Bude také někdo sám o Vánocích?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.12.24 06:02

@Ahep
s topením máš pravdu, platím i to co nespotřebuji, přesto se snažím šetřit, abych neměla nedoplatky. Jediné čeho se nejvíc bojím je,
že bych přišla o byt, toto bych nezvládla.

• Citovat
  • Upravit
148710
3.12.24 10:08
@Anonymní píše: Více

Ze psaní je vidět že jsi hodný člověk. Možná zkusit na svátky, nebo jen na večeři pozvat kamarádku a udělat si spolu hezký večer. Nebo osamělou kolegyni. Ale chápu že možná nechceš, ne každý rád si pustí do soukromí cizího člověka.
Byt ti přeju a je dobře že ho máš. Já tedy rady o pronajímaní moc nechápu, kam bys šla ty? To je nesmysl.
Přijd na Vánoce i sem do diskuze, budu na tebe myslet a popřeju ti aspon takhle přes monitor. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
3.12.24 13:23

tak to bylo potom docela zbytečné naříkání, když vlastně nic nepotřebuješ a zvládáš…nechápu

• Citovat
  • Upravit
148710
3.12.24 13:34
@leopanda píše: Více

Každý nemusí chápat všechno, není to povinnost. Ale naříkání vypadá jinak. Proč by se nemohla svěřit tady když se nemá komu? O to přece šlo, aby ze sebe dostala smutek a frustraci ze samoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
3.12.24 13:42

@Anna766 netušila jsem, že tu má i tiskovou mluvčí.
Tak ať si založí vlastní diskuzi nebo deníček, aby se tedy zbavila frustrace. Takhle jen zadělala původní téma.

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
3.12.24 15:26

Blbé připomínky mají vždy nováčci nebo lidé s menším počtem příspěvku. :roll:
Chtěla se svěřit, tak se svěřila.
Jinak žádné původní téma nezadělala. Původní téma - Bude také někdo sám o Vánocích. Takže přispěla se svým příspěvkem do diskuze, která se ji týká..

• Citovat
  • Upravit
148710
3.12.24 15:30

Nejsem nikoho tisková mluvčí, ale tvůj výpad byl naprosto zbytečný. Zakladatelka ani anonymní nic od nikoho nechtěla, jen se svěřit. A jestli někdo zadělává diskuze, tak tyhle naprosto hloupé výkřiky o naříkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9013
3.12.24 15:45

Naříkání vidíš kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ta_holka_co_pise
3.12.24 15:51

@leopanda jestli tady někdo naříká, tak ty, že paní naříká ikdyž nenaříká :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24822
3.12.24 15:55
:hug: když jsem chvíli v dospělosti žila sama - single - tak jsem žila se svým golden retrievrem, nepřipadla bych si s ním pod stromkem sama ;) věřím, že by mi slza ukápla, ale byli bychom prostě spolu…
někdy se sejde blbej rok, sejdou se špatný věci (mně 2022 odešel táta do nebe a manžel za servírkou, dva nejdůležitější muži mého života, byla to nálož jako prase), když má ženská děti, a funguje fajn jako máma, tak vlastně už nikdy není sama, pokračuje to řadou vnoučat a tak ;) když je single, je to horší, ale no a co, někdo to bere jako den jak každý jiný, pustí si pohádku, zapálí jen svíčku, ozdobit můžeš jen větvičku, k čemu obr-strom..
a příští rok bude třeba všechno jinak :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
3.12.24 21:05

@Anna766 to víš že jo

• Citovat
  • Upravit
leopanda
3.12.24 21:08

Tohle je jak cikánská férovka dámy, bravo

@smajlik345 hlavně to tvoje hloupé generalizování je fakt úsměvné :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.24 06:20

Nezvládala jsem začátky, i teď něco nezvládnu. Přeji ti, abys byla spokojená sama se sebou. Pokud tě něco trápí, napiš sem, nebo do deníčku. Měj se pěkně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.24 06:32
@Anna766 píše: Více

Za všechno moc děkuji, za pěkná slova, pozvání. zastání. Ráda se tady stavím.
Kamarádky, kolegyně nemám. Všechny zmizely neznámo kam. I když asi tuším kde je problém. Když někomu někdo zemře, ostatní se stáhnou s tím, že nechtějí otravovat, rušit. Kdyby jen věděli, že opak je pravdou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.24 06:36

@smajlik345 @ta_holka_co_pise @Kelsey1
všem vám děkuji Jestli jsem někoho vynechala omlouvám se.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová