Bříško při 2. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
3.4.14 20:16

@dani24687 Je to hrůza, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
3.4.14 20:18

@lovesmile jo, a teď se třetím je to ještě horší :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594

@lovesmile @dani24687 holky nebojte, já měla břicho snad od 8tt a tedka ho mám s dcerkou 14 dní před porodem menší než se synem v půlce 8m… ;) rozhodně nemám žádné superbřicho..to se může klidně zastavit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
@lovesmile píše:
@dani24687 Je to hrůza, co? :mrgreen:

je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.4.14 20:20

@lovesmile Jasně. Začalo mi růst snad hned po oplodnění! V 5. měsíci už jsem vypadala jak týden před termínem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
3.4.14 20:22
@Kalla1412 píše:
@lovesmile @dani24687 holky nebojte, já měla břicho snad od 8tt a tedka ho mám s dcerkou 14 dní před porodem menší než se synem v půlce 8m… ;) rozhodně nemám žádné superbřicho..to se může klidně zastavit :hug:

Tak doufám, že se zastaví, ale zatím dost pochybuju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
3.4.14 20:25

Jj, ja uz vcera vytahla tehotenske dziny, protoze mi ty normalni jsou neprijemne, a to jsem dneska 8+0…pamatuji si, ze pri minulem tehotenstvi jsem si je kupovala nekdy v 5.mesici…nemam bricho nejak velke, ale jsem jak zizala a tak uz je to trochu videt, coz pri prvnim fakt nebylo a navic to zatim nikdo nevi, takze na verejnosti zatahuju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
3.4.14 20:26
@Peppa Pig píše:
@lovesmile Jasně. Začalo mi růst snad hned po oplodnění! V 5. měsíci už jsem vypadala jak týden před termínem :roll:

Taky mam ten pocit, ze zacalo rust hned po oplodneni…ted to bude teprve mesic a je to videt! :) Takze budu muset bud sikovne maskovat a nebo to oznamit drive, nez jsem mela v umyslu. taky mam dost citliva prsa, to jsem u prvniho nezazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
3.4.14 20:27

@lovesmile já mám taky břicho jak u prvního a druhýho těhotenství v 5 měsíci.
Tak to jsem zvědavá, jaký to břicho v 5 měsíci budu mít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
3.4.14 20:29

@Tersuita Jsem na tom úplně stejně. Těhotenské džíny jsem vytáhla cca 10 dní zpátky a v prvním těhot. jsem je kupovala taky tak nějak v tom 5. měsíci. U mě to ví zatím pár známých, ale už se mě jedna známá na ulici ptala, jestli jsem těhotná a když jsem se stavila v práci, tak i tam mi ženské pokukovaly po břichu. Mě teda moc zatáhnout už nejde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
3.4.14 20:31
@Komteska80 píše:
@lovesmile já mám taky břicho jak u prvního a druhýho těhotenství v 5 měsíci.
Tak to jsem zvědavá, jaký to břicho v 5 měsíci budu mít :mrgreen:

Já to snad ani nechci vědět. 8o :mrgreen: Z toho budu mít noční můry… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.4.14 20:34
@lovesmile píše:
Já to snad ani nechci vědět. 8o :mrgreen: Z toho budu mít noční můry… :zed:

já taky. ale byla tu nedávno diskuze, kdy holčina nebo spíš už paní, si strašně stýskala, že má malý bříško :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.4.14 20:35
@Althya píše:
Taky mam ten pocit, ze zacalo rust hned po oplodneni…ted to bude teprve mesic a je to videt! :) Takze budu muset bud sikovne maskovat a nebo to oznamit drive, nez jsem mela v umyslu. taky mam dost citliva prsa, to jsem u prvniho nezazila

No o těch prsou ani nemluv! Já ještě kojila staršího, a bylo to strašně nepříjemné 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
3.4.14 20:36

@lovesmile Ja jedu zitra do prace na poradu, tak to jisti letosni ruzove tricko z avonu proti rakovine prsu…to ma strih, ze tam schovam i prvorozenou dceru kdyz budu chtit :-) a pristi tyden jdu na kontrolu, tak jak to dobre dopadne, uz to pustime do sveta a bude vyreseno… aspon ty tehotenske dziny poradne unosime ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
3.4.14 20:42

@lovesmile 12.tt a břicho jak s malou v 5. měsíci, děs :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat