Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Monny89 píše:nikil píše:tak potřebuje asi nějaký čas na probrání fotek, retuš atd. ne?
měla jsi pravdu![]()
![]()
Já když jsem fotila, ať už jako fotografka nebo jako modelka, tak prostě fotky byly hotovy nejdříve za 10dní
no přístí pátek si můžu vyzvednou měla jsi pravdu
![]()
nikil, to je dobře že ti tchán pomohl
tak já se jdu zvednout, jinak se k tomu asi nedokopu ![]()
nikil píše:
budem mít 10 fotek upravené vyretušované ale nehctěli jsme na cd ptž by to stálo + 200 cž už bysme byli na 1400 ale máme doma skener takž není problém..i říkala že všechny fotečky budou u nich a jestli budu chtít kdykoliv tak si tam příjdu doobědnat další i tak ale 10 foteček krásných nám stačí na památku moc se těším..
tyyyjo,to je drahota ale teda
by to cd k tomu mohli davat zadara teda,no ju no,takhle se dneska vydelava..ale verim,ze to muselo byt krasny a jk rikas-je to krasna pamatka..my se take pudjeme nechat nafotit,az budu tak v 8mesici:)
určitě se obědnejte a uvidíš že je to fakt krásné…moc krásná památka,no ty prachy šílené ale jendou to přežijem..jinak máš pravdu že by to měli dávat grátis cd ale nedávají tkž vše přeskenuji aby jste se pak mohly juknout
![]()
Monny89 píše:
nikil, to je dobře že ti tchán pomohltak já se jdu zvednout, jinak se k tomu asi nedokopu
taky jsem koukala jak
že vše udělal jen nechal bordel po sobě v kuchyni ale to nevadí
![]()
nikil píše:
určitě se obědnejte a uvidíš že je to fakt krásné…moc krásná památka,no ty prachy šílené ale jendou to přežijem..jinak máš pravdu že by to měli dávat grátis cd ale nedávají tkž vše přeskenuji aby jste se pak mohly juknout![]()
![]()
[/citace
no to urcite anskenuj,vsechny se rady podivame!!!snad do tej dpby neporodis a stihens nam je sem dat uakzat
jinak ja uz sjem predbezne domluvena na to foceni u moji zanmy -je to rodinna kamaradka..mela jsem ji i na svem maturitnim plese,kde nam fotila a jendou mne fotila profi valentynske foto-a dostala jsem od ni fotky i na CD..tak jsme zvedava,jestk mi je da i pri tech tehu fotkach..uvidime no..ajak rikam,opujdu k ni az tak za ty dva mesicedriv ne..kdyz uz fotit,tak s poradnym bubnem![]()
![]()
to je jasný..fotečky budou krásné chce to s velkým bříškem
i ta paní nám to říkala …neboj já se budu držet a vše vám ukážu
týden uteče jako voda podívej už je úterý odpoledne
njn taky jsem byla zklamaná že ne na cd ale nechceme tolik utrácet tkž skener to jistí..
jdu dělat bábovku a žehlit tkž odpoledne tu budu.....moc toho tady nenakecejte
měj se krásně a odpočívej
![]()
nikil píše:
to je jasný..fotečky budou krásné chce to s velkým bříškem![]()
![]()
i ta paní nám to říkala …neboj já se budu držet a vše vám ukážu
![]()
týden uteče jako voda podívej už je úterý odpoledne
njn taky jsem byla zklamaná že ne na cd ale nechceme tolik utrácet tkž skener to jistí..
jdu dělat bábovku a žehlit tkž odpoledne tu budu.....moc toho tady nenakecejte
![]()
měj se krásně a odpočívej
![]()
okik,zatim papa
![]()
Janni.na88 píše:Monny89 píše:tak dobrou chut!!
tak je uvařeno a my papáme![]()
díky díky, dobrý to bylo ![]()
Monny89 píše:
no a teď bych si dala akorát něco sladkýho![]()
![]()
ja uz sjem zaukolovala muzika,aby neco dobreho nakouipil az pojede z prace
![]()
Janni.na88 píše:Monny89 píše:ja uz sjem zaukolovala muzika,aby neco dobreho nakouipil az pojede z prace
no a teď bych si dala akorát něco sladkýho![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to se máš, to nám se nikam nechce.. a ani nejsou penízky… ![]()