Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ahep píše: Více
Teda co ty jsi zač? Naprosto nechápu, proč tady bezdůvodně napadáš uživatele?
@vokishka píše: Více
Ono to asi bude jak kde. U nás také jezdí autem, jezdí ve dvou a řekla bych, že jim to funguje výborně.
Jinak jsem dočetla celou diskusi a jsem ráda, že jsou na světě ještě dobří lidé, kteří umí pohladit i dobrým slovem bez odsuzování. Kdo někdy zažil velkou nouzi, rozumí.
@mado píše: Více
U nas jezdi porad na el. a uz dlouho, nekolik let.
@stinga píše: Více
Hruza toto, oproti tomu se jevi prace v montovnach jak prochazka rajem, ale samoze vim, ze taky vubec neni.
Ale to dorucovani a vse co s tim souvisi, to je furt jak za krale klacka a o nicem. Zrusila bych v dnesni dobe veskere listinne dorucovani vseho a uredni dopisy striktne do datovek; a kdo chce zit jak jeskynni clovek, tak jeho volba a at se postara sam jak umi.
Trebas v knihovnach je net zdarma a urcite tam poradu a pomohou, jak si precist zpravu v datovce. Anebo sup na zaskoleni.
@mado píše: Více
Drsny, nebezpecny, na zdravi to taky zanecha nasledky, brrr.
Mamka dělal doručovatelku 35let, chodila svůj rajon denně nosila plnou brašnu letáků, jenže dřív to byla taková ta práce k dětem a ona tam zůstala až do důchodu a byla šťastná, že končí její rajoʻn přendali na auto a její místo zaniklo, měla tu práci ráda, ale to už všechno skončilo lidé se na pochůzce pořádně, ani neznají a když jdu na poštu něco urgovat tak mi řeknou, že vlastně s pochůzkou nemají nic spolecného
@Ahep píše: Více
@stinga píše: Více
Tak to jsem uhodila hrebicek na hlavicku, aniz bych to tusila
![]()
Českou poštu navrhuji na zrušení, v podobě jaká je dnes, jsou to vyhozené peníze sponzorovat něco, co nefunguje a fungovat už nebude, taková tradice a co z toho je…
pro mě naprosto nepoužitelné služby, otvírací doba:
PO 10-12/13-18 ÚT 8-12/13-16
dál se to opakuje
pro mne nemožné trefit se do jejich pracovních hodin
Je mě líto všech doručovatelek, mají velké rajóny, sice teď už toho moc netahají, ale dělají z nic hlupáky. U nás chodí pošťačka jen v určité dny.
taky jsem tam byla na brigádě, to byl nářez. Práce mě bavila, ale to kolem, to bylo na blití.
@DanielaD s tím, že toho moc netahají bych byla opatrná. Tady tahají poštu za pět dní a to se nasčítá. Navíc jim ty rajony pořád zvětšují. Mají několik zastávek, kde si tu poštu přibíraji, takže ten vozík mají vrchovatý třeba 6× za tu pochůzku.
U nás jezdí autem, ale zastavuje u každého domu. zastaví, podá poštu, sedne do auta a popojede k dalšímu domu kde má zásilku… Takže někdy zastavuje i co 2 m někdy až za x metrů