Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lostrisis píše:Aspon ze tak
No jo, mám v tom lehce gulášAle je důležité, že i jako studentky máte na nějakou korunku nárok, ne?
Katarina20 píše:lostrisis píše:Aspon ze tak
No jo, mám v tom lehce gulášAle je důležité, že i jako studentky máte na nějakou korunku nárok, ne?
ted už máš nárok na PPM, ale jen pokud má manžel/přítel odpracováno 270 dní ![]()
Luciked píše:Myslim ze ten ma odpracovano vic nez dostKatarina20 píše:ted už máš nárok na PPM, ale jen pokud má manžel/přítel odpracováno 270 dnílostrisis píše:Aspon ze tak
cvana píše:
katarino vyfot test ze dneska kdyz tak:)
jak jsi spokojená s gennetem a co Vám na první návštěvě dělali? jsem zvědavá jdu tam za měsíc ![]()
cvana píše:Taky jsem to prave chtela ofotit a dat sem, ale bohuzel to nejde, bud je blbej fotak a nebo svetlo v byte,furt to zkousim a misto fotky mam jen bily svetlo…
Katarina20 píše:Ale vubec me to teda nepotesilo,jak uz jsem psala RapiClear mi neukazal nic, GS Mamatest 10 mi ukazal zas jenom ducha, tak uz zacinam mit strach a jsem pekne nervozni…cvana píše:Taky jsem to prave chtela ofotit a dat sem, ale bohuzel to nejde, bud je blbej fotak a nebo svetlo v byte,furt to zkousim a misto fotky mam jen bily svetlo…
Katarina20 píše:Katarina20 píše:Ale vubec me to teda nepotesilo,jak uz jsem psala RapiClear mi neukazal nic, GS Mamatest 10 mi ukazal zas jenom ducha, tak uz zacinam mit strach a jsem pekne nervozni…cvana píše:Taky jsem to prave chtela ofotit a dat sem, ale bohuzel to nejde, bud je blbej fotak a nebo svetlo v byte,furt to zkousim a misto fotky mam jen bily svetlo…
Mamatest je velice spolehlivý, měla jsem ducha snad na všech testech, ale na mamtestu nikdy
![]()
Zklus to bez blesku na něčem černém ![]()
Izz píše:Ted jsem v praci,tak uz bohuzel nic nenafotim
fotila jsem vždy bez blesku…u světla
Luciked píše:Ale mne Mamatest ukazal ducha,tak nevim co si mam myslet…Katarina20 píše:Mamatest je velice spolehlivý, měla jsem ducha snad na všech testech, ale na mamtestu nikdyKatarina20 píše:Ale vubec me to teda nepotesilo,jak uz jsem psala RapiClear mi neukazal nic, GS Mamatest 10 mi ukazal zas jenom ducha, tak uz zacinam mit strach a jsem pekne nervozni…cvana píše:Taky jsem to prave chtela ofotit a dat sem, ale bohuzel to nejde, bud je blbej fotak a nebo svetlo v byte,furt to zkousim a misto fotky mam jen bily svetlo…
katarino vyfot test ze dneska kdyz tak:)![]()
Zklus to bez blesku na něčem černém
Tak ho vyfot zitra.
Mimochodem dneska mi lekarnice rekla ze falesne pozitivni test byt nemuze negativni jo ale pozitivni ne. Coz se mi nezda protoze rapid mi minulej mesic udelal ducha a mamatest ne a pak mrska dosla se zpozdenim tydenim.
kattkka píše:Aha, znamena to ze duch spis patri k pozitivnimu vysledku?
Tak ho vyfot zitra.
Mimochodem dneska mi lekarnice rekla ze falesne pozitivni test byt nemuze negativni jo ale pozitivni ne. Coz se mi nezda protoze rapid mi minulej mesic udelal ducha a mamatest ne a pak mrska dosla se zpozdenim tydenim.