Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovesmile @dani24687 holky nebojte, já měla břicho snad od 8tt a tedka ho mám s dcerkou 14 dní před porodem menší než se synem v půlce 8m…
rozhodně nemám žádné superbřicho..to se může klidně zastavit ![]()
@lovesmile Jasně. Začalo mi růst snad hned po oplodnění! V 5. měsíci už jsem vypadala jak týden před termínem ![]()
@Kalla1412 píše:
@lovesmile @dani24687 holky nebojte, já měla břicho snad od 8tt a tedka ho mám s dcerkou 14 dní před porodem menší než se synem v půlce 8m…rozhodně nemám žádné superbřicho..to se může klidně zastavit
Tak doufám, že se zastaví, ale zatím dost pochybuju. ![]()
Jj, ja uz vcera vytahla tehotenske dziny, protoze mi ty normalni jsou neprijemne, a to jsem dneska 8+0…pamatuji si, ze pri minulem tehotenstvi jsem si je kupovala nekdy v 5.mesici…nemam bricho nejak velke, ale jsem jak zizala a tak uz je to trochu videt, coz pri prvnim fakt nebylo a navic to zatim nikdo nevi, takze na verejnosti zatahuju ![]()
@Peppa Pig píše:
@lovesmile Jasně. Začalo mi růst snad hned po oplodnění! V 5. měsíci už jsem vypadala jak týden před termínem
Taky mam ten pocit, ze zacalo rust hned po oplodneni…ted to bude teprve mesic a je to videt!
Takze budu muset bud sikovne maskovat a nebo to oznamit drive, nez jsem mela v umyslu. taky mam dost citliva prsa, to jsem u prvniho nezazila
@lovesmile já mám taky břicho jak u prvního a druhýho těhotenství v 5 měsíci.
Tak to jsem zvědavá, jaký to břicho v 5 měsíci budu mít ![]()
@Tersuita Jsem na tom úplně stejně. Těhotenské džíny jsem vytáhla cca 10 dní zpátky a v prvním těhot. jsem je kupovala taky tak nějak v tom 5. měsíci. U mě to ví zatím pár známých, ale už se mě jedna známá na ulici ptala, jestli jsem těhotná a když jsem se stavila v práci, tak i tam mi ženské pokukovaly po břichu. Mě teda moc zatáhnout už nejde. ![]()
@Komteska80 píše:
@lovesmile já mám taky břicho jak u prvního a druhýho těhotenství v 5 měsíci.
Tak to jsem zvědavá, jaký to břicho v 5 měsíci budu mít
Já to snad ani nechci vědět.
Z toho budu mít noční můry… ![]()
@lovesmile píše:
Já to snad ani nechci vědět.![]()
Z toho budu mít noční můry…
já taky. ale byla tu nedávno diskuze, kdy holčina nebo spíš už paní, si strašně stýskala, že má malý bříško
![]()
@Althya píše:
Taky mam ten pocit, ze zacalo rust hned po oplodneni…ted to bude teprve mesic a je to videt!Takze budu muset bud sikovne maskovat a nebo to oznamit drive, nez jsem mela v umyslu. taky mam dost citliva prsa, to jsem u prvniho nezazila
No o těch prsou ani nemluv! Já ještě kojila staršího, a bylo to strašně nepříjemné ![]()
@lovesmile Ja jedu zitra do prace na poradu, tak to jisti letosni ruzove tricko z avonu proti rakovine prsu…to ma strih, ze tam schovam i prvorozenou dceru kdyz budu chtit
a pristi tyden jdu na kontrolu, tak jak to dobre dopadne, uz to pustime do sveta a bude vyreseno… aspon ty tehotenske dziny poradne unosime ![]()