Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3775
4.5.11 15:24

Hlavně, že ti hovada dnes v noci zase schválili, že už se nebude platit za pobyt v nemocnici 60Kč/den ale už 100Kč/den :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
4.5.11 15:27
ja ti poslu par receptu, napis mi mail..
nikil píše:
ZSissi píše:
nikil píše:
nevíte náký dobrý recept na buchtu???
já vždycky, když chci udělat něco nového, tak můj řekne, že chce zase piškotový dort!:-) s ovocem a čokoládovou polevou, ten on nejradši :-)
ten jsme měli před dvěma týdny :mrgreen: :mrgreen: jinak díky za nápad…já jdu hledat buchtu :mrgreen: tak zatím pááá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.5.11 15:39
nicky88 píše:
Hlavně, že ti hovada dnes v noci zase schválili, že už se nebude platit za pobyt v nemocnici 60Kč/den ale už 100Kč/den :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

a kdy to vyjde v platnost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
4.5.11 15:42

Děkujeme moc :-)

makakela píše:
MillaL píše:
To je ale moc krásný andílek :-)Optravdu velká gratulka :-)
makakela píše:
Ahojky holčiny :mavam: :mavam:
jakpak se vám vede dneska??? Pořád všechny 2v1??
Ahojky, děkuji moooc a tobě přeji at už to máš brzi za sebou a budu držet palečky a myslet na vás holky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.5.11 15:43

ahojky

• Citovat
  • Upravit
2412
4.5.11 15:44

Děkuji moc za podporu :-) Jsem ráda, že ti začíná být lépe :-)

nicky88 píše: Ahojky těhulky :mavam: :mavam:

MillaL , no už mi pomalu ale jistě přestává být špatně, každý den je to lepší a lepší :dance: , ale já naštěstí :mrgreen: vůbec nezvracela! Vždycky jsem to udržela, sice jsem měla co dělat, ale udržela! Já totiž nesnáším zvracení, začnu u toho brečet a jsem k neutišení :roll: :roll: !! Tak vidíš, co ti řekla doktorka! To je super, a nebuj, i kdyby ti měli malou vyvolávat, tak to zvládneš! Jsi moooc šikovná, však jak dlouho už trpíš a zvládáš to! Nebuj, už to nebude trvat dlouho!!! :kytka: :kytka: :hug: :huban:

Monny , no vidíš to,.. poslíčci a tělo e ti pročišťuje.. :palec: :palec: To nebude mít dlouhého trvání! :mrgreen: :mrgreen: Držím palce a možná, že se do toho 5.5. opravdu trefíte.. :mrgreen: To by bylo super :dance: :dance:

Lend.u teda, to je něco, jak tě dokážou plínky pěkně potrápit :cert: :cert: Ale je dobře, že se jinak máte super! A taky ti určitě náladu zlepšili došlé věcičky,.. :dance: :mrgreen: Jak sis užila kurz??

Find , deníček byl samozřejmě jako vždy super! :potlesk: :potlesk: Přečetla jsem ho jedním dechem a jak už říkala janička, tak byl asi nejkrásnější, už jen tím, že se v něm narodil Matyášek a Apgar score.. :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Makakelko nádherná fotečka! :hug: Malý je úžasný uzlíček! :-) :hug: :andel: :srdce:

Nikil teda ty jsi uklízecí maniak :mrgreen: :mrgreen: Ale je super, že se takhle staráš o domácnost,.. :potlesk: Já miluju, když douklidím, udělám si čajík a můžu si ho v klídku vypít a k němu nějakou buchtu nebo tak a vidím jak je všude všechno uklizené čisté a já mám klid… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem na úklid taky magor, ale je málo času :oops: :-( Jinak my dneska taky máme rizoto, já ho měla hotové dnes už v 6:45 :roll: :roll: :roll:

Janičko kočárek je super :palec: a že je poděděný, to vůůůbec nevadí, já bych bývala taky odkupovala od tety, už mi ho nabízela, ale já ho nechci, za prvé je to maxi cosi a ona ho kupovala za cca 15 000,– takže by mě vyšel stejně na nějakých cca 7 000,– a nejhorší je, že je to kočár na 2 věci, malá se hl. korby nevešla ve 4měsících a to byla malá! A do sportovní už taky nejezdí a to je jí rok a 7 měsíců a prostě už se tam nevejde, a navíc je to strašně těžká tříkolka, která se dá tlačit oběma rukama, ale když jsem potřebovala mít v druhé ruce deštník, tak jsem ho neutáhla :roll: :roll: :roll: :nevim: :zed: :zed: takže já asi budu kupovat nový :roll: A líbí se mi ten co budeš mít ty a nebo třeba tento http://www.kocarky-sara.cz/…a-p-186.html Ale to se ještě stokrát změní, až je uvidím na živo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak teda břišunko ti roste pěkně!!! Máš ho nádherný :potlesk: já chci taky! U tebe to strašlivě utíká! Ještě nedávno jsi byla jako já.. :dance: :dance:
Jo a Janičko prosimtě koukej kam saháš :mrgreen: ještě že jsi ten čajík na sebe nezvrhla :-? :mrgreen: Májinka ti určitě chtěla naznačit, že se máš posunout, že se potřebuje protáhnout.. :mrgreen: To je u nás na denním pořádku,.. sedím v křesle a zvednu se na 3 vteřiny a už mám smůlu, už tam leží maggie a pak na mě ještě koulí ty psí oči,.. no co myslíš, že jí vyhodím…nééé :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Jo a jani, já tu stebou budu až do konce! nebuj! Já tu pak budu až do listopadu sama :cry: :cry: :-)
Prosim tě s tím pracákem je to na prd no :cry: :cry: Hovada! Nepomůžou ani těhulce :-( Jinak to marodění ti asi nepomůže, ale rizikové těhu neznamená bez vycházek,.. ale asi ti to nepomůže :nevim:

A co ta girlie??????? :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
4.5.11 15:44
:mavam: :mavam: :mavam:
finduska píše:
ahojky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.5.11 15:46

mill-jak si na tom?

• Citovat
  • Upravit
finduska
4.5.11 15:46

jinak je tu denicek-pokracovani

• Citovat
  • Upravit
2412
4.5.11 15:53

Deníček super!!! Ted jsem ho dolouskala.. Je mi líto, že máte problém s kojením..

Jsem zvedavá na sebe, mlezivo ted tece skoro proudem a prý mám na kojení výstavní bradavky, takové vystouplé. Ale me prijde, ze mám prsa na prd, vrátili se mi zpet na 70Am :nevim: Nechápu, kazde se zvetsi a me zustaly :zed: :zed: Si tu svoji kozinku ani nechytnu, mala ji bude muset hledat :-D

Jiank já pořád stejně, už mám nahoře 9 kg. Bolesti pořád, stále vetsi a vetsi.. Do toho tvrdnuti bricha a pichani v pochve, sileny.. Bolesti v krizi uz snad ani nevnimam, jak jsem si zvykla.. Dnes mi doktorka rekla, ze kdyz neporodim do prvniho terminu, malou mi vyvolaji :-) Tak snad uz jen max týden a půl bolestí.. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
4.5.11 15:55

Jinak malej je moc a moc nádhernej a gratuluji ke krasnemu skore bodovani!! Treba se jeste rozkojis :-) Nic nevzdávat :-) Je to slunicko, fakt nadhernej milacek :-) Gratulace velika!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
4.5.11 16:07

Monny schválili to v noci kvůli legislativě, aby se to dostalo v platnost od nového roku! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 16:12
ZSissi píše:
tak Jani, volala jsem mamce, protože my jsme na tom byli jednu dobu opravdu bídně a ona mi říkala, že musíš ze sebe prostě udělat chudáka…pokud nemáš manžela, ale jen přítele o to je to lepší…pokud nemá napsané trvalé bydliště na stejném místě jako Ty, to je taky dobré…když zajdeš na sociálku při úřadu práce a řekneš jim, že si prostě bez peněz, budou chtít po Tobě spoustu papírů, včetně výpisu z účtu, ale peníze Ti dají hned!Příspěvek upraven 04.05.11 v 14:38

jeee,dekuji Ti moc,ze jsi se snazila tkhle zjistit co nejvic informaci…opravdu si toho vazim..uvidim,co se da delat..moje paniommamka mi rikala,ze zitra zajde osobne na socialku,ptz tam ma nejakou znamou od videni,tak ji uakze moji smlouvu z prace,moji vypoved a tad tad a zjsiti,co a jak,tak uvidime..jinak manzela nemam,zatim je to jen pritel,ja sjem halsena v byte,kam se budeme stehovat spolu(cca do jednoho emsice),ale on je halseny u svych rodicu..nicmene najemni smlouva je ale na nej nu,takze enviim.jeste jendou moc dekuji,ze jsi se mnu takhle zabirala,jsi moc hodna :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :palec:

• Citovat
  • Upravit
765
4.5.11 16:19

nemáš za co,janijen nevím, jestli Ti to bylo k něčemu platné…hlavně musí té vaší známé zdůraznit, že si opravdu bez prostředků! znáš to, psí voči..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.5.11 16:29

mill-nevzdavam to,ale prestava mi ot bavit,kdyz takhlepak vnoci je pulhodiny prisatej, dudla dudlaa vypije cely4ml :cert: :cert: :cert: :cert: pak pul hodiny dokrm,pak odrihnuti atd,pak odsat prsa,lehnout-amuzes nanovo :-P :-P :-P :-P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky