Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege @Pe.M.1 tak kdyby onemocněla, tak by se mohla ozvat tady, pokud nebyla schopná si baliček vyzvednout, ![]()
Já taky posílala balíček a můj si vyzvedla minulý týden.
A přeji všem krásné a pohodové vánoce 🎄 🎄 🎄
@Pe.M.1 dobrý den, moc se omlouvám.. nebyla jsem tu pár dnů. Na poště jsem byla 19.12. neboť mě pošta neinformovala.. jen díky pánovi, který mi napsal do zpráv info s tím že tam balíček už čeká i s kódem pro vyzvednutí.. nebýt pána, tak ani nevím že tam na mě něco čeká. Když jsem přišla pro ten balíček a předala občanský průkaz paní na mě volala že tam je ještě jeden a předala mi ho. Víc balíčků mi nedali.. jen dva od pána a od určité paní.. její jméno znám.. je uvedené na balíku. Myslíte, že když tam půjdu hned 27.12. ráno že mi ho ještě vydají? Nebylo to vůbec úmyslné balíček nevyzvednout.. všechny balíčky o kterých vím, jsem vyzvedla. Jak na poště, tak na zasilkovne. ![]()
@Anelaba nezlob te se. Ale vůbec nevím o čem mluvíte.. Vám sem adresu poslala do zpráv, ano. To Vy jste se mi neozvala a ani neodepsala. Ta zpráva tam jen visí bez odezvy už od 1.12. takže nevím.
Všem co mi psali jsem vždy odpověděla. Nikoho jsem nenechala bez zpráv či poděkování.
@Anonymní píše: Více
určitě na tu pošlu zajdi, byla by to škoda tam něco nechat, když ti lidé zabalili a poslali, když nic, aspoň se projdeš
Já bych se asi snažila najít lepší práci, aby sis utvořila rezervu a nebyla na mamce závislá, že Ti všechny průšvihy vyžehlí…nedivím se, že je pak uražená, jestli si k ní chodíš pravidelně pro peníze ![]()
@stinga ano vím, také mě to mrzí. Nechci aby si paní myslela, že to bylo úmyslně. Bydlím ve větším městě a je tu více pošt. Tyhle dva balíčky byly na hlavní poště.. je možné že balíček od paní je na úplně jiné poště. Zkusím tam hned v pátek ráno zajít a uvidím ![]()
@LednovaLocika děkuji za užitečnou radu do života.
krásné svátky a šťastný nový rok.
aha, tak balíček by měl být na poště podle směrovacího čísla, které jsi jim napsala, když jsi jim dávala do sz svou adresu
@stinga to znamená hlavní pošta. Mě byly předány 19.12. dva balíčky. Tak nevím kde byla chyba.
tak tam fakt zkus zajít toho 27. ještě znovu
A jaké byly nakonec svátky? Aspoň trochu v poklidu a bez nervů? ![]()
Není zač, snad ti to udělalo aspoň trochu radost. ![]()