Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileKocarek jsem uz objednala,tak uvidim.Snad budeme spokojeni:)Diky
Děkuji za vaše postřehy a zkušenosti
Také se mi tento kočárek moc líbí,akorát mě trošku odrazuje to,že s ním nenajedu jednou rukou na obrubník
Je hodně těžký? Mám ještě 4letého klučinu a hodně chodí ještě za ruku.Holčičce bude v únoru rok ![]()
Kočárek mi těžký nepřijde - bez problémů ho sama vynesu i se spící dcerou, která má 11 kg do patra v paneláku…
třeba by se mohl chlapeček při najíždění na chodník držet kočárku
, pokud si nejsi jistá, je asi lepší se jet na kočárek někam podívat a radši vyzkoušet, já jsem kočárek objednala aniž bych ho viděla, pouze na základě videí z youtube
naštěstí jsem s ním moc spokojená, vyhovuje mi…
Já ho právě nemám tady u nás možnost vidět
Taky koukám na videa z yotube.Ještě se mi líbí baby jogger citi mini,tak nevím.Nemáte zkušenost?
![]()
No ja se tesim,az dorazi.Syn ma 2 rocky,jeste ho vyuzijeme a pak zustane pro druho,ktery se nam narodi kvetnu.8kg si myslim,ze je ok vaha,ale samozrejme jsou i lehci kocarky:)
Odkud jste objednávala?Co jsem koukala a četla,že je prý hodně nedostupný.
Ja si myslim,ze velice podobny kocarek,dokonce jsem na youtube videla jak je porovnavaji.Rozhodnuti je na kazdem,ja ho taky nevidela nazivo a koukala se na plno fotek od maminek na mimibazarku a pripojovala se do fora.Ale hlavne ze zakona mate 14 denni lhutu,kdy muzete nepouzite zbozi vratit bez udani duvodu.Doma slozite,vyzkousite a uvidite ![]()
No dostupny neni v tech nejlevnejsich obchudkach,ja jsem ho objednavala pres mimibazar,Brnenska firma Kremilek,je tam nejlevnejsi a maji i postu zdarma.Ale volala jsem jeste do 2 firem a rekli mi stejne datum dodani jako tam,jelikoz to je od stejneho dodavatele.Tak ze skladem bude v polovine unora.Ale pokud na nej spechate a nevadim Vam dat treba o 500kc vice,tak urcite budou.
Já také chidím na mimibazar
Tam jsem na něj právě narazila na fotkách a z diskuzí vyčetla,že je fajn.Taky jsem před chvílí psala právě paní z mimibazaru a psala,že ta polovina února.My na něj nespěcháme,protože teď v zimě jezdíme v uzavřenějším x-landeru a chci ho na jaro,až bude tepleji.Už jsem si vybrala i doplňky jako je nánožník,podložka
Jakou barvičku jste vybrala vy?Si akorát říkám,aby do té černé nepralo v létě sluníčko…
Ja jsem si vzala cerny,jelikoz mam klucika a cekam druheho a take kvuli udrzbe,potah se neda sundavat.Myslim ze maminky psali ze material je fajn,tak ze by nemel na slunicku blednout.Tak at se Vam libi a slouzi dobre ![]()
Také máme černý, a také jsem objednávala z Křemílka od paní Alexandry přes MMB
jen jsem nečekala tak dlouho - do týdne byl doma ![]()