Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
3.5.11 11:10

já ho ted vidím skoro pořád :-) a na genetice jde vidět krásně.A jsem zvědavá kolik zase povyrostl..naposledy měl 1702g.Poslední fotečka na genetice se moc povedla..tu jsem si dala do rámečku.A ty máš tady také moc pěknou fotečku malého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
3.5.11 11:13
Peťanka píše:
já ho ted vidím skoro pořád :-) a na genetice jde vidět krásně.A jsem zvědavá kolik zase povyrostl..naposledy měl 1702g.Poslední fotečka na genetice se moc povedla..tu jsem si dala do rámečku.A ty máš tady také moc pěknou fotečku malého

juju,tu jsi miposilala,je opravud krasna a povedena.malicky je tam krasne!!!!!!no,my mame take hezke fotecky,ale tak ty uz tam mas maleho tak lip vdet..ten nas tam je jeste takovy malicky a hubeny :-D

• Citovat
  • Upravit
896
3.5.11 11:17

počkej ještě pár týdnů a půjde také krásně vidět. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
3.5.11 11:18

jé holky vy se máte,že máte takový hezký fotečky…já jsem si chtěla zaplatit ty 3D nebo 4D UTZ,všichni mi ale řikali,že to není nic moc..no a teď toho lituju…tak snad u druhýho mimi.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
3.5.11 11:22
Peťanka píše:
počkej ještě pár týdnů a půjde také krásně vidět. :-)

no,nevim,nevim,jestli jeste pudjeme na 3D znov,je to moc drahy :(((((

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
3.5.11 11:24
mobilishky píše:
jé holky vy se máte,že máte takový hezký fotečky…já jsem si chtěla zaplatit ty 3D nebo 4D UTZ,všichni mi ale řikali,že to není nic moc..no a teď toho lituju…tak snad u druhýho mimi.....

jeee,tak to je skoda,ze ti to ostatni takhle rozmluvily.nekdy je to jak pies :„nicmoc“-ale to jen ,kdyz jde nekdo moc brzy a nebo kdzy je mimi spatne natocene e nejde videt,ale i v tom pripade doktori vetsinou s maminkami domlouvaji nahardni termin.pri dalsim tehu si to urcite nenechej ujit,stoji to za to,opravdu ano :palec:

• Citovat
  • Upravit
36544
3.5.11 11:27
Peťanka píše:
To Ti po porodě určitě nějak vyléčí aby to nijak neublížilo malému v mlíčku,neboj.Já jsem kojila přes 3 roky a když jsem měla nějaký problém,nebo byla nemocná tak jsem brala ATB a malému to v mlíčku nevadilo.A kdy máš termín porodu?

První termín mám za 13dní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 11:28
mobilishky píše:

já měla ty fotky zadarmo :dance: :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
3.5.11 11:28
Janni.na88 píše:
mobilishky píše:
jeee,tak to je skoda,ze ti to ostatni takhle rozmluvily.nekdy je to jak pies :„nicmoc“-ale to jen ,kdyz jde nekdo moc brzy a nebo kdzy je mimi spatne natocene e nejde videt,ale i v tom pripade doktori vetsinou s maminkami domlouvaji nahardni termin.pri dalsim tehu si to urcite nenechej ujit,stoji to za to,opravdu ano :palec:

no určitě nenechám…máš pravdu,že je to dražší..ale kamarádka si teď zaplatila nějaký balíček..4D utz,který jí budou dělat v průběhu celého těhu za 3,5 tisíce…což si myslim,že neni tak strašný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
3.5.11 11:29
Monny89 píše:
Peťanka píše:
To Ti po porodě určitě nějak vyléčí aby to nijak neublížilo malému v mlíčku,neboj.Já jsem kojila přes 3 roky a když jsem měla nějaký problém,nebo byla nemocná tak jsem brala ATB a malému to v mlíčku nevadilo.A kdy máš termín porodu?
První termín mám za 13dní :mrgreen:

Monco,to leti…

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
3.5.11 11:29
Monny89 píše:
mobilishky píše:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Janni.na88
3.5.11 11:31
mobilishky píše:
Janni.na88 píše:
mobilishky píše:
jeee,tak to je skoda,ze ti to ostatni takhle rozmluvily.nekdy je to jak pies :„nicmoc“-ale to jen ,kdyz jde nekdo moc brzy a nebo kdzy je mimi spatne natocene e nejde videt,ale i v tom pripade doktori vetsinou s maminkami domlouvaji nahardni termin.pri dalsim tehu si to urcite nenechej ujit,stoji to za to,opravdu ano :palec:
no určitě nenechám…máš pravdu,že je to dražší..ale kamarádka si teď zaplatila nějaký balíček..4D utz,který jí budou dělat v průběhu celého těhu za 3,5 tisíce…což si myslim,že neni tak strašný :mrgreen:

jj,nekteri doktori delaji takovehle tzv.„balicky“..ja vim take o jendom v Moste,ktery dela prvni 3D UTZ za 1000KC,ten druhy za 800kc,treti za 600kc,ctvrty za 300kc..coz se opravdu vyoplati..no,ale ja jsem se o nem odzveela az pozde,to uz jsme byla u jineho :) ale priste bych sla take k nemu,ptz tos e vyplati takovyhle balicek :think: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
6819
3.5.11 11:34
Monny89 píše:
mobilishky píše:

jé tak to jsi měla super mony :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
3.5.11 11:37

no,holky moje,ja jdu teda poklidit…a pak sem za vami jetse prijdu :huban: zatim paa..jinak kde mame Nikil dneksa???asi je na otm foceni uz… :think:

• Citovat
  • Upravit
6819
3.5.11 11:38
Janni.na88 píše:
mobilishky píše:
Janni.na88 píše:
mobilishky píše:
no určitě nenechám…máš pravdu,že je to dražší..ale kamarádka si teď zaplatila nějaký balíček..4D utz,který jí budou dělat v průběhu celého těhu za 3,5 tisíce…což si myslim,že neni tak strašný :mrgreen:
jj,nekteri doktori delaji takovehle tzv.„balicky“..ja vim take o jendom v Moste,ktery dela prvni 3D UTZ za 1000KC,ten druhy za 800kc,treti za 600kc,ctvrty za 300kc..coz se opravdu vyoplati..no,ale ja jsem se o nem odzveela az pozde,to uz jsme byla u jineho :) ale priste bych sla take k nemu,ptz tos e vyplati takovyhle balicek :think: :palec: :palec:
a…
Janni.na88 píše:
mobilishky píše:
Janni.na88 píše:
mobilishky píše:
jj,nekteri doktori delaji takovehle tzv.„balicky“..ja vim take o jendom v Moste,ktery dela prvni 3D UTZ za 1000KC,ten druhy za 800kc,treti za 600kc,ctvrty za 300kc..coz se opravdu vyoplati..no,ale ja jsem se o nem odzveela az pozde,to uz jsme byla u jineho :) ale priste bych sla take k nemu,ptz tos e vyplati takovyhle balicek :think: :palec: :palec:

tak to se určitě vyplatí..mě moje doktorka neřekla nic ani o tom 3D utz…chtěla jsem si jí změnit,když jsem zjistila,že jsem těhu,protože sem s ní nespokojená…pak jsem měla ale takový práce,že jsem to uplně vypustila… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí