Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Tak ten nánožník prý má tak nějak odstávat, je fakt, že ho není jak zašprajcovat jako u jiných kočárků. Jen si na to budu muset zvyknout, že není nasunutý zespodu. Jinak uvažovala jsem nad zmenšovací vložkou do kočárku, malá má 8měsíců a sjíždí mi pořád dolů když sedí. Vypadá tam potom jako nějaký „vegeťák“, zadek na půl cesty a nohy hozené přes madlo
Vypadá spokojeně, ale asi to nebude moc dobré na zádíčka. Máte někdo s vložkou do kočárku zkušenost? Pomůže, a jestli má cenu ji ještě pořizovat… Mám docela dilema ![]()
@myslacek ja teda nemam britax, ale jiny kocar a vlozku jyem koupila, protoze maly hrozne sjizdel..pomohlo nam to a uz se drzi hezky na miste ![]()
Ahoj děvčata,
uvažuji o koupi trojkolky, ale furt si nejsem jistá, přeci jenom je to dost peněz… Má nafukovací všechna 3 kola? Co odpružení? Co terén? Když je v lehu, je tam vůbec místo na tašku přes madlo? Dají se tam někam přidělat kšíry? Já ho ještě neviděla naživo, tak mám blbé otázky ![]()
@Fjodorka Já jsem ho viděla jen jednou v obchodě a zamiloavala jsem se do něho, včera mi domů přišel „starší“ kousek, paní ho používala cca 3 měsíce. Jo a je to trojkolka.
Zajdi se někam podívat, kde ho mají a myslím si, že se už nebudeš muset na nic ptát. ![]()
Taky jsme na něj koukali, mají ho v Malvíkovi. Jezdí se s ním slušně a prostoru má i po složení do lehu docela dost. Kšíry nevím, ty jsme nikdy nepoužili ![]()
@Fjodorka kočárek patří určitě mezi ty lepší, nafukovací kola, prostorný, lehký, skladný. U sportovního kšíry nejsou potřeba, je tam petibodový pás, u hlubokého nevím..Nejlépe někde okouknout na živo, každému vyhovuje něco jiného:-)U nás je max. spokojenost
Jsem celé léto na chatě a tady ani ve městě není žádný obchod s kočáry, proto se ptám. Ale snad budu příští týden v Praze.
Na kšíry se ptám proto, že malá (9m) ještě jezdí v korbě, kde klečí nebo sedí a dělá kraviny a ve sporťáku bude asi chtít dělat to samý. Pětibodový pás bude asi k ničemu, přikurtovaná na místě bude řvát
chtěla bych už sporťák. No budu ho muset prohlédnout
Maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli jste už některá absolvovala s kočárkem zimu a jak zvládá sníh? Jestli kolečka v pohodě sněhem projedou?
Děkuji ![]()
@lucynka25 prosím tě, kde jsi si nechala ušít tu clonu a poslala by jsi mi fotku? ![]()
Holky, máte některá i hlubokou korbičku? ne affiniton, ale normální bmotion? jste spokojený?
@Fjodorka Má to normálně účka pro kšíry. Naše nejmladší je podobnej dáreček a navíc v klidu vystupuje za jízdy.
@evicttas my ji máme ale ještě nejezdíme
korbička je menší než jsem měla u firkonu, ale asi si vystačíme. Co mě tam trošku vadí a nevšimla jsem si v krámě, má jakoby ve výši hlavičky na krajích tyčky které asi drží konstrukci korbičky. Jsou schované a pravděpodobně jsou i obalené molitanem, ale i tak se bojím aby se malá nebouchala. Takže tam možná ještě dám okolo deku až bude starší a bude se více hýbat.
@kotyk píše:
@Fjodorka Má to normálně účka pro kšíry. Naše nejmladší je podobnej dáreček a navíc v klidu vystupuje za jízdy.
Děkuji! Kdybych ji musela dát na ty pásy, tak by mi pukla vzteky, takže je to důležité. Absolutně nechápu děti, které v kočáru sedí jak pecky, to moje bych musela nadopovat nějakými psychofarmaky ![]()
@Fjodorka nas klucina taku v korbe klecel a drzel se kraje.ale co je ve sportaku, tak uplne v poho, sedi a kouka..mame hromadu hracek v kkocarku a je spokojeny
Máte někdo typ na pořádný, nepromokavy fusak na zimu, který by tam pasoval ok a hlavně nesjizdel? ![]()