Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.11.14 09:34

My jsme zase prave v kocaru spici, muze byt jakkoliv provina, ale dam do kocaru a je klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
21.11.14 10:07

@Barabelka44 Protoze je jeste malicka, to spala take. Ty vetsi jsou objevovatele 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
22.11.14 17:29

Ahoj, my jsme dneska rozbalili nový kočárek Britax b motion 4. Sportovní kočárek je OK. jen nás nemile překvapilo, že hluboká korba je taková „nestabilní“ divně se houpe, prostě tam není úplně na pevno. Když jsme jeli do obchodu, tak nám řekl že je to normální u Britaxu, ale že mimču to nevadí. Holky, co už v tom děti vozíte, je to problém? Nám se dítě narodí až za tři měsíce, tak máme ještě čas to případně vyměnit. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.11.14 20:54

@Adriassa Jj, korba určitě není na pevno, ale když je v tom mimčo, tak je to úplně ok, nehýbe se ;-) My takhle jezdíme už přes 5 měsíců a v pohodě.
Nevím, jestli máte i autosedačku - tak se na podvozku houpe ještě 2× tolik :-D Ale taky s tím nemáme problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
23.11.14 14:49

@Adriassa jj je to taky a vůbec to nevadí, ba naopak… my když jezdíme po lese a drncá to, tak to tak jakoby malou houpe a ta spí jako zabitá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
23.11.14 18:26

@Terunka @Moncinas díky, holky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.11.14 19:15

Taky jsem z toho byla rozhozená, ale je pravda, že s mimnčem je to v pohodě, i ta autosedačka. S hlubokou jezdíme už taky 5 měsíc, už brzo půjdeme do sportáku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.11.14 19:47

Tak my dneska přestavěli kočárek z hluboké korby na sporťák…a jezdí se mi s ním mnohem lépe :potlesk: což mě moc potěšilo, ono asi spor´ták má jinde těžiště než hluboká korba…jen se chci zeptat vás, co již delší dobu používáte - často jej skládám do auta, jen teďka když mám ve sporťáku připnutý fusak a na něm nánožník…to to budu muset všechno odepnout abych jej složila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
26.11.14 19:52

@Vankule Skládáme často, s fusakem i nánožníkem bez problémů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
26.11.14 21:26

Skládání do auta taky u nás bez problému:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
28.11.14 06:47

Za az tak bez problemu to není..u skladani se vždy odepne nanoznik ve spodni casti… Ale jinak i s fusakem beranem slozim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.11.14 08:44

Děkuji všem, včera jsme vyzkoušeli, složíme v pohodě i s fusakem ale nánožník musí být rozepnutý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.11.14 11:41

Někde kolem strany 37 jsme začali řešit píchlou duši a jejich výměnu. Přední jsou jasný, ty se vyměnit nedaj (do nich mám připravený tmel na duše), no a se zkušeností se zadními se chci podělit:

Ač se na plášti píše 10×1,75, tak na ráfek tahle duše nepasuje ani náhodou. I prodavači z cyklo obchodu se divili :). Dá se tam s trochou úsilí dostat duše 12×1,75, která zase ale hodně plandá. Nicméně dá se to. Jen je potřeba trochu trpělivosti a síly, plášti se zpátky moc nechtělo :).

Proto radši popřeju hodně procházek bez píchnutí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
8.12.14 23:31

Zatím jsem u Britaxu s prodejem na ceně 5500 Kč a nikdo se neozval. Jinak Bebe Beni Izzy doporucuju. Jízdní vlastnosti jsou výborné a je celkové lehčí, i když to ma byt stejná váhová kategorie. Jediné, co mi vadí, je neodklapive madlo. Musí se cele vycvaknout a není to příliš user friendly. Jezdime bez něj, malýmu to nevadí, hlavně, ze může konečně sedět a nikam nesjizdi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.12.14 13:44

Pichla duse - predne koliesko

Mam bm4 a vcera drahy pri prechadzke pichol predne koliesko. Ani po precitani vasich skusenosti sa nevzdal. Cepicku z nytu odstranil pomocou srobovaku, koliesko vytiahol, dusu zalepil a zasa vsetko vratil do povodneho stavu. Bol pripraveny aj na alternativu, ze tam bude musiet dat nejaky srob primeranej velkosti.
Takze sa to da, len treba mat sikovneho chlapa. :-) chcel nafukovacie kolieska, musi sa postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí