Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
19.8.14 12:42

Tak ten nánožník prý má tak nějak odstávat, je fakt, že ho není jak zašprajcovat jako u jiných kočárků. Jen si na to budu muset zvyknout, že není nasunutý zespodu. Jinak uvažovala jsem nad zmenšovací vložkou do kočárku, malá má 8měsíců a sjíždí mi pořád dolů když sedí. Vypadá tam potom jako nějaký „vegeťák“, zadek na půl cesty a nohy hozené přes madlo :lol: Vypadá spokojeně, ale asi to nebude moc dobré na zádíčka. Máte někdo s vložkou do kočárku zkušenost? Pomůže, a jestli má cenu ji ještě pořizovat… Mám docela dilema :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.14 12:58

@myslacek ja teda nemam britax, ale jiny kocar a vlozku jyem koupila, protoze maly hrozne sjizdel..pomohlo nam to a uz se drzi hezky na miste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
20.8.14 17:03

Ahoj děvčata,
uvažuji o koupi trojkolky, ale furt si nejsem jistá, přeci jenom je to dost peněz… Má nafukovací všechna 3 kola? Co odpružení? Co terén? Když je v lehu, je tam vůbec místo na tašku přes madlo? Dají se tam někam přidělat kšíry? Já ho ještě neviděla naživo, tak mám blbé otázky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
21.8.14 07:07

@Fjodorka Já jsem ho viděla jen jednou v obchodě a zamiloavala jsem se do něho, včera mi domů přišel „starší“ kousek, paní ho používala cca 3 měsíce. Jo a je to trojkolka.
Zajdi se někam podívat, kde ho mají a myslím si, že se už nebudeš muset na nic ptát. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.8.14 08:00

Taky jsme na něj koukali, mají ho v Malvíkovi. Jezdí se s ním slušně a prostoru má i po složení do lehu docela dost. Kšíry nevím, ty jsme nikdy nepoužili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.8.14 09:17

@Fjodorka kočárek patří určitě mezi ty lepší, nafukovací kola, prostorný, lehký, skladný. U sportovního kšíry nejsou potřeba, je tam petibodový pás, u hlubokého nevím..Nejlépe někde okouknout na živo, každému vyhovuje něco jiného:-)U nás je max. spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
21.8.14 10:06

Jsem celé léto na chatě a tady ani ve městě není žádný obchod s kočáry, proto se ptám. Ale snad budu příští týden v Praze.
Na kšíry se ptám proto, že malá (9m) ještě jezdí v korbě, kde klečí nebo sedí a dělá kraviny a ve sporťáku bude asi chtít dělat to samý. Pětibodový pás bude asi k ničemu, přikurtovaná na místě bude řvát :nevim: chtěla bych už sporťák. No budu ho muset prohlédnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.8.14 11:23

Maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli jste už některá absolvovala s kočárkem zimu a jak zvládá sníh? Jestli kolečka v pohodě sněhem projedou?
Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.8.14 12:23

@lucynka25 prosím tě, kde jsi si nechala ušít tu clonu a poslala by jsi mi fotku? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.8.14 13:29

Holky, máte některá i hlubokou korbičku? ne affiniton, ale normální bmotion? jste spokojený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
23.8.14 14:20

@Fjodorka Má to normálně účka pro kšíry. Naše nejmladší je podobnej dáreček a navíc v klidu vystupuje za jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
23.8.14 14:44

@evicttas my ji máme ale ještě nejezdíme :mrgreen: korbička je menší než jsem měla u firkonu, ale asi si vystačíme. Co mě tam trošku vadí a nevšimla jsem si v krámě, má jakoby ve výši hlavičky na krajích tyčky které asi drží konstrukci korbičky. Jsou schované a pravděpodobně jsou i obalené molitanem, ale i tak se bojím aby se malá nebouchala. Takže tam možná ještě dám okolo deku až bude starší a bude se více hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
23.8.14 22:25
@kotyk píše:
@Fjodorka Má to normálně účka pro kšíry. Naše nejmladší je podobnej dáreček a navíc v klidu vystupuje za jízdy.

Děkuji! Kdybych ji musela dát na ty pásy, tak by mi pukla vzteky, takže je to důležité. Absolutně nechápu děti, které v kočáru sedí jak pecky, to moje bych musela nadopovat nějakými psychofarmaky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.14 18:41

@Fjodorka nas klucina taku v korbe klecel a drzel se kraje.ale co je ve sportaku, tak uplne v poho, sedi a kouka..mame hromadu hracek v kkocarku a je spokojeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
25.8.14 09:24

fusak do Britax bm

Máte někdo typ na pořádný, nepromokavy fusak na zimu, který by tam pasoval ok a hlavně nesjizdel? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí