Budit miminko skrz krmení?

3.3.24 18:36

Budit miminko skrz krmení?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat o radu. Mám první miminko a jsem na vážkách, jestli mám přes den budit malýho na krmení. Já nekojím ale dáváme umělé mléko. Někdy se vzbudí po 3h a někdy spí déle. Za pár dní budeme mít měsíc a nějaké chvíle mezi krmení si protahuje čas vzhůru takže spí třeba i jen hodinu, hodinu a půl. :nevim:. Má prosím někdo s tím zkušenosti? :oops:

Příspěvek upraven 03.03.24 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16354
3.3.24 18:41
@Monika1999 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat o radu. Mám první miminko a jsem na vážkách, jestli mám přes den budit malýho na krmení. Já nekojím ale dáváme příkrmy. Někdy se vzbudí po 3h a někdy spí déle. Za pár dní budeme mít měsíc a nějaké chvíle mezi krmení si protahuje čas vzhůru takže spí třeba i jen hodinu, hodinu a půl. :nevim:. Má prosím někdo s tím zkušenosti? :oops:

Pokud prospívá, přibírá na váze, proč budit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35961
3.3.24 18:41
@Monika1999 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat o radu. Mám první miminko a jsem na vážkách, jestli mám přes den budit malýho na krmení. Já nekojím ale dáváme příkrmy. Někdy se vzbudí po 3h a někdy spí déle. Za pár dní budeme mít měsíc a nějaké chvíle mezi krmení si protahuje čas vzhůru takže spí třeba i jen hodinu, hodinu a půl. :nevim:. Má prosím někdo s tím zkušenosti? :oops:

Pokud přibírá, má dost pocuranych plen tak bych nebudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3060
3.3.24 18:42

Nikdy jsem nebudila na krmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
3.3.24 19:04

Nebudila jsem.. a přibíral v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2416
3.3.24 19:13

Asi myslis umele mleko ne? prikrmy se davaji pozdeji :palec:.
Pokud prospiva a dost cura, tak bych nebudila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6916
3.3.24 22:50

Já jsem ve dne budila, nejpozději po 3 a půl hodině. V noci jsem je nechávala spát. Přišlo mi, že jim to rychleji usnadnilo rozeznávat den a noc. Ale je fakt, že bych to spočítala na prstech obou rukou, protože se tak nějak po 3 hodinách budily samy, v noci se po šestinedělí budily 1× na kojení a v roce spaly celou noc. Tohle je hrozně individuální. Pokud nepřibírá, budila bych určitě, jinak je to na Tvém rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
4.3.24 07:19

Přes den bych možná i budila kdyby už to bylo více jak 3,5 hodiny. Ale v noci v žádném případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
4.3.24 07:42

Pres den jsem budila, aby mela rezim, ne kvuli jidlu. V noci jsem pak nebudila a spala mi po sestinedeli celou noc uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
11.10.24 19:09

Ahoj
Chtěla bych se zeptat, mám doma týdenní holčičku.
V porodnici jsme buduli každé 3 hodiny.
Když malá usne, je schopná spát i třeba 4-5 hodin a to i přes den. V noci mi spala 5 hodin to už ji nebudím. Mám ji ale budit přes den když spí tak dlouho? Zase aby pak spala raději v noci :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16354
11.10.24 19:14
@Anicka776 píše: Více

Pokud je v pohodě váha, hezky jí a probírá, nebudila bych ;) Ale váhu zjistíš až na další kontrole, předpokládám :) Je fakt, že přes den syn taky spal i přes 3h, tak že začátku jsem občas budila. Ne ale pořád, prostě pocitově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
11.10.24 19:25

Přes den bych asi budila, po těch třech hodinách. Ale v noci bych nechala spát. Já v noci nebudila ani v té porodnici. Spala 8 hodin v kuse v noci, nikdy žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
11.10.24 20:24

Budíka bych v závislosti na tom jak přibírá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí