je za bolest ..no venku začíná být krásně ale já musím jít uklízet mám toho moc
![]()
![]()
nikil píše:buterrfly píše:nikil píše:ajoj…tobe taky,kdyby me v noci nebolela hlava az skoro do ted…bylo by to lepsi…ale tak vidim,ze je tam venku hezky tak to snad pomuze:-) no mě naštěstí hlava nebolela už dost dlouho…jinka vím co to je za bolest ..no venku začíná být krásně ale já musím jít uklízet mám toho moc
![]()
![]()
dobra ale neprehanej to,berunko…a pak pisnem ju…behem dne:-)