Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13843
3.5.11 19:14

buterrfly

ahojky :mrgreen: :mrgreen: to mi jsme na sebe jen ze srandičky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no to mi povídej mě elen moc tlačí a je to maga bolest ale holt už má málo místa :think: :think: jinak je vše u tebe ok??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 19:15

fakt se snaž teď hodně odpočívat, ať pak nejsi po porodu úplně oddělaná… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
3.5.11 19:16
Monny89 píše:
buterrfly píše:
Monny89 píše:
o tom úklidu tu vůbec nemluv, už mě s tím štveš :cert: :cert: :cert: Chceš se oddělat????? Nedejbože aby se něco stalo Elence 8-o :cert: :cert:
Holky no tak…co vy si tady píšete?nebudte na sebe takové:-)…a jak Vám je takhle navečer?Mě bolí záda,a trochu hlava,malej řádí celej den…ale jinak nic moc nového:-)
my se máme rádi, jen mám chuť nikil přetrhnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: že? :hug:

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12488.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12488.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
Monny89 píše:
fakt se snaž teď hodně odpočívat, ať pak nejsi po porodu úplně oddělaná… :hug:

oki mamko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
nikil píše:
ahojky :mrgreen: :mrgreen: to mi jsme na sebe jen ze srandičky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no to mi povídej mě elen moc tlačí a je to maga bolest ale holt už má málo místa :think: :think: jinak je vše u tebe ok??

ano ano,je vše v nejlepším pořádku:-)cítím se dobře,poslové posilují…ale ven se nám nechce:-(
ráda bych aby byl už u mě prdolka malej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
3.5.11 19:18
buterrfly píše:
nikil píše:
ahojky :mrgreen: :mrgreen: to mi jsme na sebe jen ze srandičky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no to mi povídej mě elen moc tlačí a je to maga bolest ale holt už má málo místa :think: :think: jinak je vše u tebe ok??
ano ano,je vše v nejlepším pořádku:-)cítím se dobře,poslové posilují…ale ven se nám nechce:-(
ráda bych aby byl už u mě prdolka malej:-)

to mi povídej mimískům je u nás v bříšku moc dobře..mi to musíme jen vydržet no :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 19:20
nikil píše:
Monny89 píše:
fakt se snaž teď hodně odpočívat, ať pak nejsi po porodu úplně oddělaná… :hug:
oki mamko :mrgreen: :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 19:21

holky, já bych už rodila :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
3.5.11 19:22
Monny89 píše:

jo to všechny…musíme jen čekat,ještě budem vzpomínat na tyhle chvilky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
3.5.11 19:23
Monny89 píše:

já taky no ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s7210.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s7210.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
3.5.11 19:23
buterrfly píše:
Monny89 píše:
jo to všechny…musíme jen čekat,ještě budem vzpomínat na tyhle chvilky:-)

to máš recht :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 19:25

když mě tu je hrozný smutno.. je tu ticho… a když vidím připravenou tu postýlku.. každý večer než usnu tak na ní koukám, jak jí mám hned vedle sebe :cry: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
3.5.11 19:28
Monny89 píše:
když mě tu je hrozný smutno.. je tu ticho… a když vidím připravenou tu postýlku.. každý večer než usnu tak na ní koukám, jak jí mám hned vedle sebe :cry: :roll:

taky mám takovou depku a můj přítel už z toho magoří chodí pořád okolo postýlka a kouká tak smutně někdy mi příjde že se snad více těšíí než já :think: ale to mi jen příjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
3.5.11 19:31
nikil píše:
Monny89 píše:
když mě tu je hrozný smutno.. je tu ticho… a když vidím připravenou tu postýlku.. každý večer než usnu tak na ní koukám, jak jí mám hned vedle sebe :cry: :roll:
taky mám takovou depku a můj přítel už z toho magoří chodí pořád okolo postýlka a kouká tak smutně někdy mi příjde že se snad více těšíí než já :think: ale to mi jen příjde

koukám,že je to všude stejný…holky jdu hajnout zase zítra a pěkné sny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 19:33
nikil píše:
Monny89 píše:
taky mám takovou depku a můj přítel už z toho magoří chodí pořád okolo postýlka a kouká tak smutně někdy mi příjde že se snad více těšíí než já :think: ale to mi jen příjde

tak to ten můj to tak nedává najevo… čekám jak bude poprděnej až bude prcek venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí