Test - buď ano nebo ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2171
18.1.12 15:40

Samozřejmě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
18.1.12 16:03
lostrisis píše:
No jo, mám v tom lehce guláš :mrgreen: Ale je důležité, že i jako studentky máte na nějakou korunku nárok, ne? :kytka:
Aspon ze tak :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
18.1.12 16:04
Katarina20 píše:
lostrisis píše:
No jo, mám v tom lehce guláš :mrgreen: Ale je důležité, že i jako studentky máte na nějakou korunku nárok, ne? :kytka:

ted už máš nárok na PPM, ale jen pokud má manžel/přítel odpracováno 270 dní :palec:

• Citovat
  • Upravit
895
18.1.12 16:07
Luciked píše:
Katarina20 píše:
lostrisis píše:
ted už máš nárok na PPM, ale jen pokud má manžel/přítel odpracováno 270 dní :palec:
Myslim ze ten ma odpracovano vic nez dost :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
18.1.12 16:19

katarino vyfot test ze dneska kdyz tak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
18.1.12 16:32
cvana píše:

jak jsi spokojená s gennetem a co Vám na první návštěvě dělali? jsem zvědavá jdu tam za měsíc :palec:

• Citovat
  • Upravit
Izz
18.1.12 16:39

přesně tak…taky jsem zvědavá na test

• Citovat
  • Upravit
895
18.1.12 16:52
cvana píše:
Taky jsem to prave chtela ofotit a dat sem, ale bohuzel to nejde, bud je blbej fotak a nebo svetlo v byte,furt to zkousim a misto fotky mam jen bily svetlo… :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
18.1.12 16:54
Katarina20 píše:
cvana píše:
Taky jsem to prave chtela ofotit a dat sem, ale bohuzel to nejde, bud je blbej fotak a nebo svetlo v byte,furt to zkousim a misto fotky mam jen bily svetlo… :(
Ale vubec me to teda nepotesilo,jak uz jsem psala RapiClear mi neukazal nic, GS Mamatest 10 mi ukazal zas jenom ducha, tak uz zacinam mit strach a jsem pekne nervozni…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
18.1.12 17:00
Katarina20 píše:
Katarina20 píše:
cvana píše:
Taky jsem to prave chtela ofotit a dat sem, ale bohuzel to nejde, bud je blbej fotak a nebo svetlo v byte,furt to zkousim a misto fotky mam jen bily svetlo… :(
Ale vubec me to teda nepotesilo,jak uz jsem psala RapiClear mi neukazal nic, GS Mamatest 10 mi ukazal zas jenom ducha, tak uz zacinam mit strach a jsem pekne nervozni…

Mamatest je velice spolehlivý, měla jsem ducha snad na všech testech, ale na mamtestu nikdy :palec: :palec:
Zklus to bez blesku na něčem černém :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Izz
18.1.12 17:00

fotila jsem vždy bez blesku…u světla

• Citovat
  • Upravit
895
18.1.12 19:43
Izz píše:
fotila jsem vždy bez blesku…u světla
Ted jsem v praci,tak uz bohuzel nic nenafotim :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
18.1.12 19:44
Luciked píše:
Katarina20 píše:
Katarina20 píše:
cvana píše:
Mamatest je velice spolehlivý, měla jsem ducha snad na všech testech, ale na mamtestu nikdy :palec: :palec:
Zklus to bez blesku na něčem černém :potlesk:
Ale mne Mamatest ukazal ducha,tak nevim co si mam myslet…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.1.12 20:00

Tak ho vyfot zitra.
Mimochodem dneska mi lekarnice rekla ze falesne pozitivni test byt nemuze negativni jo ale pozitivni ne. Coz se mi nezda protoze rapid mi minulej mesic udelal ducha a mamatest ne a pak mrska dosla se zpozdenim tydenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
18.1.12 20:02
kattkka píše:
Tak ho vyfot zitra.
Mimochodem dneska mi lekarnice rekla ze falesne pozitivni test byt nemuze negativni jo ale pozitivni ne. Coz se mi nezda protoze rapid mi minulej mesic udelal ducha a mamatest ne a pak mrska dosla se zpozdenim tydenim.
Aha, znamena to ze duch spis patri k pozitivnimu vysledku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí