Budit miminko skrz krmení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Budit miminko skrz krmení?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat o radu. Mám první miminko a jsem na vážkách, jestli mám přes den budit malýho na krmení. Já nekojím ale dáváme umělé mléko. Někdy se vzbudí po 3h a někdy spí déle. Za pár dní budeme mít měsíc a nějaké chvíle mezi krmení si protahuje čas vzhůru takže spí třeba i jen hodinu, hodinu a půl.
. Má prosím někdo s tím zkušenosti? ![]()
Příspěvek upraven 03.03.24 v 19:24
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Monika1999 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat o radu. Mám první miminko a jsem na vážkách, jestli mám přes den budit malýho na krmení. Já nekojím ale dáváme příkrmy. Někdy se vzbudí po 3h a někdy spí déle. Za pár dní budeme mít měsíc a nějaké chvíle mezi krmení si protahuje čas vzhůru takže spí třeba i jen hodinu, hodinu a půl.. Má prosím někdo s tím zkušenosti?
Pokud prospívá, přibírá na váze, proč budit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monika1999 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat o radu. Mám první miminko a jsem na vážkách, jestli mám přes den budit malýho na krmení. Já nekojím ale dáváme příkrmy. Někdy se vzbudí po 3h a někdy spí déle. Za pár dní budeme mít měsíc a nějaké chvíle mezi krmení si protahuje čas vzhůru takže spí třeba i jen hodinu, hodinu a půl.. Má prosím někdo s tím zkušenosti?
Pokud přibírá, má dost pocuranych plen tak bych nebudila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi myslis umele mleko ne? prikrmy se davaji pozdeji
.
Pokud prospiva a dost cura, tak bych nebudila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem ve dne budila, nejpozději po 3 a půl hodině. V noci jsem je nechávala spát. Přišlo mi, že jim to rychleji usnadnilo rozeznávat den a noc. Ale je fakt, že bych to spočítala na prstech obou rukou, protože se tak nějak po 3 hodinách budily samy, v noci se po šestinedělí budily 1× na kojení a v roce spaly celou noc. Tohle je hrozně individuální. Pokud nepřibírá, budila bych určitě, jinak je to na Tvém rozhodnutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přes den bych možná i budila kdyby už to bylo více jak 3,5 hodiny. Ale v noci v žádném případě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pres den jsem budila, aby mela rezim, ne kvuli jidlu. V noci jsem pak nebudila a spala mi po sestinedeli celou noc uz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Chtěla bych se zeptat, mám doma týdenní holčičku.
V porodnici jsme buduli každé 3 hodiny.
Když malá usne, je schopná spát i třeba 4-5 hodin a to i přes den. V noci mi spala 5 hodin to už ji nebudím. Mám ji ale budit přes den když spí tak dlouho? Zase aby pak spala raději v noci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anicka776 píše: Více
Pokud je v pohodě váha, hezky jí a probírá, nebudila bych
Ale váhu zjistíš až na další kontrole, předpokládám
Je fakt, že přes den syn taky spal i přes 3h, tak že začátku jsem občas budila. Ne ale pořád, prostě pocitově
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přes den bych asi budila, po těch třech hodinách. Ale v noci bych nechala spát. Já v noci nebudila ani v té porodnici. Spala 8 hodin v kuse v noci, nikdy žádný problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit