Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@Luciafff Nám to neva, už jsme si zvykli. Ono to jde v těch nožičkách,,vyboulit", takže to neni zase tak strašný.
Mě tam polohovaní nozicek chybí. Malý si, ale rychle zvykl, tak je to ok. Částečně to jde tím vyboulením. V případě se dá koupit tzv. polohovaní nožiček. Ale je to zase investice. Jinak s kočárkem, mám tedy jen ten sportak, jsem moc spokojená ![]()
@anylek Máte odkaz na to dokoupení polohování nožiček? děkuji
@Luciafff Mě to teda vubec nevadi
Male je 9,5 mesice, tkz ji tam nozicky poradne ani nedosahnou. Nejradsi si je stejne dava na to madlo
A myslim, ze az bude vetsi, ze to bude take uplne jedno. Kdyz je dite unavene, tak spi, i kdyz ma nozky trosku smerem dolu. Je to takovy pololeh, to podle me staci ![]()
Tady je to i s videem: http://www.malvik.cz/…zka-pod-nohy .. jako zajimavy, ale mam pocit ze se bez toho obejdu za ty penize
melo by to stat tak 500 Kc maximalne, aby se mi to chtelo koupit.. za 1290 Kc teda ani nee
@adlita Taky se mi to zdá moc. Za 500 bych do toho možná šla. ![]()
Tak už máme za sebou první procházku s kočárkem (podvozek B-motion a korbička Affinity) a paráda, jede skoro sám, lehoučký, snadno ovladatelný ![]()
@Terunka To mám radost
Já o něm hodně uvažuju, ale ještě máme čas se rozhodnout. Zdá se ti korbička dostatečně veliká? Čekáme mimi začátkem listopadu a mám strach, aby se mi tam vešlo s fusakem přes zimu…
Jinak holky, chci se zeptat, jak jste spokojené s polohováním zádiček? Jsou dostatečně pevná? Včera jsem to byla obhlídnout a byla jsem fakt spokojená… myslím si, že byly pevnější než u TFK… ale zase jsou tam ty pásky…
Máte i nějaké negativní recenze, reklamace? Zatím na něj čtu jen samou chválu
což je samozřejmně dobře ![]()
@Luciafff Popravdě ta mi moc velká nepřijde..na délku ještě ok, ale je dost úzká, tak jsem hodně zvědavá, jak tam malýho narvem i s fusakem..ale snad nějak jo, byla bych ráda, kdyby tam byl aspoň do konce prosince. My jsme tenhle kočár kupovali hlavně kvůli té skladnosti a lehkosti, protože ho musím nosit do schodů, tak aby šel dobře složit a dobře se nesl. Jinak jsem měla vybraný Baby Design Lupo, ale na nošení by to prostě bylo těžký.
Ahoj holky, nečetla jsem celou diskuzi, stejně bych to asi nenašla, ale chci se zeptat, má kočárek kontrolní okýnko na střeše? mám to pro čtyřměsíčního kluka, tak abych na něho viděla.