Bude také někdo sám o Vánocích?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
1.12.24 07:29

Také budu sama

Dobrý den, dne 26.11.2024 mně zemřel manžel, byli jsme spolu více jak 25 roků. Mám jednu dceru, která se ke mně nehlásí, ani nevím kde je. Mám jen 13 letého kocoura, vůbec nevím co dělat teď, natož na vánoce. Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4947
1.12.24 07:56
@rodinka4 píše: Více

Ano, touhle cestou bych šla já. Zkusila bych to přetavit v něco dobrého. Dobrovolnických projektů bude určitě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
1.12.24 08:23
@Mirka62 píše: Více
Ťažká situácia. :srdce: :hug: Časom bude lepšie.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.24 09:14
@Jeremi píše: Více

taky jsme jeden rok sli s pritelem pomahat v jedne organizaci, nemeli jsme v te dobe dobre vztahy s rodici a sami jsme byt nechteli

• Citovat
  • Upravit
21395
1.12.24 09:26

Ja bych se přihlásila jako dobrovolnik do utulku. Mam radeji zvirata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.24 10:31

@Mirka62 to mě moc mrzí. Musíte cítit neskutečnou bolest. Přeji Vám hodně sil. :srdce: :hug:

• Citovat
  • Upravit
14726
1.12.24 10:57

Pust si hezky film, zajdi do cukrarny, proste si udelej hezky den. Pro me je to den jako kazdy jiny, fakt neroslisuju, jestli je 24. 12., 5. 4. nebo treba 21. 9.

Matce se snaz co nejdriv splatit dluh a pak ji zcela odstrihni ze sveho zivota. Moc se ti ulevi :hug:

A fakt se vykasli na nejake darky pro ni. Uz roky vis, ze ti nic neda. Tak ji taky nic nedavej. Ona o to nejspis ani nestoji, vztah k tobe to nevylepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
1.12.24 11:08
@Anonymní píše: Více

U nas byla mama loni na Štědrý den. Bydlí od nás kousek. Letos bude sama, bude v práci do 18h..a než by se k nám dostala tak je pomalu 19h..a to už budou mít děti nejspíš dárky rozbalene. Přijde druhý den na oběd. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148874
1.12.24 11:13
@PaníBovaryová píše: Více

Za svobodna, bezdětna a bezchlapna jsem nechávala volno holkám s dětmi a schválně brala na svátky šichty v práci. Takže jsem byla mezi lidmi, přiťukli jsme si, popřáli, dali mezi sebou malé dárečky, pak jsem se prošla domů nazdobeným městem a udělala si doma pohodlí u televize. Udělala jsem jen pár větviček ve váze, pár ozdob, svíčka ve svícnu a bylo.
Ten útulek taky není špatný nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.12.24 11:21
@Králičice píše: Více
Čteš mi myšlenky, právě to jsem taky chtěla napsat, anonymní, pošli i mě adresu, určitě něco moc ráda pošlu. Jsem na vánoce sama už letos 3. rok, ale mě to nevadí, už nepracuji, obě dcery mě zvou stále, ale já jsem radši doma, mám svůj klídek :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30823
1.12.24 11:27
@Anonymní píše: Více

Uff, soucitim. Napadlo mě, co kdybych ti něco malého zaslal pod stromek? Vubec nic za to nechci. Jen pro radost a zpříjemnění Vánoc. Určitě to půjde přes nějaké boxy, abys mi nemusela dávat adresu. Ozvi se a domluvíme se jak ti to předat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
1.12.24 11:30
@Venetia píše: Více
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
1.12.24 11:35
@Mirka62 píše: Více

Ahoj, Mirko, jsme asi tak podobně „mladé“, ale já vánoce nedržím už více jak 30 let (nejsem té víry a konzum mě nezajímá). Mám plno jiných věcí, co podnikám kolem zimního Slunovratu. jestli si chceš popovídat o čemkoliv, tak mi napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ta_holka_co_pise
1.12.24 12:10

Ja bych klidně poslala několik hraček pro kočičku. Jsou jako nové, moje si s nimi nikdy nehrála a jen se válejí v koši. Aspoň by je někdo využil. A taky bych přihodila něco drobného pro tebe. :kytka: :hug:

Těch hnusných komentářů si nevšímej. Lidi jsou hovada.

Já trávím Štědrý den s mámou a kočkou, další dny přijede rodina se kterými jsou takové hladnější vztahy. Děti nemám a mít nebudu, takže až jednou odejde máma, budu taky sama. Možná bych šla do domova důchodců, nebo se přihlásila jako dobrovolník právě na výdej jídla lidem bez domova. Nebo ten útulek. Můžeš jít do kostela na mši…

Nebo nemusíš dělat nic a klidně vánoce ignorovat. Je to na tobě. Objednej si pizzu a koukej na filmy. Dej si vanu, nebo horkou sprchu. Opečuj se a buď k sobě laskavá. To s tvým tátou mě mrzí :hug: :hug: život je někdy krutej.

• Citovat
  • Upravit
14726
1.12.24 12:52
@Anna766 píše: Více

Moje bezdetna sestra chodi na Stedry den do prace uz cca 20 let (od doby, co pracuje). Zabavi se, kdo chce byt doma s rodinou, je ji vdecny, a jeste ma priplatek za svatek :palec: Darky si v praci nedavaji.

A ten utulek, vareni pro bezdomovce nebo jina dobrocinnost se mi taky libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová